En väldigt lång dag.

Gud vad den här dagen känns lång, har ju hunnit med så sjukt mycket. Som ni kanske vet skrev jag tenta imorse och därför var jag uppe ganska tidigt. Efter tentan firade vi med brunch. På brunchen övertalade flickorna mig att följa på stan så jag och Kellerman följde med dom en sväng och jag köpte faktiskt ett par super sköna jeans för bara 199kr, det är lycka.
När vi kom hem la vi oss för att vila lite ville vara pigg tills nu ikväll och det var nog tur att jag gjorde det annars skulle jag varit helt död av trötthet, nu är jag bara lite trött.

När jag vaknade till liv efter min alldeles för korta tupplur så satte jag igång med paj till kräftskivan. Pajen blev väldigt lyckad. Fetaost och spenat, lurmus tipsade mig.
Sedan for vi på den lilla kräftfesten, jag orkade dock inte festa ikväll så jag var lugn och runt klockan åtta kom lurmus och hämtade mig.

Vi for faktiskt på bion vilket var väldigt spännande då det helt plötsligt började lukta rök hela bion. Vi var säker på att det brann så vi började kolla oss omkring efter nödutgångar då filmen plötsligt slutade och en gubbe kom in och sa att det var någon som hade tänt eld på kontainern utanför bion. Efter 5-10 minuter startade dom filmen igen. Så jag har haft en riktigt spännande kväll, haha.

Ja, dagen har ju varit sjuk lång så nu vill jag bara tippa i säng och sova ut ordentligt. Imorgon måste jag nämligen städa upp lite här i lyan. Så godnatt med er.

Bio Bio Bio.

0-4b75e28e74941c37768ec3bec3f6c789.png

Bio Bio Bio.


Klart!

Sådärja nu är tentorna klara för den här gången, känns galet skönt. Hade en liten glappa igår när jag var sjukt trött och less på att plugga men nu är det bortgjort och det har gått jättebra.
Lurmus, 18kilo och jag firade med en lördagsbrunch och sen tog vi med oss Kellerman och for ner på stan. Hittade ett par jeans vilket var sjukt skönt för jag har bara två par byxor just nu.
Nu har Kellerman tippat i säng han fick lite huvudvärk av att vara på stan med oss verkade det som än fast vi bara var där ett jättekort tag. Jag tror jag ska fira att tentap är över med att sova en timme eller två jag med. det kommer bli sjukt skönt känner jag :D

En sista dags plugg. Snart är det

270f5920ea035984b7951f642dec0cef.png

En sista dags plugg. Snart är det över.


Godmorgon

Japp, då var man vaken igen efter en natts skön sömn. Har hunnit duscha och allting. Snart ska jag, Lurmus och 18kilo ner en sväng på stan och käka. Efter det ska jag hem och plugga som bara den. Tentan börjar ju närma sig nu. Känns iallafall skönt att göra något annat på förmiddagen så är man kanske lite mer motiverad att plugga ikväll.
Nä, nu ska jag ta tag i dagen.

Tillbaka

Nu gott folk är jag tillbaka. Hela sommaren har gått och det enda jag har hunnit med är jobb. Kom upp till Luleå för två veckor sen och har bara pluggat en massa. Har en sista tenta på Lördag sen börjar jag skolan igen på måndag. Wiihuu. Ska bli skönt med lite rutin. Ikväll så har jag och Lurmus suttit och pluggat. Vi har fått galet mycket gjort.
Vi ska sitta imorgon också har vi tänkt. Av någon konstig anledning så går det så sjukt mycket bättre för mig att plugga på eftermiddagen. Mitt huvud kanske inte kommer igång förrns då.

Jo, igår fyllde Pölsan år också, två år. Hon är riktigt stor nu. Hade tänkt att skriva ett stoort grattis inlägg till henne igår men hade så fullt upp hela dagen igår så jag hann inte. Kom inte hem förrns strax innan elva och klockan elva fick vi strömavbrott. Det är lite konstigt när det blir strömavbrott här uppe i höghusen, hemma hos mamma och pappa ute i skogen händer det ju lite då och då men aldrig här.
Ja, jag vet att jag babblar ganska osammanhängande just nu men jag är trött och stirrig av plugg och för mycket iste. Ska se lite CSI och sen blir det hopp i säng.


Min lilla surikat.

1b7def6eb8f24404f902f31d3f633c92.png

Min lilla surikat.


Njut och skratta som 18kilo

Jag vet att det har varit väldigt dött härifrån på slutet men jag måste bara dela med mig av detta ikväll.


Först kollar ni in denna underbara videoblogg.



Efter det surfar ni in och kollar in videobloggen som ligger före inlägget AJAJAJ här: Jesper Salens blogg

Jag vill verkligen aldrig ha vinte

524406e568d5abd44bbc4c27c548cee0.png

Jag vill verkligen aldrig ha vinter.


Nu har holmes äntligen klivit upp

0-6bc52501fbcc0f3897679454a7cd7254.png

Nu har holmes äntligen klivit upp ur vattnet.


Är på mellansels badet. Orkade kna

6c22591aa5309bc2e9fe6a7ab3d8cf63.png

Är på mellansels badet. Orkade knappt simma nått, helen står ut mycket längre än jag.


Varför vara ute i solen när nån ka

0-483e353e757d50595a3a656b10f16a9f.png

Varför vara ute i solen när nån kan ligga inne och mysa i soffan?


RSS 2.0