Råkade baka en kladdkaka.

4d69caa5c50dbc63db7fb629ee9b73b0.png

Råkade baka en kladdkaka.


Stugan


The Mentalist

Jag har sett en del reklam för the mentalist på slutet men jag har inte ägnat serien nån uppmärksamhet mycket för att jag har en tendens att döma ut serier som går på trean ganska snabbt. Jag trodde att the mentalist var en serie som ungefär NCIS (vilket är en skrämmande dålig serie).


Iallafall så satt jag och slö tittade på tv igår och skådespelaren Simon Baker var hos Ellen, han var så galet charmig, ett riktigt bra kött som jag brukar säga. Så i brist på annat att göra tankade jag hem serien och jag älskar den.

Tänk er en dr House som inte är elak med vilje utan mer gör dumma saker utan att veta om att det är fel. Jag är ju en riktigt sucker för House men om jag måste välja mellan dessa två väljer jag helt klart Patrick Jane. Han är så smart att om jag bara hade hälften av den smartheten skulle jag valsa genom livet utan problem.
Det är väldigt svårt att förklara grejen med den här serien, man måste se den för att förstå. Tänk er en blandning mellan Criminal minds och House då kommer ni nog ganska nära. Men hur som helst! SE THE MENTALIST!


Godmorgon

Idag vaknade jag halv nio, skit pigg. Kul att man aldrig kan vakna så pigg när man verkligen börjar tidigt. Så nu har jag en hel massa tid att döda fram till ett då jag börjar idag. Men det kommer jag nog klara av galant.

Kellerman kom hem igår vilket var riktigt underbart, både jag tisdag hade saknat han en massa, hon blev som en helt annan katt när han kom hem, haha. Ja, annars gjorde jag väll inte så mycket igår såg på tv, det man gör på en måndagkväll.
Idag har jag pass 3 och 4 på skolan sen är det väll antagligen bara att traska hem och laga lite mat. Mitt liv är inte roligare än såhär just nu. Ha en bra dag hörni!


Lördagen

Så där ja, nu har ni lite bilder från lördagen. Det var faktiskt riktigt skoj än om efterfesten blev lite väl lång. Vi var iallafall här och förfestade och jag hade helt glömt bort att man skulle släcka ner men som tur var va det nån som påminde mig så vi satt här i mörkret och hade det riktigt roligt.

Bilder från lördagen




Godmorgon

Nu är det måndag igen och jag har sovit en hel massa inatt. Om fem minuter ska jag traska till skolan och nu börjar läsperiod 4 vilket innebär sluttampen på läsåret, wiiihuu!
Jag var inte så pigg igår vilket innebar att bloggandet utgick helt men när jag kommer hem från skolan idag ska jag lägga upp lite bilder från lördagen och köra en snabb genomgång om hur kul vi hade.
Ja, nu ska jag nog ta och börja traska mot skolan, först har jag fysik och sen människa-maskin. Lovely.


Kungen och drottningen av gottne

04ebd0e956e6f3cb134f275e0db7ff96.png

Kungen och drottningen av gottne.


Hemma och laddar

Nu är jag hemma och laddar inför kvällen. Tror faktiskt jag tillochmed ska ta en tupplur så jag verkligen orkar.
Nu på morgonen kom 18kilo och väckte mig och rödtott sen så for vi på unik för lördagsbrunch. Jag åt french toast med bär och banan. Helt galet gott var det. Sen for jag och 18kilo ut på storheden för att handla. Vi hann även med en sväng till slygplatsen och stan. Nu är jag iallafall helt slut på så nu är det dags för sängen en timme eller två!

Bra vänner

Nu när Kellerman är borta tror jag att Rödtott och 18kilo är lite rädda att jag ska bli helt galen av ensamhet så dom håller mig sällskap hela tiden vilket är otroligt bra. Tur jag har dom.


Så här gosig är Tisdag på mornar

47f4fc92562a0aa36f9c06ec8e72e1da.png

Så här gosig är Tisdag på mornarna.


Slött

Jaha, nu har typ en fredagskväll försvunnit också. Har bara degat framför tvn med 18kilo hela kvällen. Skönt som bara den har det varit. Men nu är jag själv igen. Tisdag sover bredvid mig i soffan och jag ser på reaper. Rödtott ska komma hit om ett tag och sova här. Skönt att slippa sova själv.



Ikväll

Jajjemensan, ikväll blir det bara en hemma kväll med en smoothie eller fem. Har ingen ork eller lust för nått idag, kände mig som ett spöke på stan. Jag har verkligen varit världens tråkigaste kompis idag vilket jag skäms för.
Hade egentligen tänk följa 18kilo till stallet men kände att jag inte var nått bra sällskap så jag gick hem och nu har jag bara suttit och glott på tv och slappat sen vi kom hem från stan.

Imorgon ska vi ut på storheden och storhandla, och sen blir det att tagga upp inför kvällen som jag hoppas blir sjukt kul. Nu tycker jag att ni alla håller tummarna för att jag har en bättre dag imorgon.

Fika på roasters.

0-5481c171b3a0f27001a87c6f45072f4c.png

Fika på roasters.


Godmorgon allihopa

Vaknade för ungefär en timme sedan och låg och drog mig med mystisdag ett bra tag i sängen. Solen skiner ute och snart kommer rödtott förbi, vi ska in till stan sen en sväng och fira att det är helg och att lp3 är över.
Nä nu ska jag ta och klä på mig och ta tag i mitt liv. Det är ju en underbar dag!

Lycka till imorgon


Jag håller tummarna för er!

Kvällen

Ikväll så har jag och 18kilo lagat mat och mest bara degat, grannen kom upp en sväng och umgick lite med. Nu har dom gått hem och jag sitter mest och är trött. Det är CSI på tv och jag saknar Kellerman. Tur att jag har fått äta en massa smoothie iallafall, då känns det lite bättre. Framför allt är det tur att jag har Tisdag annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Bapelsin gubbjävel!


Tisdag chillar i solen.

49dd1726da7da16b1c071f8d9dfa0df5.png

Tisdag chillar i solen.


Super najs skylt på ica.

42a2526545f183530389140c8921e4c3.png

Super najs skylt på ica.


Nu har snöbollskastarna åkt


Torsdag i Luleå

Rödtott ringde och hetsade mig i morse och ville att jag skulle komma till dom i centrum och äta lunch med dom.  Jag hade inte så mycket till val så jag stressade iväg till dom och höll dom sällskap där ett tag när dom pluggade och när dom åt lunch. Jag råkade typ äta upp all rödtotts mat så jag fick lite dåligt samvete. Hon följde mig iallafall hem och satte sig och plugagde lite i mitt kök istället och då värmde jag tacos åt henne.
Efter ett tag kom vi båda på att vi ville sola så vi for iväg en sväng och solade och det gjorde underverk. Nu sitter jag här hemma i soffan och degar igen, funderar litegrand på att förbereda maten. 18kilo och jag funderar på att äta fetaostbiffar idag, vilket skulle varit ruskigt gott.

Jo! Föresten nu har jag fått mobilbloggandet att fungera nu så då kommer det antagligen droppa in lite bilder då och då från mobilen.


Smoothie på docent 28.

0-4cf2f080cdc1af5bf7f6e6dca034b3ec.png

Smoothie på docent 28.


Min nya kalender

Här är min fina nya kalender, inuti har jag en bild på Kellerman och Tisdag.


Kändisar i aftonbladet


Tillbaka i Luleå

Nu är jag tillbaka i Luleå, eller egentligen har jag varit det sen halv fem men jag har haft bättre saker för mig än att datanörda. Åh, vad skönt det känns att vara tillbaka. När jag kom hem hade Kellerman lagat tacos åt mig och det var helt ljuvligt gott efter en hel dag utan mat på en buss. Bussresan var super tråkig, jag ahde ingenting att läsa och batteriet på datan höll bara fyra timmar. Jag sov inget heller vilket var lite konstigt med tanke på att jag hade sovit så lite på natten.

Nu sitter jag och kollar på fantastiska fyran igen haha fast ettan den här gången. Kellerman packar för norgeresan, han och hans yukigassen-lag ska dit imorgon och vara där över helgen för att delta i NM. Så jag har en PF-helg igen, tråkigt eftersom vi knappt har setts på slutet.

Ja, det var nog allt för idag. Imorgon kommer jag förmodligen vara lite roligare. Godkväll.

Trött tröttare tröttast

Jag hade ställt alarmet på halv nio för jag tänkte att då har jag god tid på mig att packa det sista. Klockan halv sju vaknade jag av att pappa stökade och levde om i köket och sen kunde jag konstigt nog inte somna om. Så jag är färdig packad och grejad nu och har ingen aning om vad jag ska hitta på tills icahandlarn hämtar mig kvart i tio. Jag får helt enkelt rulla tummarna ett tag.
Jag kommer antagligen bli äckligt trött senare med tanke på att jag somnade väldigt sent men just nu känns det okey. Det spelar ju ingen roll heller eftersom jag bara ska sitta på en buss hela dagen, då kan jag ju sova. Nä nu ska jag hitta på nått att sysselsätta mig med innan jag åker.

Glad


Full rulle

Idag har dagen varit precis som jag ville att den skulle vara, det var fullrulle hela tiden och jag har knappt hunnit titta åt datan och sängen ens. Först så hämtade jag upp PH och vi for förbi på shell för jag skulle heja på Barnet lite.
Efter det kämpade vi för att hitta en parkering och efter många om och men lyckades vi. Vi gick på uh direkt för vi höll på att dö av hunger och det blev en tacotallrik för mig även idag.
 När vi satt på uh kom Baya och gjorde oss sällskap och vi njöt av maten ett bra tag. Sen skulle flickorna ner på fyndet och då passade jag på att gå in på en underklädesaffär för att köpa en bh, ingen rolig historia det inte.
Jaa vad gjorde vi sen då? Jo! jag köpte en almenacka och sedan for vi hem typ.
Jag har även hunnit vara bort hos syster, pölsan och mormor ett tag och sagt hejdå till dom för imorgon åker jag nämligen tillbaka till Luleå och alla där uppe som saknar mig. (och inte saknar mig)

Nu sitter jag mest och funderar på hur jag ska lyckas stänga igen väskorna, dom är proppfulla. Jag hatar fortfarande att packa. Varför kan man inte ha dubbletter av alla sina grejer så man slapp ta med sig allt när man ska hit.
Imorgon klockan 10.35 går iallafall min buss mot luleå och jag är framme 16.45 vilket jag ser framemot. Så ni i Luleå som tyckte det kändes skönt att få slippa mig i helgen: Tji fick ni!

Off to stan

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i bilen och fara in till staden och luncha med baya och ph. Hur nice är inte det? Tagg tagg tagg. Jag har till och med duschat idag, känner mig som en helt ny människa. Nä nu ska jag fara! Ha en bra dag!

Något mer produktiv dag

Idag har jag gjort liite mer än vad jag gjorde igår. Jag kom upp ur sängen vid nio-tio nån gång och tog en liten prommenix. Efter det kokade jag ägg till frukost, åt sedan ägget. Jaha, sen då vad gjorde jag då? Jo, jag gick sen till mormor och höll henne lite sällsis.

Jaa, vad har jag sen gjort. Inte mycket, vi åt palt till middag vilket var sjukt gott. Sen har jag även varit och hälsat på Pölsan som hade fått nya skor idag och vi busade en massa. Ja, jag har ju lite mer att berätta om dagen än vad jag hade igår iallafall, men det är fortfarande inte mycket.

Imorgon ska jag in till stan och köpa en kalender och ordna upp mitt liv med, börja planera. Jag ska även fika/luncha med ph vilket jag längtar efter som fan, jag håller tummarna för uh-fika. Nä nu ska jag se lite privileged och mysa.


Mina vänner


Fågelkvitter

Nu har jag äntligen kommit upp efter att ha legat och snoozat i evigheter känns det som, jag är ju så trött. Ute kvittrar fåglarna vilket aldrig är fel, och inne kvittrar tisdag, typ.
Vad ska jag göra med dagen idag måntro? sätta mig ute i solen, bli lite brun kanske. Låter faktiskt inte helt fel. Det gör jag!

Tisdag och Pölsan


Privileged

Jajjemensan nu har jag sett dom 10 första avsnitten av serien Privileged. Mycket bra serie måste jag säga väldigt lättsam och har många snygga skådespelare. Sanningen är den att jag såg första avsnittet igårkväll/natt och jag har redan hunnit se 10 avsnitt, det måste vara ett ganska bra betyg tycker jag.
Snyggingen Michael Cassidy (som även var med i Hidden Palms och O.C.) är med i den här serien och han spelar en helt ny typ av roll och om man tyckt illa om han i de tidigare serierna han har varit med i kan man inte göra annat än älska honom nu. Helt fantastisk kille. Jag har helt seriöst bara bra saker att säga om den här serien så kolla upp det om ni är sugen!


Nu går det fort framåt

Det slog mig plötsligt hur kort det är till sommaren, det är snart bara två månader kvar till juni! och på Fredag är det bara två månader kvar till min födelsedag! Fatta vad underbart! Jag älskar som sagt att fylla år så det är lika bra att ni redan nu börjar fundera ut nån bra födelsedagspresent!
Det galna är att det händer så sjukt mycket hela tiden nu, först nu på fredag åker jag nog tillbaka till luleå och på måndag börjar läsperiod 4 för oss vilket innebär slutspurten innan sommarlov. Helgen efter det har jag påsklov igen! Så jag kan fara hem hit igen om jag vill. tror dock inte jag far hem på en gång eftersom vi typ är lediga i ungeför 1,5 vecka. Efter det har jag sista april att se framemot då jag, 18kilo och Rödtott kanske ska ner till Uppsala, hur kul känna inte det liksom?
Det händer så galet mycket nu att jag knappt kan hålla allt i huvudet, tror jag måste köpa en kalender och sortera upp mitt liv litegrand. Ååååhh, tanken på vår gör mig alltid glad. Dom här två månaderna fram till sommarn kommer gå galet snabbt, och jag måste ta vara på dom för jag kommer sakna luleå helt galet mycket i sommar.

Produktiv dag? Nej

Idag har jag nog haft världens slöaste dag. Slött slött slött. Ap slött. Jag har mest suttit i sängen och sett serier. Det sjukaste är ändå att jag är hur trött som helst ändå, skulle typ kunna lägga mig och sova för kvällen nu och sova runt.

Nä, imorgon måste jag göra något mer produktivt, typ fara nånstans och göra nånting. Jag kan ju alltid hoppas på att det är fint väder så kan jag sola, det är väll produktivt?
Fan vad jag saknar Holmes när hon inte är hemma, Gottne är sig inte riktigt likt. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen medans jag är här, meditera eller nått. Fan, jag saknar Luleå och fan vad jag babblar skit nu.

Please don't eat my kattfoder


Sjukt less

Nu är jag sjukt less på att Tisdag rymmer hela tiden, jag orkar inte skrapa upp knäna i några isiga snöhögar längre. Jag funderar på att skicka hon på nått slag militärläger så det blir nån ordning på hon. Hur svårt kan det vara att förstå att man inte får vara utomhus? Och ni undrar säkert nu varför jag inte bara låter henne gå ut. JO, för om jag släpper ut hon nu så kommer troligen 5-6 små kattungar dyka upp om 9 veckor vilket inte är så bra just nu. Inte riktigt läge om jag säger så. Jag är ganska nöjd nu iallafall för jag lyckades fånga hon innan hon skulle göra en störtdykning ut genom fönstret, tur det säger jag.



Godmorgon

Jajjemensan, jag kan nu konstatera att det är svårt att sova med ett barn i rummet bredvid. Det är näst intill omöjligt. Men det var lika bra att jag kom upp i tid nu kan jag ligga i sängen och se lite serier, sjukt mysigt. Jag har till och med fått Tisdag att hålla mig sällskap och det är inte fyskam ska ni veta.

Jaha, hur ser dagen ut idag då? Iiiingen aning, jag har inte en blekaste om vad jag ska göra: Sitta här i sängen och nörda vid datorn kanske. Jag blir så slö när jag kommer till Gottne, jag tror faktiskt det har nått med luften att göra.

Inatt tio över tre ringde det till min mobil, dolt nummer. Sånt blir jag tokig på, vem sjutton kan det ha varit? Jag är sjukt nyfiken nu.

Hets

Hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets hets heeeeets.

Känner mig knäpp

Jag känner mig lite störd nu. Skulle vilja ha nån att spåra ur lite med. Ringde PH nyss för att fråga henne om en låt och det var skönt att höra hennes röst. Henne skulle jag vilja spåra lite med, det skulle inte vart helt fel nu.
Ska iallafall styra upp en UHfika med henne i veckan, fan så gott och stört det kommer bli. Längtar.


Minnen

När jag satte mig i bilen för att åka hem från Baya och bredbyn så hittade jag en gammal reggaeskiva i bilen som jag satte på. Denna låten var den första låten på skivan och herregud vilka minnen som bubblade upp då.


Lördag

Ja idag är det lördag och i vanliga fall brukar lördagar gå ut på att förbereda sig inför kvällens partaj men inte idag inte. Sjukt tråkigt känns det, jag vill ju ut och träffa folk.
Men jag har hittat en lösning som faktiskt känns ganska attraktiv, jag ska fara till bredbyn till Baya. Hur kul som helst att få träffa henne, det var verkligen hur längesedan som helst, typ jul nån gång. Vi ska nog svulla lite och se på robinsson. Tänk att robinsson ska börja igen, jag minns när man var yngre och satt som fastklistrad framför tv och såg det var lördag, Martin Melin var helt klart min favorit.

Nu står mamma och Pölsan i köket och lagar mat, potatisgratäng och kött. Hur gott kommer inte det bli? Jag ska gå till mormor ett tag nu och hålla henne sällskap, men ha en trevlig lördag allihopa!



Ååååhhhh

Jag vill ha en ny kameraaa, i sommar ska jag bli rik så jag har råd att köpa en. Eller jag kanske ska börja köpa trisslotter, fast det känns dömt att misslyckas.

Pölsan

Pölsan pruppade nyss, roligt för hon.


Cougartown

Jag har alltid varit en riktig sucker för Courteney Cox ända sen Vänner och även senast Dirt (som för övrigt var en bra serie, dumt att den lades ned) Nu ska hon iallafall ha huvudrollen i en ny serie som heter Cougartown, hon ska spela en snygg pumig mamma med en 18-årig son. Tror det kan bli en riktig hit. Hon är trots allt en sjukt bra skådespelerska.


Ett sött gammalt kort på mig och ica handlarn


Ganska lyckad kväll ändå

Jag hade lite panik tidigare idag över att jag skulle ha världens tråkigaste kväll men ica handlarn ringde och ville sälja mjölk och umgås. Han räddade alltså min kväll med chips, cola och godis. Vi såg fantastiska fyran och förundrades över hur snygg alba är, RIKTIGT SNYGG.

Tisdag ligger och sover som en stock i mitt fönster nu. Hon har legat och vaktat på rockhunden hela kvällen och fräst och morrat åt han som aldrig förr. Jag förstår om hon är trött. Jag tror faktiskt jag ska ta in mat och kattlådan in hit och sen låsa in oss hela natten så hon får lite lugn och ro.

Imorgonbitti runt åtta kommer Pölsan dyka upp och då blir det antagligen fullrulle hela dagen. Hon ska nämligen sova här natten mellan lördag och söndag. Tro hur länge jag orkar hålla upp i hennes tempo. Jag var förresten och hälsade på hennes dagis idag, hon visade mig rutschkanan och ritade en teckning till mig, jag funderar på att döpa om hon till ritarn.

Sen måste jag säga att jag har blivit sjukt beroende av smoothie/milkshaken som 18kilo introducerade mig för härom veckan. Dricker typ tio om dan känns det nästan som. Måste fara in till stan och köpa lite mer hallon, dom är så dyra på Gottne livs.

Jo! Nu kom jag på en till grej jag tror jag har glömt att berätta. Jag och mamma satt i köket och pratade och jag nämde att jag önskar mig en matberedare i födelsedagspresent. Då sa hon: Men vaför har du inte sagt det tidigare vi har ju massor i förrådet! och jajjemensan vi hade hela tre stycken där så nu är jag en matberedare rikare, känns riktigt bra.

Gud vad jag har babblat på nu, ska se ett avsnitt reaper sen måste jag sova för att ladda upp inför morgondagens bus med pölsis. Godnatt!

Tisdag


Hund och Katt


Arg morgon

Imorse klockan åtta stormade min far in och sa att tisdag hade smitit ut och att han inte hade tid att fånga in hon för han måste i väg på jobbet. Jag blev så arg och less att jag inte visste vad jag skulle he mig. Så typiskt han. Jag fick lov att gå ut i morgonrock och foppa dojor och slänga mig i snödrivor för att försöka fånga katten. Väldigt dålig start på dagen och nu känner jag mig bara allmänt less och trött. Tror jag ska ta och hoppa in i duschen då kanske jag mår lite bättre.
Är fortfarande iskall om fötterna efter mina snöhögsdykningar. Pappa ska få veta att han lever när han kommer hem.

Ja, idag ahr jag ingen aning om vad jag skka hitta på eftersom jag inte har nån rapport att skriva på längre, det känns svin konstigt men skönt. Ska väll antagligen ta den där duschen och sen spatsera bort till mormor och hålla henne lite sällskap. Hoppas ni fick en bättre start på dagen än jag och ha en bra dag.

Inskickat och klart

Jajjemensan, inskickat och klart var det. Nu är jag klar klar klar med rapporten och det är helt fantastiskt skönt. Eller det känns lite läskigt också eftersom jag inte vet om den blev bra. Men jag hoppas det.

Nu firar jag iallafall med att titta på csi på tv och tracka 18kilo på msn, super roligt nattnöje. Nä nu ska jag spåra vidare i natten. Godnatt med er vänner!

Pölsan

Frågar man Pölsan vem hennes bästa kompis är så svarar hon mitt namn och pekar på mig. Hon är min bästa kompis med.


Nu händer det

Nu börjar jag närma mig slutet på det här jävulskapet, hur skönt känns inte det då? Har bara lite små piff kvar att fixa, det är lycka det. Ja, tänk om man hade kunnat fira med en meter shottar eller två, det hade inte varit helt fel. Nä, jag måste hålla mig i skinnet, får hålla mig till godis eller god mat istället.

Idag har jag suttit hos mormor och hållit henne sällskap ett tag medans jag har pluggat och jag har även hunnit träffa herr svenalbin, mycke trevligt.
Sen så har jag lagat middag till familljen, fetaost biffar med klyftpotatis till. Dom blev inte riktigt lika goda som Kellermans men nära på, är kräkmätt nu iallafall. Ja, kan fortfarande inte riktigt fatta att jag typ är klar med rapporten. Är så glad.
Tack 18 kilo för all hjälp, du är guld värd! Nä nu måste jag fara och träffa Holmes innan hon far till utlandet, skulle va trist att missa henne.



Pojkarna för maaassa år sedan, sjukt kul dag.

Bajs för de

Imorgon drar Holmes till utomlandet, vad ska jag då hitta på? Jag kommer få det sjukt tråkigt.


God mooorgon

Idag kom jag inte upp lika tidigt som igår, men vad sjutton jag är ledig och hemma då borde man få sova. Kom ju iallafall upp elva. Jag vägrar ha dåligt samvete för det.
Jahaja, hur ser dage ut idag då, rapporthellvetet måste skrivas, kul liv. Tur att det är ganska fint väder så man kan sitta ute iallafall, annars hade jag blivit vansinnig.
Igårkväll runt elva for jag ner till holmes och hon belönade mig med lite våfflor, fan så gott det var så där på natten. Det gjorde det sjukt mycket lättare att leva. Idag skulle jag vilja ha en riktig brakfrukost men som alltid finns det typ ingenting här hemma hos mamms och papps.
Föresten fick jag träffa rockhunden igår, sjukt långhårig var han, han såg ut som en liten boll. Sånt gillar vi. Jaha, nä ska jag sätta igång och plugga lös måntro?

Blödande ögon

Nu har jag suttit med den här förbannade rapporten sen klockan halv nio och mina ögon blöder. Hur kommer det sig att man bara får ont i ögonen av att sitta vid datan och plugga och inte när man sitter och nöjessurfar eller dylikt?
Ja, jag är apigt trött nu iallfall men jag känner att jag fortfarande en liten gnutta till att ge innan jag lägger mig ner och dör.
Har hunnit en hel massa på den här tiden vilket är en jäkla tur, annars skulle det varit ute med mig. Tacka vet jag att arbeta under press. Imorgon ska jag antagligen mest sitta med den här skit rapporten, bajs för det. Nä nu kallar våfflor.
Är det bara jag eller svammlar jag en hel massa nu?

Rapportskrivande

Rapportskrivandet går som ett huj nu, ska väll egentligen inte avbryta när det går så bra men kunde inte riktigt låta bli.

Flightlessbird, American mouth

Now I'm a fat house cat
Nursing my sore blunt tongue
Watching the warm poison rats
Curl through the wide fence cracks
Pissing on magazine photos
Those fishing lures
Thrown in the cold and clean
Blood of Christ mountain stream

När man har en fulkväll ser man ut så här


Idag är det hmmm onsdag?

Jag tappar helt greppet om vilken dag det är när jag är hemma i gottne, blir sjukt förvirrad. Men jag kollade upp det och tydligen är det onsdag idag.
Jag kom iallafall upp vid nio i morse och strax efter det fick jag ett sms av min moster som ville fara in till stan en sväng och bad mig sitta hos mormor medans hon var borta. Jag kom iallafall till att det var ett perfekt rapportskrivarställe, fick faktiskt lite gjort. Sen vid ett så kom mammsen så då gick jag hem och satte mig för att skriva lite och då hade även mammas söta jobbarkompis skickat med lite mat till mig från dagis. Gissa vad det var! Jo fiskpudding, det är ju helt sjukt gott. När man var liten och gick i skolan tyckte man det var jätte äckligt men nu är det helt underbart, åt så mycket att jag trodde jag skulle spy haha.
Efter jag hade käkat så pluggade jag iallafall lite till sen blev jag super trött och fick lov att sova en stund.  Så nu vet ni hur mycket som har hänt i mitt liv idag, super tråkig dag.
Holmes kom iallafall med en ypperlig ide om att vi skulle laga nån god mat ikväll och det känns ljuvligt för jag är super hungrig på nått gott. Så nu ska jag ladda för kvällen.

Sluta gör om!

Alltså varje gång dom gör om facebook och msn messenger blir jag helt förstörd, jag tappar typ min datalust helt.  Det blir helt plötsligt svin tråkigt att hetsa folk på msn och att facebookalös. Jag blir näst intill deprimerad av sånna här förändringar.


Jag klarade det!

Jag klarade mitt lilla schema jag planerade upp, nu känner jag mig galet duktig.

Min bakgrundsbild



Mums.

Fan!

Ligger redan efter i tidsschemat, det tar för lång tid att blogga.

Bilder från mormors salonger

I lördags var det mormors salonger och det blev verkligen svin lyckat, det spårade en aning men det var riktigt riktigt kul. Här kommer lite bilder iallafall. Berättar mer om kvällen senare.
















































Att vara hemma

Direkt jag kommer hem till mamma och pappa blir jag alltid otroligt trött, jag kan sova hur mycket som helst och jag är ändå helt utmattad. Det beror troligen på att man slappnar av när man kommer hit men samtidigt så känner jag mig galet stressad för det är så himla mycket jag måste göra hela tiden, träffa folk, hjälpa till hemma, plugga och massa annat. Dessvärre hinner jag typ inte ens med hälften. Jag blev typ super stolt över mig själv nyss när jag fick nån slags insikt över vad jag ska sysselsätta mig med typ en timme framöver. Jag har iallafall nu börjat koka ägg och ris till en tonfisksallad jag ska göra (hjälpa till hemma) sen när jag har kokat klart det tänkte jag gå på affärn och köpa tonfisk och resten av grejerna som saknas till salladen och när jag ändå är på affären tänkte jag gå förbi mormor och min moster och umgås lite med dom (CHECK!). Sen efter det ska jag gå men slänga ihop salladen och sen plugga (check!) hoppas bara nu att jag klarar av att hålla detta schemat och inte bara sätter mig occh stirrar rakt fram av utmattning.
Det är galet ändå, jag blir typ nästan mer stressad av att vara hemma för att jag slappnar av. Jag vet det låter helt sjukt konstigt.

Måndag

Jag säger som en god vän: "Det är mycket nu, och så lite tid"

Godmorgon

Blev väckt av en mjauande Tisdag för typ en halvtimme sen och kände att det inte var nån ide att somna om. Idag har vi redovisning på projektet och sen så åker jag hem med bussen vid halv två. Hoppas jag kan få sova lite på bussen för jag är verkligen super trött nu känner jag.

Varje gång jag ska resa nånstans, om jag ska hem eller om jag ska tillbaka hit, det spelar ingen roll var jag ska så får jag iallafall alltid lite ångest, jag blir lite orolig liksom. Det är konstigt, de kanske är det som kallas för resfeber? haha kanske.

Sällsis

Det blir inte bara jag som åker hem imorgon, jag får sällsis på bussen!



Packning

Jag har ingen aning om hur länge jag ska vara hemma  i övik den här gången och därför är det skitsvårt att packa, det blev en rätt stor väska iallafall men jag har faktiskt tre väldigt stora böcker i den. Egentligen lär jag bara gå omkring i mjukisar när jag är hemma men man kan inte låta bli att packa massa annat också. Jag har så otroliga problem alltså haha.

Till min 18kilo

Min kära vän 18kilo har varit väldigt duktig idag och därför tänkte jag ge henne en present, från mig till dig 18kvadrat!


Imorgon händer det

Jajjemensan, idag är det torsdag och det betyder att imorgon är det fredag och då åker jag hem till gottne och mammsen och pappsen och min prins. Jag lämnar i och för sig en prins här med men det är sånt man får leva med.

Nu sitter jag och kollar på Ellen och dom visar massa roliga reklamer, dör typ av skratt. Jajjemensan, idag har jag tvättat och lökat i princip. Ska snart iväg till skolan och träffa projektgruppen för sista gången inför morgondagen då vi har redovisning. Det är helt galet att det snart är april! Va sjutton halva mars har ju snart gått och sen är de ju bara två veckor till sen är det april, det är galet. Förresten så är doug från weeds hos ellen, fan så rolig han är.
Jahaja, känns som jag bara babblar en hel massa nu med noll innehåll haha känner mig alldeles virrig idag, vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv, diska kanske?

Hos 18kilo

Nu är jag och Tissan hos 18kilo och tittar på henne och rödtott när dom gör nån slags presentation. Jag och tisdag njuter bara av att vi inte behöver anstränga oss. Antagligen måste vi gå hem snart, de skulle vart lite jobbigt om Tisdag kissade i 18kilos säng eller nått.
18kilo hade sina ridkläder liggandes i hallen och det tyckte tisdag var fest, hon rullade runt i det och snusade och myste som bara den. Såg väligt roligt ut iallafall. Hoppas ni har en trevlig kväll.

VARNING!

Tisdag har börjat löpa igen, fan fan fan.


Tung Onsdag

Tung dag idag, har varit super trött och gått med en dryg huvudvärk hela dagen. Tur att jag är ledig, lika bra att passa på att vara seg då. Ja, jag kan väll inte säag att jag gjort nått speciellt idag sett lite på B&S, the city och nå fler serier sen har jag sovit en stund. Nu borde jag antagligen göra nån middag till oss men de känns lite jobbigt. Allt känns faktiskt jobbigt idag, hoppas jag vaknar med pepp och hetsig imorgon.
Haha jo det har hänt en riktigt kul sak idag, Holmes la upp typ världens roligaste album på facebook,dog lite av skratt.

Varför inte jag?

Läste nyss den här kvinnans blogg och hon och heeeela hennes familj ska utomlands över jul och nyår iår. VARFÖR kan inte våran familj göra det? Varför varför varför? Jag är så avundsjuk så det finns inte. Mamma om du läser detta, STYR UPP! Men antagligen far väll mamma och pappa utomland själva om dom far. Åh, jag vill så himla gärna utomlands.


Gamla Bilder










Jag är bra på det jag gör.

Ni kan kalla mig uppstyrarn.

Tisdag

Det var smärtsamt jobbigt att kliva upp i morse då jag började 8.15, min kropp är inte skapt för att vara vaken så tidigt. Tror jag måste ha ett jobb där jag börjar typ tio för så som det är nu är det alldeles för jobbigt att börja vid åtta. Eller så kanske det är så att jag bara inte är van att kliva upp så tidigt.
Vi jobbade iallafall med presentationen idag och vi var sjukt oeffektiva vilket blir riktigt jobbigt när man är aptrött. Jag träffade rödtott och 18kilo på lunch och dom fick äntligen sina julklappar haha jag vet jag är snabb men skit the same. Idag ska jag baka morotskaka, har köpt alla ingredienser och jag strävar efter att få den så lik UN:IKs som möjligt vilket är dömt att misslyckas.
Kellerman är lite hängig idag, han är typ illamående men hoppas inte han har nått smittsamt, jag har verkligen inte tid att vara sjuk. PUNKT SLUT.

Mitt internet funkar väldigt dåligt nu också vilket är lite jobbigt, vad ska man göra utan internet liksom? Men iallafall så åker jag och Tissan hem på fredag och vi kommer vara hemma runt åtta snåret på fredag kväll, ska bli kul att träffa alla där hemma. Längtar.


Yeeeeeeesss

Japp, nu har vi sett twilight filmen i kung kvalla, som att se en helt ny film. Fan så bra den är.  Nä nu ska det göras nått med mitt liv. Sova?

Lördagen då

Ja här kommer en summering av lördagskvällen. Vi gick ut för att ta det lungt eftersom vi egentligen inte skulle festa alls men det spårade ganska bra och efterfesten (eller vad man ska kalla det) höll på till sex då jag stupade i säng.
Jag var sjukt rockig hela kvällen bortsett från mitt bambi plåster jag hade på tummen. Summan av kvällen blev en sjukt kul kväll som spårade en aning men vad spelar det för roll när det var så galet kul?

Bilder från lördagen




























Sjukdom påväg?

Jag kände mig jätte konstig imorse när jag vaknade och jag trodde det berodde på att jag hade sovit så mycket inatt men jag börjar inse nu att jag håller på att bli sjuk. Träffade rödtott och 18kilo för lunch och rödtott var helt knäckt, hade feber och var riktigt hängig. Antagligen är det samma som jag håller på att åka på, så jag tänker ligga nedbäddad i soffan heeela eftermiddagen för att inte bli sjuk. Jag har faktiskt inte tid att bli sjuk nu.

Vi gjorde iallafall klart projektet idag vilket innebär att imorgon ska vi göra presentationen, super skönt. Förresten fick jag hem bättre kvalla på Twilightfilmen inatt så ikväll ska jag, kellerman, skåne och 18kilo se den. Som jag har tjatat på killarna att se den och nu äntligen går dom med på det.

Godmorgon

Igår var jag inte riktigt mig själv och det var mest därför jag inte bloggade något, så nu vet ni. Nu är det måndag IGEN och om bara några dagar åker jag hem till övik vilket känns på två sätt, jag längtar ju hem som sjutton men samtidigt händer det så mycket kul här nu att jag vill stanna.

Inatt har jag sovit 13 timmar så jag känner mig lite små konstig nu av all sömn haha, kvar över tio har jag ett projektmöte och sen tror jag inte jag har nå mer skola för dagen. Då måste jag antagligen hem och diska, vi har apmycket disk från i lördags. Nä nu ska jag äta lite frukost. Berättar lite mer om lördagen senare idag. Ha en bra dag!

Storheden Storhandling

Jag känner mig så himla duktig över hela helgen nu efter att vi va ute på storheden och handlade lös idag. Trodde att all mat vi hade handlat skulle gå på över 1000 kr men det slutade på 750, det är lycka. Sen köpte jag även blomjord, så jag har även hunnit sätta om blommorna idag. Duktig duktig duktig. Så jag är värd att ha kul ikväll, inte sant?

Rockkväll

Jag är svin rockig ikväll.


Storheden nästa!

Nu har vi kommit upp i tid för jag, Kellerman och 18kilo ska nämligen ut på storheden och storhandla, wiiihuuu. Vi ska fylla upp våran frys och vårat kylskåp riktigt ordentligt för snart kommer fattiga tider igen då då kommer det vara skönt att ha mycket mat i frysen man kan göda sig med. Vi har iallafall en låång lista som ska inhandlas och nu måste jag peppa upp mig själv. Goddag!

19 maj Glee

Såg precis att Fox kommer ut med en ny serie den 19 maj som heter Glee. Tydligen är det samma person som gjorde niptuck som gör denna och det kan inte misslyckas inte sant? Ja, jag längtar iallafall. Men då är jag ju en sucker för serier också.


Duktiga jag

Vilken dag alltså. Jag och Kellerman gjorde en deal igår om att vi skulle städa två rum var i lägenheten och när han kom hem från skolan började han plocka i köket och vardagsrummet (som var hans rum den här gången, han fick själv välja)
18kilo och jag blev lite störda i vårt soffslappande så hon drog hem och då tog jag tag i att städa toan, har sjutton skrubbat varenda centimeter, var helt knäckt när jag var klar med badrummet men duktig som jag var tog jag direkt tag i att städa sovrummet (som var mitt rum nummer 2).
Nu är det skinande rent i lägenheten och jag är aptrött men riktigt stolt över mig själv. Jag funderar lite grand på hur jag ska belöna mig själv. Alla behöver en belöning ibland.



Twilight igen

18kilo och jag fick lov att fira helgen med att se Twilight filmen för ungefär 246 gången, älskarne. Mina favorit bitar:


 


Sushi

Idag har jag äntligen ätit sushi! Har varit på väg att köpa det typ hundra gånger men alltid bangat ur men idag tog jag tag i mitt liv, det var faktiskt jävligt gott än fast jag inte orkade så mycket men. Tummen upp för det!


Lååång dag

Dagen har varit ruskigt lång. Var i skolan till lunch och sedan for jag och 18kilo hem hit och satt och lökade som vanligt. Efter att 18kilo farit hem ringde HH och ville komma förbi och låna lite grejer. Så när hon kom hit följde jag henne till nya lägenheten och hjälpte henne sätta ihop sängen som var ett helt projekt. Nu sitter jag utslagen i soffan och undrar hur sjutton jag ska orka pallra mig till badrummet och ta en dusch. Jag är helt enkelt galet trött. Tror jag måste ta en chokladbit. Godkväll.

Torsdag snart fredag

Jajjemensan idag är det torsdag och det innebär att imorgon är det fredag. Det är heelt galet hur fort veckorna går nu och riktigt riktigt roligt har jag under tiden också (oftast). Iallafall så vaknade jag tidigt idag med så nu får jag sitta och dega i soffan ett tag innan jag går till skolan, det är skönt med lite mjuk start på morgonen.
Om 45 minuter ska jag iallafall träffa projektgruppen och vi ska jobba lite sen ska jag nog käka lunch med 18kilo. Är faktiskt redan nu hungrig, jag kanske borde äta frukost. Men iallafall ha en trevlig dag!

Mobildropp

Kellerman stod nyss ute på balkongen och härjade lös med skånemejerier då jag hör hur han börjar skrika och sen stormar han in i lägenheten och ut till hissen. Han hade alltså tappat mobilen från balkongen och jag skrattar så jag typ inte kan andas. Den ramlade alltså ut ur fickan studsade emot alla fyra balkonger under och åker ner i en snödriva.
Det är bara sony ericsson mobiler och Tisdag som klarar sånna fall oskadda. Galet. Tur bara att den inte landade på balkong, skulle varit lite jobbigt att plinga på och be att få gå ut och kolla på deras balkong.

Vet ni vad!?

Kom precis på en grej jag glömt att berätta! HH har idag flyttat in i lägenheten hon och kalix ska bo i och det är super nära oss. Kalix flyttar dock inte dit förrns om nån månad men förhoppningsvist går den tiden snabbt. Ska snart springa över dit och kolla läget. Riktigt skoj att dom flyttar hit på rätt sida av porsön.


Överraskning

Igår fick jag världens överraskning. 18 kilo och rödtott kom förbi för att pigga upp mig eftersom jag va hängig efter den jobbiga natten. Och vet ni vad dom hade med sig! Jo, ingredienser till en fruktsallad. Vilken grej va! Melon, blodgrape, banan, gröna äpplen och vitchoklad. Galet gott och mycket var det också. Tror inte tjejerna riktigt insåg varför jag var hängig (illamånde och magont hela natten) eller så hade dom insett det och ville bara jävlas. Men jag smakade litegrand iallafall och det var ljuvligt gott.


Hitta katten!

Hjälp! Jag har tappat bort Tisdag, hjälp mig hitta henne.


Mat

Kellerman och jag är oftast sjukt trötta när det börjar bli dax för middag och det är väldigt sällan vi orkar laga nått seriöst och då är alla dessa halvfabrikat perfekt för oss. T.ex. är fiskgratäng något som alltid finns i våran frys och pastabolognese för det går alltid sjukt snabbt att laga, fiskpinnar är också en hit.
Men iallafall nu så har vi hittat slöhetens bäste vän, färdig köttfärsås i tetrapack! Tänk vilken grej. Ett paket räcker precis till en middag för två. Jag skäms lite när vi äter det eftersom det inte är speciellt jobbigt att göra vanlig köttfärssås men detta är så sjukt behändigt när man är trött och hungrig och bara vill ha mat snabbt.
Jag måste säga att jag var skeptisk först när Kellerman hade köpt de men det smakar faktiskt helt okey! Perfekt vardagsmat.



Tvätt

Nu är jag äntligen klar men tvätten. 18kilo kom hit vid ett så efter det har jag haft sällskap vilket har varit väldigt skönt. 18kilo, jag och tisdag har suttit ute på balkongen och solat ett tag också. Tisdag var så duktig att hon fick sitta på en egen stol själv och det gick jätte bra tills hon blev väldigt sugen på att hoppa upp på räcket, vilket inte är så klokt och säkert när man bor på femte våningen. Vill ju inte att hon ska rammla ner igen. (Som hon gjorde den där gången om ni minns)
Jag insåg nu precis att jag inte har ätit nån lunch idag så jag kanske måste ta en banan eller nått så jag håller mig till middan, vad det nu blir för någe. Kellerman borde komma hem snart.
Nä nu ska jag drömma vidare om nån sjukt lyxig mat.

Ledig dag

Idag är jag ledig och hade tänkt att jag skulle sova ut men jag vaknade svin pigg vid åtta så det sket sig lite men samtidigt var det väldigt skönt att kliva upp i tid. Tisdag och jag har myst i soffan under morgonen och jag har även städat lite och varit på ica.
Ica prommenaden är en helt egen historia då jag tydligen inte hade nå pengar på kortet när jag skulle betala vilket inte var allt för roligt, det innebar att jag fick lov att pallra mig hemmåt och föra över pengar på kortet och sedan gå till ica igen för att betala. Sen när jag kom hem lyckades jag spilla ner heela mitt kök med cola och det var då jag  insåg att jag har en riktig oturs dag idag.
Än fast jag har en riktigt otursdag så är jag på bra humör och livet känns härligt, tror att det fina vädret hjälper till ganska bra. Idag tvättar jag åter igen och det är 40 minuter kvar tills maskinerna är klara så jag tror jag ska sätta mig ute i solen och läsa en bok.

Jo, och om ni undrar hur jag mår idag så mår jag bara bra. Mådde bra efter lunch igår då jag fick i mig lite mat, antagligen hade jag bara ätit nått dåligt och det var därför jag mådde illa hela natten. Sen om någon läser detta för mormor så hälsa henne att jag saknar henne (och alla andra där hemma för den delen).




Tuff natt

Igår kväll gick jag och la mig runt tio och somnade strax efter elva, men klockan två inatt vaknade jag igen och hade galet ont i magen och var illamånde som bara den. Sedan dess har jag sammalagt fått en timmes sömn. Så jag är rätt slut nu. Åt nyss en banan för att se om det blev bättre av det men icke så nicke. Tror det är gårdagens pizza som är skurken.

Hur som helst, dagen kommer nog bara se ut att jag är hemma och kurerar mig lite för jag måste verkligen bli frisk nu när vi är mitt uppe i ett projekt. Nä usch så trött jag är nu ska jag vila! Hoppas ni får en bättre dag än jag.


Ny måndag med nya äventyr.

Jajjemensan idag är det måndag, början på en ny vecka, härligt inte sant? Tisdag och jag klev upp lite tidigare än nödvändigt idag för att vi ville så hemskt gärna mysa och ta de lungt ett tag. Snart ska jag iväg till skolan och göra rätt för mig, lyllo Kellerman han är ledig så han får stanna inne i värmen medan jag måste ut i snöstormen, weeei! Tur att det inte är lika kallt längre iallafall. Jag börjar längta tills jag ska hem på mormors salonger, det är ju typ bara en och en halv vecka kvar! Skönt att träffa familjen igen.
Nä nu måste jag kliva upp från den här varma mysiga soffan och bege mig till skolan, gud så jobbigt. Hoppas ni får en trevlig dag!

Igår och idag

Gårdagskvällen var riktig rolig, helst förfesten här hemma. Nog för att det mest var killar här men det var lika bra ändå. Iallafall så hade vi grymt roligt på förfesten men när vi sen kom till stuk så var det inte lika roligt, dålig musik och grymt lite folk så vid två for vi på julius och åt mackor. Vi va inte där så länge och vi insåg att vi var alldeless för trötta för efterfest så Kellerman och jag gick hem och städade bort allt och duschade, vi kände oss så himla duktiga efteråt och sen så var det underbart att vakna i morse då man slapp städa det första.

Idag har vi käkat pizza och degat framför tvn, jag har spelat massa viva pinata medans killarna ser på nån film. Har inte riktigt nån ork att engagera mig i en film just nu. Tänkte ta och skriva lite på min rapport nu sen så blir det en tidig kväll i säng.



Bilder från gårdagen


RSS 2.0