En trudelutt


Fest

Nu kommer folket snart droppa in, sen ska vi iväg på STUK och skaka lite rumpa. Lite chirre och dricka på det här så blir det kanon. Ha en trevlig kväll allahopa!


Ikväll ska det ägas.

Hemma från fikat

Nu har vi kommit hem från födelsedagsfikat och jag är trött, less och lite deppig. Skulle nästan vilja gå och lägga mig och sova tills tvåtiden imorgon men det känns lite overkill.
Är dock fortfarande sjukt nöjd med mina böcker jag har köpt idag, än fast jag nyss har läst dom ska jag läsa om dom nu direkt tror jag, dom är som en drog. Nä nu ska jag se vad pojkarna tycker är bra med hockeyn på tv, malmö? vad är det? ligger inte det i danmark? Hur kan dom spela mot leksand? Gud vad tråkigt hockey är och gud vad skåne borde höra till danmark.

Fredag fullt upp

Idag har jag haft en fullt upp dag. Drog till skolan strax innan tio och sen var jag där fram till lunch då jag och 18kilo drog till staden. Hade tänkt att köpa lite vardagskläder vilket verkligen skulle behövas då mina kläder är typ helt utslitna nu men icke. Tappade suget direkt och allt kändes så dyrt så det slutade med att jag köpte fyra böcker på bok rean. Nu har jag snart hela twilight serien i inbundna böcker, älskarne.
Ja nu är jag iallafall hemma efter nästan fem timmar på stan och är heelt slut, nu ska jag vila ett tag sen ska vi iväg till stockholm på födelsedagskalas, grattis till henne!

Vilken hemmafru

Vilken hemmafru jag är! Har nyss bakat bröd och håller nu på att tvätta som mest. Har även hunnit städa lite och ätit middag. Vilken kvinna jag är, haha. Nu ska jag snart ner i tvättstugan och hänga tvätten sen ska jag sitta och ta det lungt resten av kvällen förhoppningsvist.
Det hände ett litet missöde när jag skulle baka brödet, tappade ut 1,2 liter vatten över hela mig och köket, vilket var ruskigt drygt så jag har fått torka golv idag också. Nä nu blir det tvättstugan.

Sovmorgon

Japp, idag fick jag sov morgon och gud så underbart det var. Är så less på att kliva upp sju nu att jag bara vill spy på det, det är var alltså precis vad jag behövde. Nu ska jag iallafall klä på mig lite och sen dra till skolan och träffa några kompisar och sen även träffa projektgruppen en snabbis, de ska bli skönt. Ikväll tror jag faktiskt jag ska baka bröd, om jag har energin, vilket jag förhoppningsvist har. Håller tummarna för de.

Sen en snabb fråga, varför går tisdag och lägger sig direkt jag kliver upp? varför kan hon inte sova med mig när jag gör det? Konstiga katt.

Världens bästa hårfärg

Eftersom jag är student och inte riktigt har råd att gå till en frisör och färga håret varannan månad så har jag blivit tvungen att hitta den ultimata hårfärgnings färgen. Det var faktiskt av en slump när jag och Kellerman var på Ica i Bjästa då jag ryckte åt mig en färgning från hyllan och köpte den. Färgningen är inte lika stark som andra och det känns nästan som mitt hår mår bättre av att jag använder den då och då.
Förut använde jag alltid HMs eget märke på slingor men att slinga håret gör inte att man får bort all utväxt och tillslut blir det som man har en ojämn blond matta på huvudet. Iallafall tackar jag gudarna för den här hårfärgnings färgen, har även testat en annan nyans och den funkar lika bra så testa detta märket!


Colafri kväll

Flickorna tvingade mig att ha cola uppehåll en vecka idag. Visst tänkte jag, har ju sjutton klarat ett år så varför skulle jag inte kunna klara en vecka. MEN, då kom herr skåne förbi med en 2 liters cola och fy sjutton så sugen jag blev. Har dock hållt mig men vatten är inte alls lika gott. Nu ska pojkarna tydligen se nån film på min data så jag tror jag ska pysa in i sovrummet och läsa bok och kanske röja undan lite med. Har iallafall färgat håret nu så nu känner jag mig lite fräschare. Off till sovrummet ha en trevlig kväll!



Gokväll

Middag

Igår på skolan thade efterfestkvinnan med sig en svin god sallad som hon hade hittat receptet på i buffe, så jag fick helt enkelt lov att göra den idag. Galet gott var det, är svin mätt nu. Ni hittar receptet här.


Blå?


Mornar

Alltså jag hatar verkligen att börja 8.15 . Det är helt galet jobbigt att kliva upp. 10.15 är helt okey men inte 8.15. Usch så trött jag är orkar knappt hålla upp ögonen. Men nu är det bara att kämpa på och dra iväg till skolan för att börja på nästa projekt, tur att det verkar vara härligt väder ute iallafall.
Nån av mina grannar spelar hög musik nu, brukar man göra det innan åtta på morgonen?

Efter semlan

Gud så äckligt man mår efter en semla, det är väll därför man bara äter det en gång om året. Tänkte även köpa hårfärg på ica men dom hade ingen så då sket det sig med och nu sitter jag här galet rastlös och ser på världens sämsta program på tv: unga mödrar.
Ni vet när man har hundra saker att göra men man känner sig rastlös och trött på samma gång, en sån dag har jag idag. Är helt matt i kroppen, vad ska jag ta mig till?


Så här mörkhårig är jag nu.

Fet Tisdag

Idag är det Tisdags dag, hon får vara hur fet hon vill. Gissa hur hon tillbringar dagen, hon sover. Om jag var hon skulle jag bara äta och äta och äta. Nej, hon sover alltså, snacka om trött katt.
Jag har INTE ätit nån semla idag, tror nästan jag måste gå och köpa snart. Man måste ju äta semlor på Fet Tisdags dag, inte sant? Hon kanske också vill ha!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och gjort det sista på microprojektet och imorgon ska vi dra igång med nästa projekt som inte alls känns lika kul då det är mer inriktat på produktion och jag ska gå produkt inriktningen. Men vad gör man liksom? Det är bara att köra på. Idag har jag ätit rester från gårdagen och det var lika gott som igår.

Ja men just de, har tillbringat dagen med att sätta ihop en ny header igen då jag kände att jag behövde göra nått kreativt. Den blev nog lite bättre än den förra, eller vad tycker ni? Kattan gillade den iallafall. Nä snart är det semeltime för mig, läängtar.

Har har dagen varit?

Drog till skolan strax innan tre för at jobba med projektet, runt sex var vi klara för dagen och hade då valt ut ett förslag. Sen for jag hem och jag, Kellerman och skåne gjorde fetaostbiffar som blir lika goda varje gång, brassan gjorde även oss sällsis. Nu har i suttit och sett en av världens stördaste filmer haha. riktigt rolig. Nu blir det sängen för jag ska upp tidigt imorgon och jobba vidare med projektet. Godnatt med er!

Ny vecka nya... ja vadå?

Jajjemensan, nu är det måndag igen och en ny skolvecka drar igång, jag börjar dock först vid halv tre idag och det känns fantastiskt. Kellerman kom hem vid ett inatt så jag somnade rätt sent eftersom han envisades med att jag skulle hålla mig vaken tills han kom hem. Nu ska jag äta lite tacopajsrester från i lördags. Ha en bra dag!

Idag är ingen vanlig dag....

Grattis Bror! Du är bäst!


Gårdagen

Japp, jag har fått några requests om en uppdatering från gårdagen. Dagen började lite jobbigt då mina grannar bestämde sig för att börja borra alldeles för tidigt. Sen for jag och mötte upp Brasilianskan på UN:IK.
Efter ett tag kom rödtotten och hämtade upp oss och vi for ut på Maxi för att dom skulle handla lite. Efter Maxi for vi hem hit och började laga tacopaj som förövrigt blev galet god. Runt fem började folk droppa in och jag hade en väldigt trevlig kväll. Det skall absolut göras om.
Rödtotten sov här inatt och gjorde mig sällsis och imorse klev jag upp och röjde undan. Morbror, det var snabbt gjort för vi är väldigt städade av oss, haha. Och ni som undrade hur jag mår idag så mår jag bara bra, är bara väääldigt trött.
Kellerman kommer antingen hem sent i natt eller under dagen imorgon. Så snart är min PF vecka slut. Ganska skönt att han kommer hem, Tisdag och jag tycker att det är så tomt.

Sen tycker jag att morbror, moster och syster ska ge mormor en kram från mig.

Bilder från gårdagen


















Klockan 05.50


Fire and ice

Fire and ice, somehow existing together without destroying each other.

Godnatt


Skön eftermiddag

Min eftermiddag blev bättre än vad början på dagen var. Runt fyra la jag och tisdag oss i sängen för att fredagsmysa lite men vi somnade ganska snabbt båda två och vaknade upp när klockan nästan var halv sju.
Det var galet skönt och efteråt hade jag super mycket energi, så jag lagade en omelett till middag och städade nästan hela lägenheten. Det skiner inne på toan nu så man blir så glad. Runt åtta kom lillpuppis förbi och gjorde världens godaste macka till mig efter ett tag droppade även totten förbi med en kompis och vi satt och var lite allmänt störda. puppis gick hem för kanske en halvtimma sedan och jag funderar starkt på att hoppa ner i sängen och somna igen. Sömn is the shit. Hoppas bara jag kan somna hela huset vibrerar typ av all musik som spelas på alla fester runt omkring här.
Imorgon ska jag sova ut ordentligt och sen göra någon riktigt god frukost för att tagga upp till kvällen som förhoppningsvist blir riktigt kul. Åh, så underbart det känns med helg.

hm home

Jag har haft ganska mycket sista dagarna så därför har jag inte hunnit kolla in nya hm home. Har dock hunnit snappa upp att en del var ganska besvikna på den. Men nu när jag äntligen har kollat på grejerna jag kan säga att hm home fyller upp till mycket högre än mina förväntningar var på den. Nu skulle man bara ha haft massa massa pengar då skulle jag i princip kunna köpa allt. Det fanns så mycket som jag så jäätte jätte gärna vill ha och nu kommer jag inte kunna tänka på något annat. Bajs.


Den här mattan skulle ligga väldigt fint i min hall, för fint.

Så less

En dryg grej som hände idag var när jag var i centrum resturangen och skulle köpa mat. Jag ville ha potatisgratäng och biffstek och precis när jag hade lassat upp massa potatisgratäng på tallriken så tog köttet slut!
Blev hyfs irreterad men när sedan personalen kom ut och såg att det var slut sa dom: Ja, vi måste ju steka upp mer kött, det kan ta ett tag.
Fan, då blev jag ännu mer less eftersom jag var galet hungrig. Efter jag väntat ungefär fem minuter kom dom ut och sa att det skulle ta ungefär 10 minuter tills det var klart.
Less less less var jag och jag kunde inte heller byta rätt eftersom jag redan hade lassat upp massa potatisgratäng.  så jag kan väll säga att typ halva min lunch gick åt att vänta på den jäkla maten för tio minuter var en jäkla underdrift. Jag har INTE flyt idag.

Robert Frost

Some say the world will end in fire.
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if I had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

Robert Frost

Musiken i greys

I måndags började säsong ett av greys anatomy gå på femman i repris, det känns som evigheter sen jag såg det och det jag får mest minnen av är musiken. Det var nyss en Teagan and sarah låt och jag fick gåshud. Älskarne.



Mat för en

Om jag bodde ensam skulle jag nog svälta ihjäl mig själv, finns det något tråkigare än att laga mat för en? Iallafall så nu när jag har pojkvänsfritt uppstår ett stort problem för mig, maten. Igår kom jag undan ganska bra då jag följde flickorna på donken men idag verkar det inte finnas någon utväg, jag måste laga mat.
MEN! Jag har nu hittat det perfekta för mig, jo fryst fiskgratäng! Kellerman och jag brukar iof äta det ganska ofta men det är ju det skönaste att käka när man är själv. Det är lite drygt att den ska vara inne i ugnen så länge bara men det är sånt man får ta.


Igår och nu på morgonen

Ja, det körde ihop sig lite igår så jag hann inte blogga så mycket. Iallafall så for Kellerman till övik runt halv två och jag blev lämnad själv, av rädsla för att jag skulle bli mörkrädd med tisdag så bjöd jag hit Twilightälskarn2 och thehillssuckern på lite fika och det blev en heldag med donken mat, mycket trevligt. På kvällen när dom hade farit blev det sjukt tyst så jag satte mig och såg massa serier, tyvärr så blev det väldigt sent och nu är jag trött som få. Är det bara jag som mår sjukt illa när jag är trött? Det känns som jag har spyan i halsen konstant typ.

Iallafall så är jag i skolan till klockan tolv ungefär och sen ska jag tvätta heeeela eftermiddagen typ, weeeei för det. Skönt att få lite rena kläder dock. Nä nu ska jag se om jag kanske kan hitta nått jag kan äta innan jag drar mig mot skolan. Ha en bra dag!

Namnsdag

Idag har Tisdag namnsdag igen, suck. Det är så himla jobbigt att hon har namnsdag så ofta, man måste ju baka så mycket namnsdagsfika hela tiden. Sen äter hon ju ändå knappt någonting.

Hur som haver idag har jag varit i skolan från tio till lunch så det blev en lite kortare dag. Sen gick jag och Kellerman hem för att säga hejdå. så nu är det PF.

Trött

Det är sjutton uttröttande att intervjua folk.

Finn en Katt


Bra idé av mig.

När jag fyllde år och jag önskade mig en kattunge trodde Kellerman att han skulle kunna komma undan utan att ge mig en riktig katt så istället fick jag en Kattsparbössa med ett rött halsband.Som tur är hade jag några underbara vänner som gav mig en katt iallafall.
 
Men den där sparbössan har inte varit till mycket nytta förrns igår när jag såg att man kunde ta av den halsbandet. Jag satte på Tisdag halsbandet som för övrigt har en bjällra och det är helt perfekt! Nu hör man hela tiden var hon är någonstans. Vågar dock inte riktigt ha på henne det på natten då jag skulle misstänka att vi skulle ha en aning svårt att sova.


Kattsparbössan med det röda halsbandet och den underbara bjällran.


Tisdag i samma halsband

Inte vad jag hoppades på

Efter mitt lilla inlägg med bilden på Kattans legg hoppades jag på nån rolig reaktion men den enda reaktionen jag fick var besvikelse över att hon låg i vårt slitochslängskåp. Men allvarligt talat, jag har faktiskt ingen ram över som jag kan ha bilden i så vad gör man liksom? Fan så tråkigt, jag hade hoppats på någon slags hämd men icke. Jag har därför bestämt mig för att trigga ännu mer, vilket jag hoppas kommer bli  en början på något slags bloggkrig.


Körde en liten koll på vilken kändis Kattan är lik, hon är alltså lik Lance Bass från N'sync.
Hmm ja det stämmer nog.

Lång dag i skolan

Idag har jag haft en riktig lång dag i skolan, var där från 10 till halv sex vilket är en riktigt lång dag för mig. Vi har kickat igång vårat första projekt i systematiskdesign som är att vi ska ta fram en micro. Vår målgrupp blev äldre människor och jag tror det kan bli riktigt roligt. Ska ringa runt och ha några telefon intervjuer ikväll eller imorgon hade jag tänkt.
Jag träffade gruppen pass två vilket är klockan tio fram till typ tolv och sen klockan tre igen. Imellan de satt jag i centrumresturangen med Kalix, thehillshoran, twilightsucker2 och efterfestkvinntrimmret. 

Till middag bjöds det på fiskpinnar vilket var ljuvligt och nu sitter jag här och är proppmätt och tänkte jobba lite på projektet. Imorgon far Kellerman till Övik och sedan vidare till Kittelfjäll vilket innebär att jag blir ensamstående i typ en vecka. Synd bara att det blir så mycket plugg i veckan.


Brun

Japp, då var man lite brun igen då fast med några snygga konstiga vita linjer på underliga ställen, typ under armarna. Sånt man får räkna med, tänk så mycket fräschare man känner sig när man  fått lite färg på sig. Jag är iof lååång ifrån hur brun jaag brukar vara på sommaren men det är en smälla man får ta.


Typ så här brun vill jag vara och ligga på sandudden. Åh, så underbart.

Efter frukost

Nu har jag precis ätit frukost, världens godaste mackor som jag bakade i fredags. Riktigt smaskens, snart ska jag och twilightälskarn2 fara och sola solarium, det ska bli helt fantastiskt skönt att få lite färg på sig. Annars har jag väll inga speciella planer för dagen plugga lite kanske när jag kommer hem igen. Kanske se en film ikväll. Hoppas jag inte blir lika rastlös som jag var igår, det var så jobbigt. Nä nu ska jag mysa en snabbis med Tissan innan jag drar och solar.

Kattsan


Markus håller på å gå igenom vårat slit å släng skåp och han hittade
 nyss en del av Kattsans leg, like it a lot.

Gaaaaleeen

Nu håller jag seriöst på att bli galen av rastlöshet, vad ska jag ta mig till?


Jag och Holmes


Header?

Alltså Jag gjorde en ny header igår men jag vet inte vad jag tycker om den. Den förra var bättre, eller?

Kväll och Skäll

Nää, egentligen inte skäll men iallafall kväll. Kellerman och jag har proppat i oss sjukt mycket tacos och dnet känns som jag snart rullar fram. Plus att jag smackade i mig massa toscakaka som HHs mormor bakat, jag är alltså bokstavligen proppmätt. Nu sitter jag och kollar på nån random film på tv, fick dock ett litet festarsug men jag får helt enkelt vänta tills nästa helg då det är beat.

Skulle vart kul att haft nå nya fina kläder men har inte ett så stort klirr i kassan om jag säger så.
Jag får helt enkelt hitta på nått med det jag redan har. Fan, jag skulle behövt ett extra knäck, verkligen.
Det finns så himla mycket grejer jag skulle behöva, kläder framförallt har typ bara ett par byxor, inte bra. 

Kellerman och jag ska snart se little miss sunshine men det kliar så himla mycket i mina fingrar, måste göra nått kreativt men har ingen färg och duk. Vad ska jag då hitta på? Kan inte spåra ur med dekorplasten igen för då kommer jag snart ha tapetsera hela lägenheten med det. Men vad ska jag då göra? har inge tråd till symaskinen (har inte haft råd att köpa det än) Har inget garn att sticka med vilket hade varit grymt skönt. Bajs tråkigt. Nä jag måste hitta på nått innan jag blir tokig!



Sen skulle jag vilja vart brun igen.

Alla hjärtans morgon

Jag kom inte upp ur sängen för att tvätta imorse, var så galet trött. Är lite bitter över det nu men jag hinner nog tvätta nån annan dag. Nu ligger jag iallafall i sängen och har ätit lite frukost på sängen. Vill typ aldrig kliva upp, det är så varmt och mysigt här. Brödet igår blev svin gott, tror jag måste kliva upp och ta en macka, fast samtidigt är ju sängen jävligt skön, hmmm svårt.


Sovit gott?

Kellerman tjyvtog en bild på Tisdag och mig när vi tog våran lur idag, INTE OK!


Baka bröd

Just nu håller jag faktiskt på att baka bröd, samma bröd mamma jämt gjorde när jag var yngre och det kommer bli galet gott. Perfekt att ha i frysen också. Degen håller på att jäsa nu så därför har jag lite dötid att spendera. Det är lets dance på tv och jag är faktiskt riktigt uttråkad.

Efter att jag kom hem från skolan idag var jag helt galet trött så jag tippade i säng igen och sov typ tre timmar, helt underbart var det. Att sova på fredagar efter skolan är det absolut bästa jag vet eftersom man vet att det inte gör nått om man somnar sent på kvällen eftersom det ändå är helg! Imorgon ska jag iof upp klockan sju och tvätta men jag kan ju gå och lägga mig igen när jag startat maskinerna.
Vilken hemmafru jag har blivit, haha baka och tvätta det är helg det. Men det är ju faktiskt ganska kul att pyssla om man lyssnar på ljudbok samtidigt haha.

Såg föresten att Kellerman och hans lag var med på aftonbladets webbtv idag! Kolla in det här!

Trött.

Redan igår misstänkte jag att jag skulle ha riktigt svårt att kliva upp och att jag skulle vara galet trött. Alldeless riktigt, jag hade så rätt så. Som tur var bad jag Emmelie igår att ringa mig halv åtta för att se till så jag verkligen är vaken och det var tack vare det jag klev upp.

Nu sitter jag iallafall här helt galet trött och vet inte hur jag kan hålla ögonlocken öppna, ska snart iväg till skolan för en dubbelföreläsning i systematiskdesign, weeei. Sen efter det ska jag hem och lägga mig och sova i min uuuuuunderbara säng. Nä nu är det bara att gå ut i kylan och pallra sig mot skolan, ha en bra dag hörni!

Sm i snöbollskrig

Idag har Coach Kellerman och hans lag vunnit SM i snöbollskrig vilket var en väldigt seriös tillställning. Dom vann iallafall överlägset vilket leder till att dom får åka till norge på NM i mars och sen i april till finland på EM. Ska bli spännande att se hur det går där, haha.


Ni kan läsa mer om tävlingen HÄR och där finns även ett videoklipp som Kellerman är med i. ENJOY!










Glad

Åh, vad jag blir glad av att pyssla, vill bara pyssla mer. Vet dock inte vad jag ska pyssla haha. Just nu har jag och Kellerman ganska nyss ätit sjukt goda biffar och pasta och nu sitter vi bara och lökar i soffan. Det verkar som att det blir filmtajm ikväll hoppas killarna bakar nått gott också.

Fick reda på idag att mina älsklingar Kalix och HH ska flytta in i huset typ mitt emot vårat är så himla glad nu, dansar typ genom livet känns det som. Och imorgon är jag ledig, det är Vinterdagen på skolan så jag ska nog fara dit en sväng och kolla läget. Kellerman och hans klasskompisar ska ha ett lag i nån slags snöbollskrigs tävling så jag antar att jag måste stötta han haha.

Dekorplast

Förra veckan fick jag dekorplasten jag beställde för att jag tänkte göra lite väggdekorationer. Har sutiit och funderat ganska mycket och igår kom jag igång och börjar göra svalor att ha ovanför soffan. Sen så tyckte jag det var så grymt roligt att pyssla så jag fortsätte idag med och fixade lite mer grejer.


Svalorna


Ramar på dom fula speglarna


Båda speglarna och lamporna

Åh, fan vad jag längtar.

 

 



Navid Modiri

Jag är sjukt svag för Navid Modiris musik







Några Navidlåtar, Mina absoluta favoriter är dock galet svårt att hitta på youtube.
Kolla Navids blogg HÄR. Lev efter den.

Killar och deras tvprogram

Ikväll har det varit Kellermans tv-kväll av nån konstig anledning, han har bestämt tv-program hela kvällen efter att han insåg att han hade missat poker after dark när jag satt och såg på las vegas runt fem.
Det har väll inte brytt mig nämnvärt då jag suttit och pysslat med mina nya väggdekorationer hela kvällen men så här har tv-tablån hos oss sett ut:

18.30 2 1/2 män
19.00 2 1/2 män
19.30 Vänner
20.00 Shear genius (fråga mig inte varför)
21.00 Myth busters
Här imellan hann han med nått bilprogram som tydligen var riktigt bra.
22.00 IFL fight night
 Och snart är det poker, fan vad tråkig tv.

Hur går det med Tisdag?

Ni kanske undrar hur det går med Tisdag nu när vi är uppe i Luleå igen och det går faktiskt riktigt bra, hon är typ lika duktig som hon var i Gottne om inte ännu duktigare. Hon sover mycket mer igen och inatt har hon faktiskt inte mjauat speciellt mycket alls (tror jag).  Jag kanske inte ska ropa hej än men det känns som löpningsperioden börjar gå över, peppar peppar.
Både hon och Kellerman verkar ha saknat varandra iallafall dom härjar en massa och myser och jag blir faktiskt lite svartis men det ska jag väll försöka unna dom.



Vad är det bästa med mig?

Jag brukar ofta fråga Kellerman frågor som han tycker är jätte svåra. Nyss frågade jag vad han tyckter är bäst med mig?
Han svarade:"Vi kan ha kul tillsammans, som nyss i köket."

Då undrar ni säkert vad som hände nyss i köket, vi stod och gjorde varma mackor och jag var otroligt elak mot han och klagade på att han inte hade diskat stekpannan, att han var lat och jag ljög ihop massa saker han hade gjort. Jag puttade även han litegrand och retade han en massa. Nog för att jag inte var seriös men han tyckte ändå att det var kul. Hmmm kanske ska fortsätta vara elak? Han verkar ju tycka att det är kul.


Gårdagens och dagens

Japp, igår åkte jag buss heeela dagen men innan jag hoppade på bussen tog Holmes och jag en fika på UH, åh vad god tacotallriken var och riktigt skönt att slippa vara hungrig heela vägen också. Dock satt jag och rapade vitlök som en gud hela vägen vilket kanske var mindre kul för mina medpassagerare.

Första biten till umeå blev jag iallafall riktigt åksjuk och jag trodde faktiskt jag skulle kräkas ett tag men när bussen stannade på stationen i umeå så blev det mycket bättre och där fick jag även en överraskning då Stockholm klev på, hon hade varit i hemavan. Det var väldigt skönt att ha lite sällsis och vi såg på Twilight filmen igen vilket blir typ hundraåttionde gången för mig eller nått haha, men fortfarande lika bra.
Tisdag var förövrigt lika duktig som på resan upp, hon sov hela vägen och jag tror nästan hon har blivit som vanligt igen, det glädjer mig.

Jag kom hem runt fem och var helt sjukt trött då jag inte fått nån sömn alls nästan natten innan och sen inte sovit något på bussen.
Jag satt mig i soffan och kämpade och kämpade för att hålla mig vaken men vid åtta fick jag bara lov att gå och lägga mig. Det är bra tänkte jag då kanske jag kommer upp i tid imorgon men icke! Jag vaknade halv elva vilket innebär att sovit nästan 15 timmar! Jahapp tänkte jag och klev upp och satte mig i soffan när klockan var ett insåg jag att jag inte hade ätit nån mat på nästan 28 timmar! Konstigt att jag mådde konstigt med så mycket sömn och utan mat i magen alls.
Men nu har jag fått i mig mat och börjar må mycket mycket bättre och jag tänkte sätta mig och plugga lite.

United states of Tara

Eftersom jag inte verkar få hem nå fler avsnitt Hidden Palms så bestämde jag mig för att se på en serie som jag hade på lager, United States Of Tara. Haha En riktigt rolig serie som handlar om en kvinna som har fler personligheter. galet roligt helst när hon blir en man. Se den!


Imorgon

Imorgon åker jag tillbaka till luleå, det känns på två sätt, skönt men ledsamt. Har fått säga ett väldigt jobbigt hejdå idag då man inte vet om man någonsin kommer få säga hej igen. Hej måste väll vara ett av världens bästa ord? eller har jag fel? Söta Holmes ska skjutsa mig till bussen imorgon och innan det hade jag tänkt att bjuda henne på en fika på UH, det blir nog troligen en tacotallrik för mig, finns det något bättre? 10.35 går bussen så fikat blir antagligen mer en frukost men jag är lika sugen på tacotallrik för det.
Jag kommer fram till Luleå kvart i fem och hoppas på att Kellerman kommer stå där och vänta på oss, mig och skrikkatten. Hoppas bara hon kan vara tyst på bussen. Så ja, Hejdå Gottne och hej Porsön

Hidden Palms

Jag har börjat se en serie som hade seriepremiär för ungefär två år sedan och heter Hidden Palms. Jag blev förvånad när jag såg den att dom la ner den efter en säsong för jag tycker den var helt okey. Lite OC, OTH, GG stuk på den så där och ganska spännande faktiskt. Är just nu ganska frustrerad då det är några avsnitt som jag inte får tag på och det blir jag helt vansinnig av.
Jag satt länge och funderade på var jag kände igen huvudkaraktären ifrån och sen kom jag på det! OC!
Även en annan skådespelare i serien har medverkat i OC och det är väll antagligen inget sammanträffande att serierna påminner en hel del om varandra.


Vakna vakna

Jag råkade sova lite för länge idag. Men det är ju så skönt att sova här, så tyst och man är så avslappnad. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, gå till mormor och umgås lite.
Just nu har Tissan lagt sig bredvid mig i sängen för att sova, tror nästan jag måste göra en mysattack på henne innan jag kan ta itu med dagen.

Lördagkväll i gottne

Ja, efter att ha legat i sängen och surfat med godispåsen i högstahugg så ringde Holmes vid nio och jag pallrade mig ner till henne för att spela spel. Vi åt nybakta tekakor från genebageri och njöt. Jag är galet avslappnad när jag är här hemma. Måndag morgon åker jag och Tissan iallafall tillbaka till luleå då det inte går några passande bussar imorgon.
Nu måste jag verkligen sova, spårade ur lite med några grejer nyss haha så jag behöver sömn.



Ljudbok och godispåse

Just nu ligger och och lyssnar på ljudbok, surfar, dricker cola och äter godis. Lördags godis, mums! Tisdag har äntligen blivit bestigen, haha och inte av vem som helst utan av Prinsen som är kastrerad, visste inte ens att det gick haha. Hoppas hon blir nöjd nu bara. Pappa tyckte det var så pinsamt att se att han släckte taklampan, mycket roligt.

melodifestivalbajsskit

Nu drar jävulskapet igång igen. Melodifestivalen, nått så otroligt tråkigt. Den tar upp onödig tv tid då dom skulle kunna visa nån grymt bra film eller nåt istället. VARFÖR!? jag skulle föredra att gå i ide under melodifestivaltiden. Jag har det inte lätt jag.

Gottne

Igår morse åkte jag hem till Gottne för att träffa familjen. Jag hade gruvat mig som sjutton inför en 6 timmars bussresa med skrik katten men hon skötte sig exemplariskt. Hon sov hela vägen. Jag var helt förundrad när jag kom fram över hur bra det hade gått men bävade litegrand över hur det skulle gå med prinsen. Och även det gick super bra, dom busar och leker precis som vanligt man kan knappt tro att vinterkatten (vinterkatten är alltså den skrikiga kåta katten som ligger och ålar sig och inte är tyst en minut) någonsin har funnits.
Förrns jag nyss gick bort till mormor för att hälsa på henne och min moster. Jag tog med mig Tisdag och direkt vi kom innanför dörren börjar hon åla sig och mjaua. Jaha, tänkte jag nu är vinterkatten tillbaka men när jag kom tillbaka hem till mamma och pappa så var vinterkatten som bortblåst igen.
Det kanske är något speciellt med det här huset, vem vet?

Ja, jag kom iallafall fram hit till övik runt två och då for jag och min moster och åt på ett ställe innan vi åkte hem till gottne. På kvällen for jag till Holmes för att överraska henne då jag inte hade sagt att jag skulle hem. Hon blev glad och bjöd på varmamackor och skrynkelkaka (som är typ samma som kladdkaka fast fetare) mums för de!

Ja, annars idag ska jag inte göra mycket alls, hälsa på pölsan och syster när dom kommer hem från dagis och jobb och kanske umgås med kära holmes ikväll. Tack och hej!


Tisdag och Prinsen

Mapp 6 Bild 6


Kattan, ser det inte underbart ut?

Godmorgon

-10 och lätt snöstorm, här kommer kåtkatten och jag!


Mail från facebook

Enligt facebook och mina vänner där är detta mina styrkor och svagheter:

STRENGTHS:

happiest
most helpful
most kiss-able

WEAKNESSES:

most talented
most likely to succeed

4e Februari

4e Februari är en ganska specielldag då Kellerman och jag firar vår årsdag. Idag har vi varit tillsammans i 3 år. Så våra planer för årsdagen blir att äta nån riktigt god middag och att sedan mysa ner oss i soffan och se benjamin button filmen. Tror den kan vara riktigt bra. Jag längtar. Tänkte göra supergod fylld fläskfile potatisgratäng och Dino till efterätt.


Första bilden som både jag och Kellerman fastnade på.


Nån månad efteråt.

Åh, nej.

Nu har Tisdag kommit igång med sitt mjauande igen. Stackars Kellerman som försöker sova. Tro när detta skall vara över?

Tisdags favvogodis

Min katt är konstig på många sätt men just detta tycker jag som är godisälskare är extra konstigt. Tisdags favorit godis är några töra vitamintabletter från catman som heter VitaBe. Hon är heeelt galen i dom och hon gör i princip vad som helst får att få en. Jag förstår bara inte.


Vill ha!


Idag säljer dom en sån här sockervaddsmaskin på marrakez.se
Åh, vad jag vill ha en sån. Bara 399 kronor också, den som ändå hade pengar.

Filt katt filt?


Huvudvärk huvudvärk huvudvärk

Jag har ont i huvudet, kattens skrik gör det inte bättre. Borde det inte vara över snart?
Kan inte tänka i det här oljudet. Här sitter jag och tycker synd om mig själv när det egentligen är tisdag det är mest synd om. Ja, det kan inte vara lätt. Förutom Tisdags ylande händer det inte mycket här. Kellerman köpte ett pussel igår som han har suttit och lagt heeeela gårdagskvällen, jag har verkligen inte tålamod med pussel. Min ljudbok är slut, sjukt deppig över det. Men vad gör man?

Men åh

Gick ner till tvättstugan nyss och tänkte tvätta lite sängkläder men klant jag hade bokat tiden igår istället för idag. Bajs.



Tisdag

Vad ska jag göra med min gumma? Jag tycker så synd om henne. Stackarn. Det skär i hjärtat när hon mjauar så här.

Twilight

Ikväll har jag och rödtotten varit på philm på skolan och sett twilight för typ hundrade gången, dock skönt att se med vettig kvalla den här gången. Det var iallafall riktigt trevligt och nu är jag trött som bara den, imorgon ska jag göra nått vettigt. Typ städa. Fast grejen är den att efter att jag börjat lyssna på ljudbok har lägenheten blivit så jävla städad. haha det är ju faktiskt nått bra.

Nu ligger tisdag och ylar på köksgolvet som vanligt tror jag måste härja lite med henne så hon sover gott inatt, ja det ska jag sjutton göra.


mmmmm.

Lördagkväll docent28 och söndagmorgon på sjön

Jajjemensan, igår vad rödtotten och jag ut på storheden och sedan så for vi hem hit och lagade tacopizza, helt galet gott var det. Om inte tacopizzan var nog så tryckte vi i oss massa efterrätt också, fy sjutton vad mätta vi var. Jag är typ matbakis idag. Men kvällen var riktigt rolig, vi spelade alfapet som spårade ur rätt snabbt och vi svor över att snyggerik inte vann körslaget haha.

Inatt har jag fått typ noll sömn efter som tisdag har ylat heeela natten, hon vill verkligen träffa en kattpojke. Men icke det går inte för sig.
Så när Kellerman tvingade upp mig imorse bestämmde jag mig för att ta med Tisdag ut på en prommenix på sjön så hon får göra nått annat istället för att ligga inne i lägenheten hela dagen. Kellerman och skånemejerier stannade ute lite längre än jag och tisdag och nu kom dom tillbaka och hade varit och köpt en engångsgrill och korvbröd. Så nu ska vi grilla haha. Det blir spännande de.

RSS 2.0