Men fy faan

fylla fylla fyll aja maja kaja, ph prata braja.


gästbloggare LIONEÄ: heju heju halll¨å! fantastisk kväll, sitter här med den snygga lisa faaalckYOU!, óch vill bara säga FALCKYOURIGHTBACK! fo SHO, mmmhmhm. jajjemäään. HÄR NU HÄR. och ja, så här fulla är vi. tack och hej från en 20årig tjej


lajs is back and fullare än nånsin, jag har visat mina bästa dansmoves för alla och ny skriver kattan efter mig, detta måste styras upp. eller skriker. löööv it.

image78

Sista april

Jajjemensan idag är det sista april, jag gjorde prov imorse som ni kanske inte har undgått det gick så däär men jag håller humöret uppe ändå.
Efter provet plockade jag upp miss Holmes och Kellerman och vi for och överraskade vår käre vän PH!
GRATTTIIIIIIIIS!!!!! Vi hade varit och handlat massa frukost som vi överraskade henne med istället för tårta för vi tycker det är lite tungt med tårta på morgonen.
Jajjemensan jag tror det blev uppskattat och senare ikväll bär det av till henne för en massa partaj, det kommer bli underbart skoj tror jag. Idag har jag även fixat pass, ser ut som en rymling på bilden men vad gör det? Jag har en tendens att spärra upp ögonen på sånna bilder verkar det som.
Nä nu ska jag fara ner i hamnen och möta upp med bror, ska sola lite och vänta på att kattan slutar för jag lovade att hämta hem henne efter nog slutat. Hmmm tror vad det blir till middag sen? Spännande

Provmorgon

Snart ska jag iväg och göra prov, spännande va? snälla håll tummarna. Har sovit halvdåligt inatt för att jag har haft håret upprullat, ville vara lite krullig. Hur som helst så blir det riktigt knöligt att sova då så jag har sovit lite halv taskigt men det spelar ingenroll för jag ska hem och sova en sväng sen inför ikväll :)
Nä nu måste jag börja bege mig iiiih. Håll tummarna!

Godnatt

Jaa, eftersom en del ska upp tidigt imorgon för att göra prov (vilket föresten var sjukt längesedan sist) så måste jag ju dåra gå till sängs. Känns tråkigt men jag ska läsa lite flickan som lekte med elden innan jag somnar så kanske jag kan slappna av bättre.
Imorgon måste ni alla hålla tummarna för mig, jag är verkligen super nervös haha och det brukar jag ju aldrig vara, eller jag var aldrig det förut när jag gick i skolan "på riktigt". Efter provet imorgon ska det fixas och trixas en massa en hem och sova så jag pallar fest hela natten lång, känns riktigt svårt att bestämma vad jag ska ha på mig iallafall.
Nu ska jag pussa lite på Kellerman och sen hoppa i säng, hörs imorgon!

Nivå

Den här nivån ska jag hålla imorgon, tänkte ni som vill veta.image77

Årets första

HAH! såg nyss årets första mygga, vilken grej. Jag fick inte ens död på den.
image76

Desperata peruker

Sitter och tittar på desperata, det är ju väldigt väldigt speciellt program. haha
Idag har jag haft fullt fullt upp, Först blev det som sagt hemöver och byta däck på bilen och jag ahnn även pussa lite på pölsan.
Sen snabbade vi oss in till stan för att hitta en peruk till Phs fest imorgon, kommer bli så grymt kul. Hittade en som var rätt dyr men som kändes okey på affären, men när jag kom hem ångrade jag mig som fan.
Fast man vet ju inte hur länge man kommer palla ha på sig den heller.
Jaa, sen åkte jag hem för att plugga plugga plugga massa kemi och det har faktiskt gått riktigt riktigt bra. Sen kom faktiskt puttis, toffel och kellermans broder. Vi grillade och det var så sjuuuuuukt gott. Mumsfillibabba.
Jaa och efter lite desperata sitter jag nu här. Wonderfull.
Imorgonbitti prov tidigt tidigt, det måste gå bra. Håll tummarna för mig snääälla.

På väg

Nu har jag gjort lite kemi, gick riktigt bra men man ska ju som sagt inte trötta ut sig så nu far vi hem till mamiopapi.

image75

Kemimorgon

Jaaaa, usch, nä, blä, men, åååh. Ja, jag ska ta tag i kemin idag, jag är nästan lite glad för att vädret inte är så suuper duper bra för om det hade varit det hade jag bara gått ut och solat istället för att plugga.
Idag måste vi även fara hemöver och byta däck på bilen, då kanske man kan få lägga några pussar på elsan om man har tur.
Usch vad trött jag var idag, verkligen supertungaögontrött. Jaaa, kemi boken väntar, jag orkaaar inteeee. Jag ska, Jag ska, Jag ska ta tag. Jag börjar spåra ur snart. Usch.

image74
När fröken hade långt hår.





Godkväll

Fyra sjukt snygga tjejer har varit här och ätit ost med mig, riktigt trevligt. Imorgon ska jag ta tag i pluggandet ska sitta i solen och plugga som en gud, jag ska ska ska ska.
det kommer bli king. pepp pepp pepp. Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite innan sömnen infinner sig.
Så gooood naaaatt.

Snygghet

image71

Lycka

Min luleåprins säger att han typ kommer komma hem typ varje helg nu fram till sommaren, det är lycka.
Nu kommer snart babesen också, kan det bli bättre? hoppas dom köper med sig nått gott.
Jag är köttsugen som faan.

image70

Hyran

Nu har jag varit upp till morfar på sjukhuset en sväng igen. Tyckte han var lite piggare på ögonen idag igen, skönt att se. Sen när jag kom hem gick jag upp och betalade hyran till min hyresvärd, riktigt skönt när det är bort gjort då behöver man inte tänka på det på ett bra tag till.
Glömde föresten säga förut att jag ahr varit hos optikern idag, fick lite skäll för att jag slarvat med linserna men det var jag faktiskt värd.
Hon tvingade mig att slänga mina bruna gammla linser som jag har haft allt för länge så nu är man bara tråkigt blåögd igen.  Hon skrämde upp mig med massa otäcka bilder på hur ögonlocken kan bli om man inte sköter linserna ordentligt, huvva, nu ska jag gnugga lins i förbannelse innan jag går och lägger mig.
Nu måste jag återgå till kemin, jag viiiilll inte :(


En vag misstanke

Jag börjar tro att en viss sambo är lite less på livet idag, det smäller och lever om nått så fruktansvärt i köket.

Dagen i bilder

image63
Upptäckte till min förskräckelse att det var en artikel om mi i sofis mode, bra start på dagen.

image64
Mer söta blommor i hamnen.

image65
Min ljuvliga lunch.

image66
Barnet innan han insåg att jag tog kort.

image67
Barnet när han insåg att det fotades.

image68
Alltså vilken vår!

Dagen

Jaa idag har jag varit nere på stan hela dagen, jag satt först några timmar i hamnen och gjorde allt för att lyckas få in lite kemi i huvudet, det gick halvdant så tillslut bestämde jag mig för att gå och hitta en bikini och på fininunder hittade jag en som var okey. Jag brukar ha så jäkla svårt att hitta nån vettig så jag är nöjd.
Efter det smspepprade jag barnet jag jobbar med så han kom och lunchade med mig sen gick vi ner i hamnen och solade och åt glass.
Chefen ringde idag också så jag har fått massa jobbar dagar framöver känns riktigt nice, på fredag bland annat.
Nu borde jag egentligen gå och hälsa på morfar och sedan fixa pass men jag är så sjuuukt trött. Hatar min slöhet.

Bittra människor

Alltså jag älskar bittra människor, finns det nått mer underhållande? Att umgås med bittra människor innebär att man själv får vara hur bitter man vill, riktigt riktigt skönt. Håller ni inte med?

God morgon

Viiilken underbar dag! Solen skiner, smhi har noll koll. Himlen är ju alldeles blå, gud så härligt då kan jag ju sätta mig i hamnen och plugga istället för inne på biblioteket.
Riktigt nice att vakna upp till alltså. Jag har sovit som en stock inatt och natten har varit super lång, älskar att sova.
På lekis fick vi i uppgift att rita en teckning med vad vi tyckte bäst om att göra, alla mina kompisar ritade typ sig själva när dom red eller när dom spelade fotboll eller liknande grejer. Jag däremot jag ritade mig själv i en säng när jag låg och sov, haha så underbart.
Tror ni det finns nån möjlighet att få upp Mr Kellerman ur sängen? det tror inte jag haha.

Ånger

Varför la jag in den där fula bilden på jenah, nu måste jag ju se den varje gång jag går in på mig blogg typ.
Fast jag gör det ju för eran skull, jag vill att ni ska inse hur sjukt irreterad jag blir på folk som ser dryga och fula ut.
Jag är störd.

Cloverfield

Jajjemensan vi har varit hos puttis och herr toffel och sett film, jag var väldigt emot att vi skulle se denna filmen, Cloverfield. Men eftersom toffeln och kellerman vägrade ge sig så fick vi bara lov.
Den hade ju sina äckliga stunder men om jag slår ihop allt på samma kvitto så måste jag säga att den va jäkligt bra, synd att man inte fick veta i slutet vad som hade hänt och varför.

Nu har Kellerman lagt sig i sängen men jag kör våga vägra sova taktiken, iof så skulle jag väldigt gärna lägga mig och läsa flickan som lekte med elden, men det kan jag inte erkänna.
Imorgon måste jag upp i tid igen och plugga, jag har prov på onsdag och jag som har så sjukt lite för mig på dagarna sparar ändå allting till sist, varför gör man det?
Vid två tiden imorgon ska jag även till optikern så förhoppningsvist finns jag på biblioteket mellan 08.30-13.50 och sedan hos optikern 14.00-15.00 eller nått. Hoppas man har en söt och gullig pojkvän som överaskar en med typ en jätte fräsch lägenhet och en riktigt god middag när man kommer hem.
Men jag ska inte hoppas för mycket, han har ju redan ett uppdrag imorgon och det kan ju bli för tungt för han, haha.

image62

Top model

Alltså Jenah i top model 9 är fan inte snygg nånstans, för det första ser du ut som hon har världens torraste läppar, plus att hon har sjukt stora ögon, koögon.

image61

OBEHAGLIG.


Findukning

Herr Kellerman klagar på min findukning, man blir ju förbannad för mindre.

image60

Gårdagens fest

Tjenis, nu har liket vaknat ur sin dvala som en heeelt ny människa. Kellerman slänger på lite kött som blev kvar från igår på grillen, UNDERBART.
Jaaa det var faktiskt riktigt kul igår, när vi va här hemma iallfall. Plattan var inte lika kul, känner mig så jävla gammal där. Jag drog lite tidigare från plattan eftersom jag va så less och traskade upp till donken.
Det är sjutton läskigt å gå ensam i den här stan på nätterna, jag försökte gå så nära en massa tjejer som jag kunde. Dom tyckte kanske jag va jätte obehaglig haha. Ja men hur som haver jag köpte två cheese, smackade i mig en och gav en till den mörkhårigafotomodellen som skjutsade hem mig, tack för de baby!
När jag kom hem väntade världen vidrigaste lägenhet alltså det var så sjuuukt äckligt så jag tog tag i mitt liv och städade på en gång. Jag plockade bort allt som stod på borden, jag torkade bort allt kladd, jag dammsög och jag skurade.
Kellerman snubblade in när jag bara hade disken kvar så den lämnade jag i hans händer. Och idag vaknade vi till en ren och fräsch lägenhet det var så jäääkla skönt.


image47


image48


image49


image50


image51


image52
Hon är så där läskig

image53


image54


image55


image56


image57


image59
in i dimman


Trött

jag är alldeless för trött och bakis för att göra nått vettigt åt mitt liv.

Fulla

Ja tack.

Syster och Pölsa

image46
I solen.

Fest

Nu sitter jag mest bara och väntar otåligt på fest, kom bara kom om ni är sugen. Vi ska grilla fläskfile, champinjoner och majskolvar och till det ska vi äta potatissallad.
Det ska bli så sjukt jäkla gott alltså. Snart kommer mamma och min moster och plockar upp mig vi ska upp till min söte morfar på sjukhuset. Det ska bli skönt att få träffa han, hoppas han mår lite bättre.

Petter ft adl ey yo

Haha gud vilken kul video, Susanne Reuter spelar Petters mamma i videon och hon tror att han spelar på andra plan sidan. Haha hon säger att hon tror att det kommer föra dom närmare varann när dom har samma "intressen".
Hahhahaha jag tror jag dör av skratt. Kolla och se själv hon är min gud.

Lördag

Jaaa, det är ju faktiskt lördag och då är man värd sovmorgon. Alltså jag har sovit så grymt bra inatt, jag älskar att sova. Seriöst det finns nog inget bättre.
Idag ska jag nog inte till hamnen jag tror faktiskt jag ska bänka mig här ute på gården, alla som vill får komma och joina mig.
Igår fyndade jag föresten två vita krukor för tio kronor styck, lite lycklig jag blev. Jag tror jag måste gå dit idag igen och shoppa nått.
Nää ut we go, kom hit och gör mig sällsis för sjutton.

Stöld

Jag ska sno en hund imorgon, håll hårt i den.
Den är stor vit och fluffig, min dröm hund. ÅH!

Nattakörning

Japp har kommit hem från en massa fylleskjutsande. har ont i mitt ben som jag alltid får ont i när jag kör för långt.
Meeen jag är bra på det jag gör, jag är sviiiiin taggad inför fyllan imorgon.
Det pirrar i kroppen, så mycket längtar jag.
Livet är bra underbart när man får sprit. TACK GUD!

Nya skor

Idag va jag på ströms och köpte mina skor som jag tänkt på varje minut sen i onsdags. Sen hittade jag ett par svin billiga ballerina som inte riktigt är min stil men som jag bara fick lov att köpa ändå, om jag inte använder dom får jag väll skänka dom till kattan eller om nån annan som vill ha dom.


image45
Tänk er mig steppa omkring i mina jesussandaler i turkiet om nån vecka.

Hamnen

image44
Hamnen idag, mina knän som skymtar.


 


Greys anatomy S04E12

Såg nyss det här Greys avsnittet, hade ganska låga förväntningar av nån konstig anledning men det var grymt bra. Meredith börjar komma nån vart med sig själv och allt tjat som har malts på lite för länge på slutet är borta. Men nått jag inte kan förstå är varför Mc dreamy tar den där andra bruden istället för meredith, blir faktiskt rätt förbannad över det. Men over all känns det jävligt nytt och jag längtar som fan till nästa vecka. Det var inget spännade slut men fortfarande längtar jag. 

Värt

Nu börjar livet blir värt att leva igen, har haft en underbar dag i solen och nu när jag kom hem så hade lönen visst trillat in på kontot, och stor va den också. Lyckligt.
Har haft en jätte skön dag i hamnen med Kattan, Kattans motorcykelkille och Kellerman. Vi har solat och ätit massa godsaker.

image41

image43



image42














Skor

Jaa utan lön kommer jag ju inte kunna köpa dom där underbara skorna jag har hittat heller. ELLER fixa pass.
Jag blir så förbannad.

Samtal

Holmes: Kolla den där killen i grönt.
Jag: Va, vart?
Holmes: Där i hörnet, vilken snygging.
Jag: MEN HALLÅ! det är ju ett barn.

Frånvarande Lön

Jaaa men jag tog 30 minuters sovmorgon idag, jag erkänner. Men jag är fortfarande uppe grymt mycket tidigare än vad jag brukar,
Jaa fick en mindre trevlig suprise nu när jag klev upp och det var att jag inte fått nån lön, man blir ju less för mindre.
jag fortsätter väll med -135 kr på kontot ett tag till. Jag är sååå less.  Less less less. 

Tjugosjujävlaklänningar Och En Smaklös Nattburgare

Har sett på 27 dresses ikväll, bra film faktiskt. Man känner igen ganska mycket från runaway bride bara.
Är helt facinerad över hur malin åkerblom eller vad fan svenskan heter, hur hon kan vara så sjukt bra på amerikanskan.
Jaa, filmen var söt och bra rekommenderas. Tydligen hade nån av Kellermans vänner tyckt väldigt bra om den också vilket jag tyckte va jääävligt kul.
Ja, jag har nyss varit på nattaburgare med K.Holmes. Jag brände en sjukt kul skiva åt hon också, hoppas hon gillar den, hahaha.
Burgaren var smaklös, en riktig besvikelse men jag blev ju bjuden så. Grillfest på lördag, spela roll var den blir bara den blir av.
Tack för idag och godnatt.

image40
En maxburgare dressad som en delifresh kycklingburgare och med GI-bröd




Slut Spelat

Men Kattan Jag ÄR bäst!
Sluta nu för jag vinner alltid.

Till Puttis

Allvarligt talat Kattan har syn som en hök, känner ingen som ser bättre än henne. Hon är ond.

Jag däremot är en ängel och älskar ditt vardagsrum. Pöss

En Hemlis

Men Puttis, Kattan misstog ditt vardagsrum för toaletten!

En Underbar Kvinna

image39
Underbara kvinna.

Efter om och men

Jaa nu har jag åter igen hållit på ett tag. Kanske ska uppdatera er om min otroligt tråkiga dag, for hem imorse och hälsade på syster och pölsa. Solade en massa på altanen hemma och hämtade in lite post.
När jag sedan åkt in till staden igen så mötte jag upp med Kattan och Puttis och senare kom M.Kellerman och hans blonda vän.
Bror mötte också upp för att hämta Rockhunden som har hängt med mig hela dagen. Massa sol och glass och sallad senare så sitter jag nu här hemma i min soffa och ser på friends.



image37
Pölsan i solen.

Ny design

Alltså jag är ju helt jävla omöjligt värdelös på detta men lite bättre tror jag faktiskt det blev, skulle haft en bra kamera att ta lite coola bilder med bara.
Eller vad tycks? skulle vilja haft lite färg också men hittar ingen fin som jag gillar.

Tidig morgon idag igen.

Jajjemensan jag pallrade mig upp tidigt idag igen, känner mig svin duktig. Vaknade till och med av mig själv den här gången. Nu ska jag och Rockhunden se på gossipgirl.
image32

The Assassination Of Jesse James

VÄRDELÖS FILM!

Gud, om jag inte suttit så obekvämt skulle jag somnat på studs.

Men ja!

Jag måste kidnappa ett barn!

One tree hill

Jaa men som ni kanske förstått är jag en sjuk serie nörd, ser verkligen allt allt allt. just nu sitter jag och ser ikapp mig på två avsnitt one tree hill.
Riktigt bra serie om ni frågar mig, blir bättre och bättre dessutom. Jag har varit som klistrad sen säsong fem började, hela serien känns mycket mer mogen nu när dom har blivit äldre man blev som less till slut.

Hur som haver, Nathan och Haleys son är det underbaraste som finns, jag ska kidnappa han.


image31


Vår

image28

Rockhunden solar i solen.



image29

Jordgubbar i hamnen.


image30

Fina tussilago på vägen hem.

Pölsa has no fear.

image27
Guldpölsa i guldmössa.

Dagar i solen

Imorse promenerade jag in till staden med rockhunden, efter jag hade fixat lite grejer på stan gick jag ner till hamnen och åt jordgubbar och solade. Efter ett tag kom mr Kellerman in och gjorde mig sällsis.
Sen gick vi hem och oljade in bordet och efter det for vi på sjukhuset och hälsade på min söta morfar igen.
En sväng på ströms där jaga hittade underbara skor som jag snabbt som attan ska fara ochn köpa på fredag.

Lyssnar på fröken maggio nu, underbarare musik får man sjutton leta efter, 10 priser till henne.

image26
Denna bilden tillägnar jag kycklingmackan och holmes.



Rockhunden

Godmorgon, tidigt jag vet. Jag kunde inte somna om efter min bror kom med rockhunden, så nu sitter jag här.
Rockhunden ligger bredvid mig och sover riktigt mysigt, vi ska snart ut och prommenixa i det fina vädret.

image25
Rockhunden

Cykel och Skateboard

Jaa men iallafall fick halvt om halvt en infarkt när kattan skickade iväg ett sms till mig där det stor nått om akuten och kattans sambo . Rocky Kellerman och jag rusade iväg till akuten där vi fick veta att han hade krockat med motorcykeln och dragit på sig en uppskrubbad höft och en fot som behövde sys.
Intresserad som jag är blev jag väldigt uppslukad av när dom sydde igen såret, kanske borde bli läkare, hah!

Vi tog en cykeltur, eller jag cyklade och markus skateade till mr Toffel och Puttis där vi fick super goda mackor. Vi hade tänkt fara till kattan och se på desperata men vi glömde bort tiden när vi höll på att kika på ombokning av biljetter.

Ja nu sitter jag här i soffan igen och halv ser på seinfelt. Borde göra nått vettigt. äh, fuck this shit.

Dagen som varit

Jajjemensan dagen började med att kvinnan holmes ringde och väckte mig tio minuter innan väckarn skulle ringa, bättre att vakna till det än till en jobbig väckningssignal iallafall.
Hon plockade upp mig 20 minuter senare och vi for till fru PH på lunch (eller brunch för min del) det serverades makaroner och köttbullar som guppade omkring i världens godaste sås, mina smaklökar slog trippelvolter.
Herr kellerman plockade upp mig och efter en halvtimme kom syster och pölsan och plockade upp mig för en tur till sjukhuset där vi hälsade på min söte morfar.
Efter det blev det en tur ner på stan för mig och pölsan medans syster for på jobbet. Lyckades faktiskt lura några att pölsan var mitt barn, mohaha.
Syster bjöd senare på burgare vilket är det absolut godaste gud skapat, ååh går upp i brygga bara av tanken.
Nu är jag hemma igen och ska snart olja in bord och stolar så dom blir riktigt fina.
Jo! just de när jag kom hem hade jag en grill ståendes utanför, uuunderbaaart.

image24
Haha

Men titta.

http://www.menskoppen.se/

Dagen i bilder



Ja det här är min dag i bilder.

Första bilden är Fru PH och Katie Holmes i skule skogen. ( eller hur va det nu?)

Bild två föreställer nått sjukt obehagligt, typ tre stycken djur som är något mitt emellan grodor och krokodiler hittade dom på loppis idag dom är typ en och en halv meter höga och kostar 2250 kr. 

Bild tre är min lunch som var billig men inte lika goda som väntat.

Bild fyra föreställer Fru PHs väskinnehåll, där vi blandannat hittar: kaffe-termos med tecknade figurer på, fyra i rad och något annat spel, deo, ett par strumpor, smink, askfat och en wiskeyflaska.

Allt som allt har min dag varit bra, efter rantandet på stan med mina kändis kompisar så kom jag på att jag fortfarande inte hade utnyttjat mitt presentkort på floating så jag for ner och bokade en floating timmen efter. Det var grymt skönt snacka om att sväva.
Tydligen kommer jag sova som ett barn inatt också. Herr Kellerman är med sina andra djurvänner och dom sitter troligen och lökar framför tvn. Jag har faktiskt myst ner mig i soffan efter att ha piffat lite på vår uteplats, bllev riktigt mysigt.
Jag som sa att jag skulle hålla mig från spriten till sista april, icke, det blir fest på lördag. Grillning faktiskt kommer bli så sjukt gött.

Tack för mig!

image22


Måndagmorgon

Hah jag minns på den goda tiden när man fick lov att kliva upp för att pallra sig till skolan, lite samma för mig idag bortsett från att jag bara ska hämta några papper och sen ska vidare på andra uppdrag. jag kommer typ vara klar med allt som ska göras innan elva, och i vanliga fall skulle jag sovit till tolv.

Jaja skit samma tänkte prommenixa in till staden idag men det var inte tillräckligt fint väder för att jag skulle tycka det vara skönt så jag tar traktorn istället.
Ett glas proviva till frukost sen glider jag vidare, M.Kellerman verkar inte ha några planer på att kliva upp heller slöa jävel. Inte för att jag skulle ha gjort det om jag inte var tvungen.

Snart löning också, hoppas det blir en fet en för jag ska ju trots allt till Storstan snart. Tro vem som jobbar idag? man kanske ska svänga förbi och ta sig en morgon... hmmm jaa jag dricker ju inte kaffe och korv känns inte så gott äh skit samma det får bli en morgonvatten.

Nä nu ska jag vidare, Godmorgon Kattan och alla andra två som kanske läser detta.


image11 
Traktorn när jag råkade tappa lljuddämparn.


Guldfest

image7




Kattan, dumle och bhar.

Okey, Kattan har förstört mig. Hon skickade med två dumle klubbor med M.Kellerman igår och därför fick nu jag och Herr Kellerman lov att köpa en påse.
Jag som inte håller på med sånt längre, men idag är en dag som behöver en dumleklubba i munnen.
Vi har hämtat bordet och stolarna i byn långt borta, träffade min bästa kompis från låg och mellanstadiet. Har inte träffat henne på snart ett år och det sjuka var att jag inatt drömde om henne.
Jag drömmer jämt världens knäppate drömmar.

Nu börjar sexet på pretty woman, hon är ju sjukt snygg julia roberts i denna film alltså och han med för den delen. Väldigt snygg bh också. Kollade på scrubs i veckan och blondinen där hade faktiskt en likadan bh som jag, det tyckte jag va ganska coolt liksom, hur stor kan chansen vara?

Jaaa, ni vet ju egentligen inte så mycket om mig än, jobbigt? ska styra upp något.


EnVanligtSamtal

Linnéa. säger:

jävla par

Lisa säger:

haha

Linnéa. säger:

du och markus

Linnéa. säger:

helen och jävla johan

Linnéa. säger:

jag och ben och jerry

Linnéa. säger:

jävla jävla par

Lisa säger:

kom hit och umgås med oss om du vill.

Linnéa. säger:

nää

Linnéa. säger:

ni två ska äta godis ur varandras skrev och viska ömma ord till varandra

Lisa säger:

det har du rätt i

Linnéa. säger:

jag skulle döda romantiken precis som ett barn gör

Lisa säger:

jag saknar nått som suger på min bröstvårta

Lisa säger:

utan att det ska vara sexuellt.

Linnéa. säger:

du har dödat min msnlust

Linnéa. säger:

nu ska jag se pretty woman som bridget jones skulle gjort det - med glass, täcke och mjukisbyxor

Linnéa. säger:

living the dream. wooohoowoho!!living the dream. wooohoowoho!!

image6


living the dream. wooohoowoho!!


Cocoon

image5
Please use only what you need.

Sundaymorningbreakup

Ja, det skulle ju vara trevligt om M.Kellerman vaknade ur dvalan snart för jag skulle uppskatta om han kunde kliva upp snart så vi kan bege oss till det underbaraste stället på jorden.
Vi ska hämta bord och två stolar som vi ska ha utan för lyan, jag måste ju ha nånstans att sitta när jag ska pressa i sommar, inte för att det är nått jävla bra pressar läge när man sitter i dom stolarna men.

igår var jag nykter, nog för att det kliade i sprit fingrarna men jag höll mig, sen kläcker FruPH på donken när jag precis tänker beställa en McFjun, en McSteemy och en McHans att hon vill att vi ska vara nykter till sista april.
Min första tanke var att lägga mig ner och dö, men samtidigt kanske jag skulle behöva detoxa lite också.  Nästa helg är det ju också löningshelg och det innebär att folk kommer behöva bli fylle skjutsade, katsching.

image2

Det hudfärgade i bakgrunden är FruPHs tutte vilken i går dessvärre pryddes av en bh, hang loose är mycket mer min melodi.

Lite kläder på det här så, nu ska jag bege mig med eller utan Herr Kellerman.

Breakdown

Själen lämnade nu kroppen i ren skam. Jag måste komma och lägga mig, jag fortsätter där jag nu slutar när timmarna är yngre och dagarna är nyare.

Fortunatefool

Först och främst vill jag välkommna med en enkel förklaring.

http://www.youtube.com/watch?v=BLR4g33W6R8


RSS 2.0