Förråd

I veckan var jag nere hos kattälskaren på fjärdevåningen och jag beklagade mig över hur jobbigt det är att inte ha något förråd och att måsta trycka in allt i garderober då hon plötsligt avbröt mig och sa:"Vi har visst förråd" Jag trodde inte henne först eftersom när vi ställde oss i kö på lägenheten så stod det att det inte fanns något förråd. Men hon förklarade var dom fanns så jag och Kellerman gick dit och kollade och hör och häpna vi hade ett tomt hönsgallers förråd. Vilken lycka, så därför har en del av kvällen gått ut på att tömma garderoberna på lite saker som vi ska ställa i förrådet. Nu kommer alla onödiga grejer åka upp på vinden och det kommer kännas fantastiskt!

Dagens

Idag har varit en galet trött dag men jag och Kellerman pallrade oss till stan för att köpa lite plast backar och sopsäckar och annat smått och gott vi behövde till lägenheten. När vi kom hem så åt vi kyckling och potatissallad, jag börjar smått lära mig att äta kyckling men mår fortfarande lite illa efteråt. Förstår inte varför det är så. Ett tag efter maten for Kellerman bort till en klasskompis och sen dess har jag sett "me and marley" och två avsnitt private practice som  jag tydligen hade missat att se. Jag kände att det kliade lite i fingrarna så jag målade två tavlor. Vet inte hur bra dom blev men det var skönt att få göra nått kreativt. Nu borde jag väll antagligen hoppa i säng, nu när tisdag äntligen har slutat vråla.

Hon löper definitivt nu, jag är säker. Kellerman och jag funderar på att skaffa en mobiltelefon till henne för att man kan smsa med henne på dagarna så att hon slutar mjaua som en tok och hoppa upp på micron och leva rövare. Men då måste vi nog köpa en sån stor pensionärs telefon för det kan ju inte vara så lätt att smsa med tassar.
Vi försökte faktiskt ta ett snack med henne idag och vi satte henne i en av plastbackarna och sa "Nu ska vi packa ner vinterkatten som mjauar och är rastlös och sedan ska vi packa upp sommarkatten som är tyst och lugn och gosig och som INTE är könsmogen" Men hon bara hoppade ur plastbacken och sprang till micron. Typiskt.


En sån här mobil ska Tisdag få i födelsedagspresent.

Onsdagmorgon

Tjeni tjeni. Idag sov jag inte till tolv vilket jag är mäkta stolt över, jag fattar inte hur jag kan ha varit så trött på slutet. Antar att jag inte riktigt har återhämtat mig från förkylningen än.
Idag är skolfri men jag tänkte pallra mig dit ändå, luncha med rödtotten och brassan och sen även träffa systematisk design gruppen och göra en uppgift vi fick i går. Ja ungefär så ser min dag ut.  Om mitt hals ont är över tills ikväll så kanske jag tar en prommenix också. Nä nu ska jag sminka mig sen börja dra mig mot skolan. hoj!

Katt

Jag tror att tisdag har blivit könsmogen, hon har börjat jama konstant och ligger bara på rygg med benen i sär hela dagarna, haha detta kommer bli spännande.


Tänk när hon var så här liten.

Väggdekoration

Jag har kommit på att jag vill ha en stor väggdekoration ovanför soffan istället för dom tre små plutt-tavlorna jag har nu, dom passar nämligen inte in nå bra alls. Väggdekorationen har jag bestämt mig för att göra själv men jag vet inte vad jag vill ha för motiv, har någon nått förslag? Vad skulle passa in bäst? Jag la fram förslaget att stort skriva HEJ! för Kellerman vilket han avfärdade riktigt snabbt, haha jag som tyckte det var lite roligt.


Igår och idag

Igår så var jag skolfri så jag sov ut, det var riktigt tungt att kliva upp men tillslut kom jag upp. Resten av dagen använde jag till att städa lägenheten ganska ordentligt och sortera bort en massa saker, hör och häpna till och med sovrummet såg okey ut när jag var klar och det måste jag säga är en bedrift. Medans jag städade lyssnade jag på ljudbok så det gick av bara farten, riktigt riktigt skönt. Kände mig dock litegrand som mamma när jag skrek åt Kellerman när han frågade mig något.
När jag kände mig hyfsad nöjd med städningen tog jag ett långt riktigt skönt bad och sedan lagade jag mat. Kände mig lite som en superkvinna på kvällen när jag kom hem från en 1,5 timmes prommenix. Var lite mör i kroppen när jag vaknade idag.

Idag har jag mest haft skola och lagat mat men nu ikväll så kom skånemejerier och han på taket och vi har ätit tårta chips och nu ser vi även på film. Mycket mysigt.

Festen igår


















Gårdagens fynd


Ett tidningsställ för 25 kronor


Betongljusbricka för 30 kronor


Världens sötaste kaniner för 10 kronor styck, galet


Lampa för 50 kronor (har kostar 1000 kronor)


Spegel för 110 kronor, ska måla ramen vit (har kostat 700)


Världens sötaste lunchlåda för 5 kronor

Har jag fyndat eller vad? jag blev helt mållös när jag kom dit.

Bakissöndag

Ja, jag vet att jag har varit helt galet dålig på att uppdatera senaste veckan plus lite till men jag har inte haft nån motivation plus att jag har kört hårt med skolan vettni. Igår så var jag först på en mysig frunch med flickorna och sedan tog dom med mig till himmelriket. Det var en inredningsbutik nånstans i sverige som hade brunnit och då ville bli av med alla sina varor så dom hade skickat dom hit till luleå och ett fotbollslag eller nått hade utförsäljning på grejerna för helt sjukt låga priser jag var i himmelriket. Sedan på kvällen så for jag, kellerman, skånemejerier, brassan och HHs svin trevliga kompis från uppsala och käkade. Vi skulle först fara på steak house men dom hade ju så klart stäng för ingen av oss hade kollat om dom hade öppet men som tur var så fanns det en restaurang mittemot som vi gick till. Och tur var det för dom hade helt fantastisk mat, sjukt gott kött så dit kommer vi verkligen gå igen. Efter det for vi hem hit och festade en massa och hade en sjukt rolig kväll. TACK ALLA!

Mitt smarta knep

Ibland kan det vara jävligt svårt att få Tisdag att lägga sig i sängen med en och vara mysig men nu har jag äntligen kommit på hur man ska göra! Man tar fram godisburken och går och lägger sig i sängen, när man ligger skönt skakar man på den så den låter högt och då kommer tisdag trippande i hopp om godis. Man ger henne en godis och lägger sedan burken under huvudkudden. Detta leder till att hon kryper ihop bredvid huvudet så man får ligga och snusa i hennes päls ett bra tag utan tvång! Undra hur lång tid det tar innan hon överlistar mig?


Min medicin

När man är så här sjuk och doktorn vägrar ge en några tyngre droger är det alltid bra att man har sin egna medicin vilket i mitt fall har varit dessa:


Denna kvinnan skickar alltid roliga och uppiggande mms när dimman är som värst.


Fröken kalix kläcker ur sig att hon ska börja civil iställe för högskole
vilket innebär att jag har henne i klassen igen, det är lycka!


Karln tar hand om mig, ger mig treo, vatten, mat närhelst jag skriker och sen städar han
 hela lägenheten medans jag sover och om det inte är nog så tvättar han diskar och lagar mat.
 Han är som min hemmafru fast han går i skola och tentapluggar samtidigt, han är underbar.


Kvinnan ringer och uppdaterar mig på vad som händer i resten av världen
 och lyssnar på mitt gnäll och mina otroligt idiotiska funderingar.


Att höra HH säga: "det ordnar sig med skolan huvudsaken du är frisk och jag hjälper dig"
är precis vad jag behöver just nu.


Birk har lovat mig att lära mig allt hon kan och även då infinner sig ett behagligt lugn.

Meddelande från graven

Tänkte bara uppdatera er på att jag fortfarande är sjuk och sover 90% av dagens 24 timmar. Är så galet trött hela tiden! Idag var jag iallafall till läkarn och fick recept på hostmedicin, vilket jag inte orkat hämta ut ännu för det var faktiskt en nog stor ansträngning att ta mig till läkaren och det är ändå typ bara 200 meter härifrån. (älskar porsön allt är så nära)
Nä, nu måste jag nog sova. Har ändå varit vaken 4 timmar på raken nu, det måste vara nått rekord.


Jag på julafton

Bättre

När jag precis hade börjat tro att jag aldrig skulle må bättre och få ligga helt död i min soffa och hosta resten av livet så vaknade jag upp i morse och kände att jag mådde ganska okey jämfört med hur jag har mått. Jag har både lyckats packa upp och sedan även tagit en promenix till ica och tillbaka. Jag var dock helt knäckt efter promenaden och är det fortfarande men det känns ändå underbart att ha fått lite frisk luft! Nu har jag, Kellerman och skånemejerier precis ätit en riktgt god lördagsmiddag och nu ska jag öppna böckerna igen och läsa lite fysik.

Kellermans söta morfar

Kolla in detta! det är Kellermans underbara morfar Helge som var nere på körslaget förra helgen. Ni måste se det här!


118 100

"118 100 tror att det är en snygg och trevlig tjej som heter lisa men ofta går under bokstaven L som skriver bloggen fortunatefool.blogg.se. Vi tycker att hon skriver bra men att hon har uppdaterat lite dåligt på slutet!"  Det var svaret jag fick inatt när jag skickade in fråga till 118 100 och frågade vem som skriver den här bloggen.
När till och med 118 100 tycker att jag har uppdaterat dåligt på slutet känner jag att jag måste skriva och meddela att jag lever men inte mycket mer än då.

Jag kom tillbaka till Luleå i måndags kväll och när jag hade varit hemma i ungefär fem minuter fick jag feber. Jag har varit sängliggandes sen dess och jag är fortfarande inte frisk. Jag är nästan helt feberfri men jag har en fruktansvärt besvärlig hosta som tar knäcken på mig och jag orkar bara hålla mig vaken i ungefär två timmar åt gången.
Ja, nu vet ni vad som har blivit av mig iallafall och nu tänkte jag lägga upp lite bilder från nyår sen måste jag antagligen sova igen, fan så uttråkad jag är.

RSS 2.0