Bilder från igår


Så här är utsikten i luleå.

0-5635482281e1c7a1165d1e98554c5323.png

Så här är utsikten i luleå.


Sista lördagsbrunchen.

0-3adee167aa287ef6a2233380be2da2a4.png

Sista lördagsbrunchen.


Hur man firar att man har sommarlov

Jag firar sommarlovet på det ultimata sättet, i soffan med ett glas cola framför twilight. I köket sitter ett gäng pojkar och spelar poker men jag föredrar film. Riktigt skönt är det att bara njuta ikväll. Kan inte riktigt förstå att det är sommarlov nu men det kommer nog snart. Kommer faktiskt sakna skolan på ett sätt.

Imorgon så ska jag äta en sista lördagsbrunch med flickorna, kommer sakna det som fan i sommar när jag är hemma i övik. Dom skulle haft ett UNIK där med och ett gäng söta flickor som dessa, då hade det vart perfekt. Fast jag har ju i och för sig några hemma i övik som är riktigt bra med.
Efter brunchen ska jag hem och pressa på balkongen för en fågel har viskat i mitt öra att det kommer bli sjukt varmt imorgon, det ser jag verkligen fram emot. Min brunhet börjar redan försvinna och det vill vi ju inte.


Jag fick nyss världens härligast

1dfb1fd8beb133be9175e27397a1cc03.png

Jag fick nyss världens härligaste bild från världens härligaste flickor.


Sommarlov

Nu har jag sommarlov, hurra för det! Tentan gick okey det var nån grej jag inte hade hundra koll på men det känns bra iallafall. Jag köpte sushi på ica för att fira och sen har jag varit hos HH för att träffa henne lite innan hon drar till utlandet. Lyckansost. Ja nu är det deg framför tvn, orkar rakt inte göra nåe idag. Vill bara vara seg och slö.

Nu ska jag fira att jag har somm

0-690530b7f9bebba268992df4ce775a5e.png

Nu ska jag fira att jag har sommarlov!


Tentadag

Jag klev upp sju imorse bara för att vara riktigt säker på att jag inte skulle försova mig. Är jäkligt trött men förhoppningsvist går det över snart. Idag har jag tenta, nämligen klockan nio. Hoppas det går bra, det känns iallafall som jag har rätt bra koll.
Himlen är helt molnfri och solen steker ute. Hoppas det håller i sig tills jag kommer hem då kan jag kanske få fira med lite pressande. Det är jäkligt skönt att kliva upp så här tidigt och bara sitta och dega i soffan framför the voice. Jag kanske borde göra det oftare.

Några av mina födelsedagspresenter


Jag fick bl.a. ett presentkort från lagerhaus, massa gogrejer från LUSH och sen
 ska jag få SIMS 3 när det kommer ut. Wiiihuuu det var en riktigt bra dag.

Pluggdag

Idag har jag verkligen bara suttit och pluggat och nött hela dagen. Har faktiskt fått en massa gjort. Jag ska plugga några timmar till framför tvn och sen ska jag gå och lägga mig och sova gott. Jag måste ju vara utvilad till morgondagen.
Det kommer kännas så grymt skönt efter tentan, då är det verkligen sommarlov. Sen är jag ledig ett tag innan jag börjar jobba på shell.

Plugghjälpmedel.

0e487f43abbce0e3915a346670873168.png

Plugghjälpmedel.


Godmorgon alla glada

Eller morgon och morgon jag har ju faktiskt varit uppe i några timmar redan. Igår så hade vi ju födelsedagskalas och det var riktigt riktigt trevligt. Det blev en hel tårta kvar och massor av bullar och muffins. Så det enda jag kommer leva på i veckan är väll det haha. Ja idag ska jag mest bara plugga, har nämligen tenta imorgon. Aptrist men sen efter det har jag sommarlov. Wiiihuuu!

Bilder från idag


Många som fyller år idag

Det är inte bara jag och Tisdag som fyller år idag utan även älskade 18kilo! Vi kommer ha ett baota kalas ikväll och alla är bjudna, tror till och med att vi ska ha fiskdamm haha. Jag längtar.


1 år

För ett år sedan en tisdagkväll på min födelsedag fick jag Tisdag. Hon fick heta just Tisdag för att det var den bästa tisdagen i mitt liv. Nu är hon stor men när jag fick hon var hon så galet liten, hon fick plats i handflata. Jag har världens bästa katt!


21

Idag fyller jag år! Känner mig jätte gammal, hoppas jag får någon slags antirynkkräm i present. Det är hårt att inte kunna säga att man är 20 längre. Men samtidigt är det väldigt roligt att fylla år. Det är ju trots allt den bästa dagen på hela året, det är det bästa jag vet är att fylla år.



Fullrulle

Efter redovisningen idag hittade jag 18kilo lite allmänt förrvirrad i centrum. Hon följde mig hem och vi bestämde att vi skulle handla till baket och tårtorna. Vi åkte ut på storheden och köpte massa jordgubbar och annat gott. Sen var det bara att stressa hem igen för att börja baka. Vi bakade massa bullar och 18kilo gjorde muffins. Vet inte hur länge vi höll på, tre timmar kanske? Är helt knäckt nu. Borde antagligen hoppa i säng, har massor att göra imorgon också. Och vet ni vad? Imorgon fyller jag år!

Nu har vi precis redovisat. Rikt

4b0535009b94922f5e482302bf8f321b.png

Nu har vi precis redovisat. Riktigt skönt att det är bortgjort. Nu sitter vi och lyssnar på dom andra.


Solig morgon

Godmorgon alla glada, Jag somnade inte så super tidigt igår iallafall men lite ttidigare blev det. Klev upp åtta nu på morgon så jag skulle hinna duscha. Nu sitter jag här nyduschad och sjukt ren och funderar på om jag ska pallra mig bort till HHs. Vi ska gå igenom redovisningen på projektet och sen ska jag hem igen och plugga. Klockan ett idag har vi redovisning sen ska jag och 18kilo ut på Storheden och Maxi och handla till tårtorna. Nä nu måste jag rusa, hoj!

Godnatt

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Vill vara hyfsat utvilad imorgon (plus litegrann vill jag läsa bok ett tag nu också).
Pepp pepp för det. HH har varit här och hetsat upp mig, hoppas jag kan somna ändå. Ja men det jag ville säga var: Godnatt!

Ikväll ska han på taket, jag och

0-119f2ac9fa6c718bd286f44c0473f579.png

Ikväll ska han på taket, jag och HH fika lite.


Snyggaste bagen i stan?

0-3fa1952c3f24286aa952b6c470a37f69.png

Snyggaste bagen i stan?


Två grejer avbockade

Japp, nu har jag gjort bort två grejer på dagens att göra lista! Projektmöte och stan. Nu har jag pluggningen kvar. Usch jag är ap trött nu, jag borde nog ta och sova en timme så jag orkar hela dagen. Ikväll ska jag till HH på hejdåfika. Igårkväll när jag var där så höll dom på att baka bullar och det såg så himla gott ut att jag starkt funderar på att baka jag med. Dock tror jag inte jag orkar det idag. Är ju super trött. Jag hinner ju faktiskt imorgon med, eller hur?

Stan

Nu kom jag precis hem från HHs. Jag ska nu dra in till staden och få lite gjort, hoppas det går snabbt för jag är galet trött.
Haha jag satt och höll på att somna ett tag, det var sjukt drygt när man ska försöka göra nått vettigt.
Nä stan var det ja!

Godmorgon

Jag somnade sjukt sent igår, tror klockan var närmare tre. Jag var helt enkelt inte trött och sen började jag läsa mig bok och fastade jätte mycket, kunde helt enkelt inte sluta läsa. Jag får skylla mig själv som sov till tolv igår. Bara att härda dagen igenom. Jag klev upp åtta iallafall och tog en dusch, kände att jag behövde bli lite pigg och det fungerade ganska bra, fast antagligen kommer tröttheten slå till snart igen.
Nu ska jag alldeles strax gå över till HH och gänget för att fixa de sista med vårat projekt sen måste jag verkligen hinna in till stan en sväng och fixa lite grejer inför onsdag. Och när jag äntligen gjort bort allt det måste jag plugga som bara den. Jag kommer ha väldigt fullt upp idag, haha antagligen har ni mer på schemat än jag men detta är mycket för mig. Jag säger som igelkotten och han på taket "Det är mycket nu".
Solen skiner som bara den här i luleå iallafall, det blir man riktigt pigg och glad av, hoppas det håller i sig. Nu måste jag verkligen börja röra på mig. Hoj!

Plugga eller se på tv, det är de

0-32de8817e24d032ab79512a6b565db8b.png

Plugga eller se på tv, det är den stora frågan just nu.


Kräkmätt

Jag hade verkligen ingen ork alls att ta tag i att laga någon middag idag så jag och Kellerman gick till porsöpizzerian och köpte hem lite mat. Det var galet längesedan jag åt nån sån mat så idag kunde jag verkligen göra det utan dåligt samvete. Det blev en räkrulle för mig och jag fick i mig typ en fjärdedel sen var jag spymätt. Känns som jag rullar fram nu.

Sovmorgon

När jag vaknade imorse kollade jag på klockan och såg att den var tolv! Det känns som evigheter sen jag sov så länge. Men riktigt skönt har det varit och Tisdag har sovit som en stock hela natten också, jag tror hon var lite trött efter hundbesöket igår haha.
Jag har hunnit städa kattlådan, plocka undan lite och duscha. Riktigt skönt, nu ska jag ta det lugnt ett tag sen ska jag ta tag i pluggandet lite. Jag har ju tenta på Fredag så jag har lite att ta tag i. Sen tror jag även att jag ska ta tag i bakningen idag. Jag fyller ju år på onsdag så jag vill ha massa fika att bjuda på (och framför allt vill jag svulla massa själv).

Årets första födelsedagspresent!

Igår fick jag och 18kilo vår första födelsedagspresent (än fast vi först fyller år på onsdag). Vi fick en Edward affisch! Det blir tungt hur vi ska göra med vem som ska få ha den hemma hos sig. Just nu sitter den på min dörr. Åh, helt fantastiskt.


Dagens

Ja, idag vaknade jag ganska tidigt med tanke på att jag var ute och festade igår. Mådde helt okey också förutom lite huvudvärk. Jag, 18kilo, lillan och lurmus drog ut på storheden då vi upptäckt att det var smockat med folk på UNIK vilket innebar att vi inte kunde käka våran underbart goda brunch som vi hade planerat.
Ja iallafall, storheden blev det. Vi hittade faktiskt ett ganska okey fik därute som vi mulade i oss massa mackor och onyttigheter.

Sen for vi hem för jag och Kellerman skulle vara hundvakt åt världens snällaste schäfer.
Jag, Kellerman och Kellermans kompis bestämde oss för att gå en långprom runt sjön men när vi kommit halvvägs så upptäckte vi att himlen hade blivit alldeles svart och att regnet hängde i luften. Vi fick lite panik eftersom det var riktigt långt hem och vi hade super lite kläder på oss. Men som tur var så orkade 18kilo hämta oss med bilen och typ direkt vi hoppat in öste regnet ner. Vi hade ett jäkla flyt som slapp traska hem i det, då hade man väll åkt på ännu en förkylning.

Sen for vi hem och myste ner oss i soffan och såg en film och var allmänt slappa. Och hela kvällen har i princip sett ut så, jag och 18kilo har till och med sett robinsson för första gången. En helt sjukt skön kväll har det varit.

Igår

Vi hade en riktigt rolig kväll igår först var vi nästan bara en massa hönor som satt ute på min balkong och njöt av solen och drack en massa. Sen droppade pojkarna in, en efter en. Vi hade iallafall sjukt roligt och vi hann även med en sväng till STUK och dansgolvet. Tummen upp för igår alltså! Det är ju bara att kika på bilderna, visst ser det fantastiskt ut!

Kisspaus med voven.

0-12188440a673c5591f2601a5570af89d.png

Kisspaus med voven.


Bilder från igår




Surast i stan.

0-6838a522e19ebfaa7645adcc623af234.png

Surast i stan.


Bäst på fest!

73ff2548a9a22b22e58f5ed1bf7a675e.png

Bäst på fest!


Nu börjar festen!

0-4bb2f40840416ea03cd3f1b2c266a139.png

Nu börjar festen!


Jag pluggar för fullt i solen. S

0-5cf3beb1b8940269d23f4c15427ea273.png

Jag pluggar för fullt i solen. Somnar typ snart. Haha


Kellerman steker hårt.

0-5cea813ca1033d4396e1331ce9fdd2ff.png

Kellerman steker hårt.


Godmorgon

Igår kväll var jag så sjukt trött att jag somnade vid nio, det var nog lika bra för jag var på ett pissigt humör också. Klev upp strax innan nio så jag har väll sovit tolv timmar ungefär skulle jag tro, riktigt skönt. Jag har varit så himla trött på kvällarna den här veckan, helt slut på. Jag har somnat vid nio-tio varje kväll.
Ja och snart ska jag och 18kilo iväg till stan, vi ska hänga på låset haha. Nä men det är skönt att göra bort det så kanske man hinner se lite sol senare idag.
Nä nu ska jag börja packa ihop mina grejer jag ska ha med mig på stan och sedan drar jag. Tack och hej!

Dagen

Dagen idag har varit väldigt konstig. Haha kan inte riktigt sätta fingret på vad som har varit konstigt men den känns super kort. Jag startade dagen med att gå på ica och handla med lurmus. Sedan gick vi iväg till HH och kalix för att plugga, det gick väll så där men lite fick vi gjort iallafall.
Sedan rusade jag hem för att få några soltimmar på balkongen och sen för att laga middag. Bror och hans kompis kom nämligen förbi så jag bjöd dom på middag. Dom hade varit i Norge och dragit upp lite firrar. Mer än så har det faktiskt inte hänt idag, jag kan inte förstå var dagen har tagit vägen. Det har gått galet fort.

Imorgon så ska jag och 18kilo på stan ganska tidigt och göra systemet, apoteket och nån klädaffär. Sen ska jag hem och förhoppningsvist är det fint väder imorgon med så jag kan få sitta på balkongen och plugga lite. Ja och imorgonkväll så ska vi ha en liten ferre tror jag. Måste ju fira oss som fyller år på onsdag, wiihuu.

Jag har gjort Kellermans sjukt g

-5349077c31b1b084eb2edb32f0077f0.png

Jag har gjort Kellermans sjukt goda sallad till middag.


Nu har jag dukat upp för middag.

6d03f49e557d8dbffa46cd8398b3c82e.png

Nu har jag dukat upp för middag.


Tog en paus i städningen och bör

399e277c9b02b21e2cdc2c6b38952e12.png

Tog en paus i städningen och började se Twilight igen. Riktigt skönt.


Och där kom regnet!

35e117151eaf398bfd57103b13260489.png

Och där kom regnet!


Onsdag

Idag är det en vecka kvar till min födelsedag wiiihuuu. Måste ju börja baka snart och förbereda, jag ska äta ihjäl mig då haha.  Ja, idag har jag varit på skolan och pluggat lite, det gick riktigt dåligt. Sen så har jag röjt lite här hemma och förberett inför tvättningen imorgonkväll. Har hur mycket som helst som måste tvättas. Imorgon kanske bror kommer förbi också. Hoppas hoppas, då ska jag bjuda dom på nått gott. Nä, nu tror jag faktiskt att jag ska ta och städa lite till i den här jäkla lägenheten.

185 dagar kvar

Snaaart så...


YEEEEES!

Jag älskar tetris på facebook. ÄNTLIGEN har jag slagit barnet. Jag har numera 452364 poäng :D Weei!

Fynd

Hittade denna bilden på mitt skrivbord döpt till "Mickes mamma" haha lite roligt, skåne är störd.


Hemma

Nu är jag hemma från skolan. Blev så otroligt trött så jag fick lov att gå hem. Får sätta mig och skriva nu ikväll istället. Nu har jag dragit ner persiennerna i heela lägenheten så att det inte ska bli så varmt och så har jag bänkat framför One tree hill. Så nu ska jag bara slappna av ett tag, det kommer bli förjävla sköönt.

Nu när jag kom hem hade jag fått

48d585fcca670c3c03367346f5eba340.png

Nu när jag kom hem hade jag fått sötaste reklamen från posten. Eller hur!?


Sitter på skolan och försöker pl

06952236d93c67b76109d5964766fcab.png

Sitter på skolan och försöker plugga. Det går så där, lurmus och jag är apless.


Halloooj!

Vaknade för några timmar sedan av en katt som gnagde på mitt hår och nån slags maskin som sopade upp grus ute. Det var ett väldigt spännande uppvaknande måste jag säga. Nu sitter jag i soffan efter en dusch och känner mig lite trött och groggy. Det kanske inte var det bästa sättet att vakna på ändå. Men vet ni vad, vädret är inte så dåligt idag som jag trodde det skulle vara. Det är typ bara lite tunna moln på himlen. Och nu var jag in på yr.no och tydligen så kommer inte regnet hit till luleå nått. Sköönt säger jag.

Idag så ska jag till skolan vid ett och plugga på vårat lilla projekt. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Borde antagligen röja lite i lägenheten. Det är grejer ÖVERALLT.
Inatt har jag sovit med olivolja i håret. Jag tänkte att det om nått borde göra susen för håret men icke så nicke. Måste verkligen boka en klipptid. Det är bara så drygt att ta tag i. Tar nog kanske och klipper mig när jag kommer hem till övik istället. Det blir kanon.

Dagen

En liten summering av vad jag har gjort idag. Gick ut och satte mig på balkongen ganska direkt efter jag klivit upp imorse och låg där tills klockan var typ fyra. Jag menar, man måste faktiskt ta vara på solen!
Sen vid fyra trodde jag att jag hade tvätttid men tydligen så hade jag inte bokat någon konstigt nog. (jag börjar bli galet virrig) Eftersom jag inte hade nån tvätt-tid drog vi ut ett gäng på storheden och gick på ÖB och köpte solero för 3 kronor styck. Dom var dock inte så goda som jag hade hoppats.
Jag har även hunnit förbi 18kilo en sväng ikväll och norpat åt mig en kaka som hon hade bakat, ljuvligt god. Vi planerade lite inför Öviks resan. Hon ska nämligen följa med mig när jag åker hem för sommaren, det kommer bli galet kul! Längtar redan. Ja, och nu sitter jag framför tvn. Är sjukt trött, det blir nog en tidig kväll ikväll.

Valet och kvalet

Jag är lite kluven nu över vad jag ska se på tv. Pretty woman som man sett hundra gånger eller CSI som jag ännu inte sett? Svårt val.


Efter sol kommer regn

Nu har jag haft några riktigt fina dagar här uppe i luleå och sol, sol och åter sol. Men imorgon kommer det vända och det blir mulet och regn några dagar. Trist men jag får helt enkelt vara glad för att jag har fått haft fint väder så pass länge ändå. Plus att min rödhet skulle behöva lägga sig lite också, haha. Jag ser återigen ut som en tomat i ansiktet. Men förhoppningsvist har det lagt sig imorgon igen.


Jag är nog till och med lite rödare än så här.

Tisdag tycker inte att det är ti

7c1010f4505c29400ca7e16106b17471.png

Tisdag tycker inte att det är tillräckligt varmt så hon har krypit in i en jacka.


Go morron

Vaknade för en timme sedan av att solen sken in genom fönstret, finns det nått skönare sätt att vakna på? Min rödhet har gått ner idag så jag vågar nog ligga ute lite i solen idag igen om jag är försiktig. Det skulle vart så galet tråkigt att måsta sitta inne när det är så här härligt väder. Hur är vädret i resten av Sverige idag?

Film

Efter att Kellerman sett på Söndagsparty satte han sig för att plugga. Jag hade så sjukt tråkigt  och det var bara skit på tv. Efter att ha läst twilight böckerna hela dagen så blev jag sjukt sugen på att se filmen igen. Det var ju faktiskt nån vecka sen sist. Nu sitter jag uppkrypen i soffan med en film och myser och ser filmen. Borde antagligen hoppa i  säng men jag kan inte riktigt slita mig. Åh, den här filmen muntrar alltid upp mig och jag längtar så gaaalet mycket till dom andra filmerna har kommit ut.


På tal om röd

Haha på tal om röd som en tomat kom jag på en bild som man alltid blir lika glad av att se.


En sjukt dålig mobilbild på Han på taket för massa år sedan då jag tvingat han att sola en hel dag. Haha.

För ett år sedan

Idag när jag låg ute och pressade som mest så började jag fundera på vad jag gjorde för precis ett år sedan.
För ett år sedan hade jag och Holmes precis kommit hem från våran Magaluf-resa. Vi hade haft det riktigt härligt och veckan var lite regning men vad gjorde det när man var i gott sällskap och hade mycket sprit?


Toooomaaat

Vädret har varit helt sinnessjukt härligt idag så jag har legat på balkongen och läst bok hela dagen. Nu är jag dock riktigt riktigt röd. Haha kommer inte våga gå ut på flera dagar typ.

Igår kväll så grillade vi som sagt och det slutade med att jag och 18kilo gick över och hälsade på en fest. Där hittade vi en riktigt glad HH som vi följde till stuk, det slutade med att vi gick in men jag och HH stannade bara i typ en halvtimma. VI fick sällsis av Kalix också och vi gick för att kolla om Julius var öppet men det var det så klart inte. Det var bara att traska hem. Jag mös faktiskt ner mig i soffan och såg det absolut sista avsnittet Prison Break ever, sorgligt som fan att det är slut.

Ja, och det var gårdagskvällen. Idag när jag låg och solade som mest på balkongen kom HH förbi och gjorde mig sällskap, det var riktigt trevligt. Tydligen ska det bli lika fint väder imorgon. Hoppas brännan har lagt sig tills dess för jag har inegn lust att sitta inne och svettas när det är fint väder ute.

Fot plus katt.

54cfbb78b533b9e4d9acbd5e0f56a010.png

Fot plus katt.


Nu sitter och och njuter åt

1c43f2c28943ff8b233ade1586ef5e27.png

Nu sitter och och njuter av en bok i solen. Helt fantastiskt skönt är det.


Tisdag på flugjakt.

0-23fdf835debbbbf62b8c6847402a71e4.png

Tisdag på flugjakt.


Shlager är så tråkigt.

0-287f622cc9c00be527022d74d1ca0db3.png

Shlager är så tråkigt.


Grillspett, helt fantastiskt got

48c80c489cd8c240fcba82c49de29964.png

Grillspett, helt fantastiskt gott.


Dagen

Idag har jag mest suttit ute på balkongen och pressat, det har varit hur varmt och skönt som helst. Gick och la mig och sov en stund vid fyra och vaknade för ungefär en timme sedan. Har nu diskat och plockat undan lite för snart kommer 18kilo och lillan, vi ska nämligen grilla ikväll. Det kommer bli sjukt gott. Fick faktiskt lov att ta ett glas nyponsoppa nu så jag inte hinner dö innan maten är klar. 18kilo äter jämt så sent, men man får försöka anpassa sig så gott man kan.
Jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder från kvällen. Nu ska jag nog hoppa in i duschen, känner mig super äcklig.

Så här härligt har vi haft det p

0-64ca40189431b1588d7a9eaa854ecc22.png

Så här härligt har vi haft det på balkongen idag. Hoppas det är lika fint imorgon.


Världens härligaste väder idag.

0-12d4310aa45cfcf1544b4029c5f8fa62.png

Världens härligaste väder idag. Nu jävlar ska det pressas. ;)


Festarsugen

Jag är festarsugen som bara den men jag ska hålla mig till nästa helg då jag och 18kilo ska ha våran födelsedagsfest, alla är inbjudna, wiiihooo. Då ska jag nog köpa något riktigt gott att dricka. Åh, vad jag längtar.


Eftermiddag i solen

Har haft en skön eftermiddag i solen på balkongen. Det är grymt skönt när det inte blåser någonting där ute. Jag har till och med blivit lite brun. Jag har läst Ljudet av ditt hjärta för hundrade gången typ. Är fortfarande lika besatt av dom böckerna.
Sen så gick jag och Kellerman till HH och gav henne hennes födelsedagspresent och åt en massa god tårta. Är proppmätt. Tur jag åt lätt middag. Det blev havrefras jordgubb med mjölk, orkade inget mer avancerat. Jaha, ja så spännande är mitt liv just nu. Det händer verkligen ingenting, just nu ser jag på talang och jag hatar faktiskt sånna här program. Usch nä nu ska jag sluta klaga. Solen skiner ju ute för sjutton!

Grattis HH!


Grattis snygging!

Godmorgon allihopa

Igår la jag mig för att vila på eftermiddagen och när jag vaknade hade Kellerman kommit hem från storheden. Han frågade om vi skulle grilla. Så grillning blev det. Det kom hit lite folk och vi grillade massa gott kött. Jag var dock inte riktigt på topp men det var trevligt ändå. Pojkarna for och spelade lite basket efteråt så jag och piteå stannade här och kollade på tv. Hoppas hon inte tyckte jag var allt för tråkig.


Idag så ska jag plugga fysik och förhoppningsvist kan jag göra det ute på balkongen i solen, det har varit väldigt molnigt nu på förmiddagen men det börjar spricka upp. Sen ikväll ska vi iväg och fira HH, hon fyller nämligen år idag.

Nä nu ska jag göra nått vettigt. Njut av solen hörni!


Tisdag är redan less på solen. J

0-46fd4891420c4cb23717cc15d0e86da1.png

Tisdag är redan less på solen. Jag kommer aldrig bli less. Det är helt fantastiskt skönt här ute.


Visst ser det härligt ut!? Bara

4a598c6ee3b732f98286705b95f0235c.png

Visst ser det härligt ut!? Bara den jäkla fysiken som förstör bilden.


Solen skiner!

Solen steker ute tror jag måste sätta mig ute på balkongen och plugga och bli brun. Åh, vad jag älskar soool!


Skulle inte vart illa att få steka lite på beachen men man tager vad man haver.

Godmorgon

Idag vaknade jag väldigt tidigt, redan klockan sex. Är ganska trött och seg just nu men det är så härligt att vara vaken tidigt på morgonen när solen skiner och allt. Sitter och ser på vakna med the voice nu, ganska skönt att se på så här tidigt. Det kräver liksom inte så mycket av en. Tro hur länge jag kommer kunna hålla mig vaken innan jag måste gå och lägga mig igen. Jag ska kämpa, jordgubbar kanske hjälper mot tröttheten.


Hmmm

En fundering så här. Tro vilken kändis jag skulle vilja komma hem till mig och inreda. Troligen Edward, för han är den enda jag skulle förlåta om det blev fult.


Slö eftermiddag och Timbuktu

Den här eftermiddagen har varit riktigt slö. Han på taket stannade bara ett tag men strax efter att han gått så kom Kellerman hem. Jag satt och slappade en stund framför datan och sen la jag mig i sängen för att läsa lite bok. Typiskt nog somnade jag och vaknade upp vid halv sju. Då vaknade jag av att Kellerman sa att det var mat om 5 minuter. Han hade gjort fiskgratäng vilket var helt underbart gott. Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Sitter just nu med en plastpåse på huvudet för att jag har massa hårinpackning i håret, har börjat tappa hela tussar med hår på slutet så jag kände att det var dags att göra något åt det. Det beror antagligen på attt jag har varit sjukt men det är ändå inte kul att tappa massa hår. Nu sitter jag och kollar på roomservice, timbuktu är gästinredare. Visste ni att han är 34 år? Jag ser typ på han som en 18 åring. Plus att han ser lite ut som en dvärg. Galet galet.



Lurmus Födelsedagspresenter

Det jag och 18kilo höll på och pyssla med igår var lurmus födelsedagspresent. Hon fick två t-shirtar som vi tryckte själva och även ett presentkort. Ungefär så här såg t-shirtarna ut.


Onsdag

Som sagt så var jag riktigt pigg igår eftermiddag så därför bestämde jag mig för att kämpa mig till skolan för att kunna gratta lurmusen (aka rödtott). Det bjöds på tacos vilket var ljuvligt gott. Kände dock att det blev lite mycket för mig efter att ha varit sängliggandes i 1,5 vecka. Så nu ligger jag däckad i soffan ett tag. Hittade färska jordgubbar på ica som jag tror jag ska smacka i mig. Nu kom han på taket förbi så jag ska vara lite social.

Grattis Rödtott!

Idag fyller Rödtott år så jag hoppas verkligen alla grattar henne nu, annars jääävlar!



Allt flyter

Nu sitter vi och kollar på Allt flyter, riktigt kul film.


Gamla goda tiden på Plattan


Dagens

Efter en riktigt orolig natt var jag helt död i morse. Har varit ganska knäckt hela dagen efter det så jag har mest inte gjort någonting, pluggat lite och tagit det lugnt. Sen så har jag och 18kilo fixat lite grejer inför morgondagen också. Blev mycket piggare av att ha något att göra plus av att få lite friskluft. Så inatt måste jag sova ordentligt så kanske jag är lite mer fit for fight imorgon. Pepp pepp för de.

Goood moorgoon

Jag gick ju och la mig ganska direkt jag kom hem igår, somnade strax innan klockan sju tror jag. Jag trodde dock att jag skulle vakna runt elva snåret och vara pigg men icke! Jag vaknade sju nu på morgonen efter 12 timmars sömn. Nacken och huvudet värker som satan dock eftersom jag inte har fått i mig några värktabletter på dom tolv timmarna jag har sovit.
Men nu är jag uppe iallafall, jag tycker det är svin härligt att kliva upp tidigt men grejen är att jag oftast är så sjukt trött på morgonen att jag inte kommer upp.

Ja, nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och är allmänt seg och jävlig. Men solen skiner ute och det blir man ganska lycklig av. Nu ska jag stordega i soffan hela förmiddagen tror jag. Ha en bra dag!

Nu är jag och Tisdag tillbaka i

472cd6a80e63a51635fa476ccb2c258e.png

Nu är jag och Tisdag tillbaka i luleå efter en riktig jobbig resa. Vi ska nu fira det genom att mysa och sova en massa i våran underbara säng.


Hejdå Övik!

5b26d034d70aded0db7a096f1d4c35a4.png

Hejdå Övik!


Nu åker jag till luleå

Snart ska mammsen skjutsa mig till bussen mot luleå. Är väll framme runt fem tiden skulle jag tro. Hoppas jag får sova lite på bussen. Vi syns snart Lule!

Spikmatta

Min mamma har köpt en spikmatta och den är helt fantastiskt skön att ligga på. Skulle verkligen vilja ha en själv men dom är ganska dyra då dom kostar ungefär 680 kronor. Man kan säkert hitta den lite billigare också men den känns ändå i dyraste laget.

Spikmattan är bra mot en massa saker som sömnsvårigheter och depression då spikmattan ger en ökning av lyckohormoner. Man kan använda den på i princip alla delar av kroppen, inte bara ryggen. Jag tycker att det är otroligt avslappnade att använda den. Ni borde testa! Jag är nog lite frälst, haha.


Min säng

Det jag saknar mest när jag är hemma i Gottne och hälsar på är nog min säng i Luleå, det är världens härligaste och mysigaste säng. Världens skönaste kuddar och täcken. Åh, imorgon vid den här tiden kommer jag ligga och sova gott i den, vad underbart det känns att veta.


Dagen

Idag har jag ju som sagt varit lite piggare eftersom febern har försvunnit och har därför kunnat göra annat än att ligga och tycka synd om mig själv.

Pölsans pappa fyller 30 år på måndag och hans mamma och pappa är uppe i helgen för att gratta honom och därför har vi haft hans födelsedagsfirande idag. Det började med att vi blev bjuden på en supergod smörgåstårta på förmiddagen och sedan blev vi även ditbjudna på middag.
Till middag fick vi oxfile och hasselbackspotatis och två helt underbart goda såser. Den karln är riktigt duktig på att laga mat ska ni veta! Jag är iallafall helt galet mätt nu. Fick lov att gå hem för att jag kände att mina värktabletter började släppa och huvud och nackvärken började smyga sig på.
Nu sitter jag med täcket i soffan och har nyss tagit två resorb och en treo. På tv är det se upp för dårarna som jag faktiskt aldrig har sett och tänkte därför passa på nu när den äntligen går på tv.


Vaknad ur helvettet

Nu har febern äntligen lagt sig och mina krafter börjar sakta men säkert komma tillbaka. I söndags så började jag känna mig hängig och på kvällen när vi kom till Gottne så small febern till. Jag och Kellerman skulle åka tillbaka till luleå på måndag morgonen men eftersom jag var så sjuk fick Kellerman åka själv. Sen låg jag död i några dagar med närmare 40 graders feber, halsont, huvudvärk och en fruktansvärd nackvärk.

Tillslut blev nackvärken och huvudvärken alldeles för jobbig så mamma tog mig till läkaren och tydligen hade jag saltbrist. Ungefär som vätskebrist men jag hade druckit jätte mycket vatten men dock inte fått i min några viktiga salter och av det kan man få fruktansvärd huvudvärk och nackvärk.

Så farbror doktorn och mamma tvingade mig att dricka en halvliter vidrig bujong (med hårda äckliga fettklumpar i) och att sedan försöka få i min lite salter. Jag gick snabbt över till resorb istället för det var galet vidrigt med buljongen. Nu mår jag bättre så länge jag tar massa värktabletter så därför ska jag göra ett försök imorgon och sätta mig på bussen till luleå. Det kommer säkert vara super jobbigt men det kommer vara så skönt att få komma hem till min riktiga säng och till Kellerman. Jag hoppas bara att nackvärken börjar släppa snart för den är verkligen jättejobbig.

Ja, det är väll ungefär så min vecka har sett ut, tråkig och med minimalt av sömn. Nu finns det iallafall lite hopp om liv och jag har ork att blogga igen. Hoppas ni har saknat mig!


Min frukost, ett glas med två tr

6e7864b19eb48f2d98ef1b5df4aa58af.png

Min frukost, ett glas med två treo och ett glas med två resorb. Mums!


Tisdag säger: snälla stek mig!

0-2441d2a09f4f47267cb860277d13f470.png

Tisdag säger: snälla stek mig!


Sjuk

Jag är jävligt sjuk. Återkommer när jag mår bättre.

Kvällen

Jag orkade inte stanna hem länge efter middagen så jag drog till stan, var väldigt sugen att träffa folk och det fick jag verkligen göra också. Först for jag in på shell för att kolla om barnet jobbade men istället var det sötpanna, riktigt kul att få träffa henne lite. Längtar ärligt talat till sommarn och få jobba lite på shell som ombyte från pluggningen.
Efter det for jag upp till Holmes andra halva för jag trodde hon också var där men det var hon inte men jag deppade inte ihop för det utan umgicks en massa med dom pojkarna istället. Hann träffa Holmes lite och även Kellerman utanför plattan. Nu är jag iallafall hemma och det är riktigt skönt för jag är aptrött. Mammsen och Pappsen har inte hunnit hem än men dom kommer nog snart skulle jag tro. Nä, nu behöver jag sööömn. Godnatt.

Underbar middag

Nu kom jag precis hem från en galet god middag hos mamma och pappas kompisar. Är galet mätt nu och funderar som mest över vad jag ska göra med resten av kvällen. Kanske borde fara in till stan och träffa lite folk en sväng. Tror faktiskt jag ska göra det.

Godmorgon

Ja, vad ska jag göra med denna dag? Igårkväll kändes det som jag skulle ha en massa och göra, jag trodde ju det skulle bli fint väder så jag hade tänkt att ligga och pressa, men icke. Sen hade jag även hoppats på att jag skulle få en tid för massage idag men även det gick i stöpet. Så nu sitter jag här och har ingen aning  om vad jag ska hitta på med min dag. Har ni nån ide? Kanske blir stan en sväng och kolla läget.

1 Maj

27 dagar kvar till min födelsedag, jiiippiiii! Solen skiner ute och inatt har jag sovit som en stock. Gårdagen var lång och jobbig men det gick. På kvällen for jag och Kellerman in till stan en sväng för att heja på lite kompisar. Kvällens höjdpunkt var helt klart att få heja på thailandsbruttorna. Holmes var en riktig neger och dom andra var rätt bruna dom med för den delen. Ett grattis i efterskott till fröken PH måste jag också lägga in här lite snabbt. Det känns som att det inte är nått sammanband alls i vad jag har skrivit nu, bara massa svammel. Men jag skyller på att jag är nyvaken. Nu ska jag ut i solen och ha det skönt!

RSS 2.0