Triss

Idag har jag sålt en lott med tre tv-rutor. Jag valde lotten. Varför köpte jag inte den själv? Fan fan fan.

Sol ute

Idag är det sol ute, men inte inuti mig och inte inuti en älskad vän. Gråt med mig och denna låten.


Grattis

Idag fyller två jävlar jag känner år, så nu ska jag ge det här inlägget till dom bara dom. 


Barnet fyller 13 år, medans...


Baya fyller 53 år!

Nu säger vi alla grattis till dom i kör, GRATTIIIS!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEEESSSS!!!

Lagerhaus finns i Luleå! Mitt liv är räddat!


Generation Kill

Det har kommit en ny serie som heter Generation Kill från HBO, Alexander Skarsgård är med och den har blivit riktigt hyllad. Den handlar om kriget och nu har jag börjat se den. Alex gör det riktigt bra, han låter verkligen amerikansk och lyssna på detta han kallas Iceman haha det tyckte jag va grymt kul. Men jag vet inte riktigt om denna serien var något för mig om jag ska vara ärlig. Ska fortsätta se lite mer och se om jag tycker den är bra.


Ursäkt

Jag är ledsen över att det har blivit så pass lite bloggande på slutet men jag jobbar i princip hela dagarna och när jag kommer hem är jag antingen super trött eller så vill mina vänner att jag ska umgås med dom så jag hinner inte riktigt med.
I veckan är jag dock ledig både tisdag, fredag och söndag så lite mer bloggande än förra veckan ska jag nog hinna med. Idag börjar jag jobba klockan två så nu sitter jag bara och lökar och myser i soffan, riktigt skönt att inte ha nått man måste göra. Eller egentligen skulle jag behöva göra massa saker men städningen får vänta och sofftittandet får också vänta eftersom jag inte har någon bil. Ja någon lägenhet har jag inte heller hittat än vilket känns sjukt drygt, jag vill ju börja inreda. Tisdag sitter och mjauar i fönstret åt någonting som hon tydligen ser men jag inte kan se, knäppkatt.
Hon är alltid så sjukt trött när vi kommer hem från gottne hon sov typ från klockan ett på eftermiddagen igår till tio idag, sjukt trött katt.

Sunday Morning Breakup

Godmorgon, eller egentligen har jag redan varit vaken ett bra tag, hade ingen lust att stressa nu på morgonen så jag klev upp riktigt tidigt. Idag ska Vi packa ihop alla grejer vi har i Gottne för mamma och pappa kommer hem imorgon så då behöver inte prinsen längre vara själv. Börjar jobba klockan ett och innan det ska jag ha hunnit städa undan det värsta och packat in hela gänget i bilen inklusive katten. Inatt har jag lyckats ha både Prinsen och Tisdag inne heela natten, tror det var bra för dom nu har dom riktigt vänjt sig vid varann.

Igår kom älskade älskade PH hem, det var så underbart kul att se hon och jag tror fan att vi båda har lite blåmärken från dom våldsamma kramarna. När jag såg hon kände jag hur otroligt lättad jag blev, hade nog varit väldigt orolig för hon utan att jag insett det själv. Nu är hon hemma iallafall och det känns helt otroligt skönt. VÄLKOMMEN HEM PH! 

Igår så hade vårt älskade fotbollslag lagfest så jag och kellerman skjutsade in ett gäng till staden och sen gled jag, Kellerman, han på taket och aron runt på stan i min guldbil. Riktigt mysigt vi hann även med lite max.

Nä nu måste jag ta tag i städningen innan jag ska fara å jobba med barnet, tro hur trött han är idag. Inte allt för trött får vi hoppas. Ha en bra dag!

 
Älskade ph som är hemma nu!


Sovkompisarna

Weeei

Nu ska jag iväg och luncha med Kattsand och sen ska jag jobba, huuuuur kuuuul som helst om ni frågar mig. haha.
Inatt ska jag vara nån slags fylleskjuts, jag får sånna hedersfulla uppdrag. Nä nu måste jag fara.


Kanonkul, så här full kommer jag INTE vara ikväll.

Snart makaroner

Nu sitter jag och väntar på att kellerman ska servera mig makaroner och korv vilket ska bli otroligt gött. Sen ska jag snart iväg å jobba, känns riktigt kul faktiskt. Skulle ändå vart värdelöst att vara ledig ikväll för vädret är pissigt och jag har inget vettigt att göra. Nu beatboxar Kellerman i ett decilitermått, konstigkarl. Kom gärna in och hälsa på mig på shell ikväll! Hoppas det kommer vara lungt med. Nu ska jag klä på mig och titta på prinsen och tisdag när dom kör racet.


Tisdags syster


Tisdags blivande pojkvän

Torsdagens dag

Idag jobbar jag. Som bara den, började tio och jobbar till sju, är sjukt trött. Fast ikväll ska jag förhoppningsvist mysa lite med Kellermannen vilket var ett bra tag den. Panna på jobbet har skaffat en kattunge idag, morrison, det kommer bli Tisdags pojkvän. Han är super söt. Jag har jobbat med Barnet typ hela dagen vilket har varit skönt, men han har ju samtidigt varit ett barn i sex timmar vilket inte hjälper direkt. Nu sitter jag på radt och vilar benen lite, är sjukt trött idag än fast jag har sovit massor. Tror faktiskt jag är lite små sjuk fortfarande, men jag jobbar ju kväll imorgon så då kan jag sova ut ordentligt. Sen har jag bar korta pass lör sön och mån och sen är jag efterlängtat ledig på Tisdag om inte nån bestämmer sig för att vara sjuk eller nått vilket skulle va riktigt drygt. Nä back to work.

Ps. Hoppas du mår bättre Kattan ;) Livet är inte alltid en fest.

Dagens


















Oinspererad

Precis som Kattan gissade är jag sjukt oinspererad. Är små sjukt och trött, ska nog hoppa i säng så känns de kanske bättre imorgon.

Elsas första steg


SnuskBarnet


Barnet tjuvläser porr på jobbet.

Kändisspotting på shell

I helgen har det kryllat av kändisar på shell vilket ALDRIG händer. Första kändisen kom in på shell lördagkväll och det var Stefan Larsson från sommartorpet, kände inte igen han först men sedan viskade lilla puttis det i mitt öra, det var coolt!


Men det coolaste var ändå på Söndagen runt ett då jag gick in på resturangen bredvid och skulle käka med Kattan och hela rapsody in rock gänget stapplade in. Dom jag kände igen var Charlotte Perelli och Mikael Torving men det var nog fler också som man borde känna igen men dom var ju så sjukt många. Så jag åt iallafall lunch bordet bredvid Perelli och Torving och sen när min rast var slut gick jag in på shell igen för att jobba.
Först kom Torving in och handlade och jag babblade på med han ett bra ta, jag har hans kvitto! Haha han var riktigt roligt han sa: Jo jag kommer från socialen och jag letar efter en fosterhemsplacering åt min vän här. och jag sa fort som fan: Han kan bo hos mig! Haha jag tror han blev lite ställd då. Han trodde nog bara jag skulle skratta lite och inte våga säga nått. Han köpte lite godis och vetenskapensvärld och jag bjöd han på kaffe. Charlotte kom sist in och handlade av hela gänget med hennes två pojkar, helt sjukt söta var dom. Hon köpte massa godis och en film till pojkarna.


Mikael torvings ryggtavla, han i brunt alltså.


Perelli och hennes pojkar


Perelli, hon är sjukt liten alltså!


Perellis autograf


Haha vilken kändis nörd jag verkar vara haha. Är inte det egentligen men detta händer inte ofta i lilla Övik.

Igår och idag

Igår var jag helt knäckt efter jobbet och därför hade jag noll inspiration och ork att blogga. Är ute hos mamma och pappa i Gottne med Tisdag och har det riktigt skönt. Idag har jag solat, läst bok, lagat mat till hela stora familjen och kikat på secondhand. På secondhand hittade jag faktiskt en ganska cool guldig fotölj haha fast jag tvivlar på att den kommer passa in.
Pölsan har tagit sina första steg idag och vi var alla här och såg det, så himla duktig och hon skrattade hela tiden.
Här kommer lite bilder från dagen






















Fortfarande jobbjobb

Jobbar igen, är trött som sjutton fortfarande. Jag tackar trippelespressoshotar för att jag fortfarande står upp. Bara sex timmar kvar nu typ. Sen ska jag hem och hämta upp Tissan och sen bär det nog av till Gottne.  Det var så längesen jag träffade pölsan så jag har lite abstinens. Hoppas bara hon är hemma. Nä nu ska jag göra nått vettigt här på jobbet, typ sälja bränsle. Hoj!

Jobb jobb

Jobb jobb jobb. Jobbar faktiskt fortfarande,är sjukt trött men slutar ju om mindre än en timme och då är det bara å snabba sig hem och försöka få sig nån timmes sömn. Jag öppnar ju imorgon så inatt hinner jag knappt sova något alls. Kommer vara helt död efter jobbet imorgon men jag är ju ledig på måndag så då kan jag sova ikapp mig.
Ja tänkte säga godnatt redan nu eftersom jag måste slänga mig i sängen direkt jag kommer hem.
Så sov gott med er för det ska jag! 

Snart jobb

Om tre timmar börjar jag jobba. Det känns förjävla drygt om jag ska vara ärlig. Öppnar imorgon också så det blir typ tre timmar sömn inatt. Jag laddar upp med att se lite på Tila. Snart ska jag och Kellerman på ett sista farväl till donken. Trodde det skulle bli det sista igår men icke så nicke.

Igår blev jag fyllechaffis åt Baya och några av hennes kompisar, kul att få göra nånting hade ju så sjukt tråkigt. Baya hade ingen lust att  gå ut så hon följde med mig hem och somnade en stund i min soffa. Stackaren började jobba åtta i morse, det måste ha varit tungt.


Idag tycker vi synd om Baya som jobbar.

Godnatt barn.

MMS

Godnatt barn.


Farväl Dirt.

Bra avslutning, nu kommer det kännas tomt.

Sista Avsnittet Dirt

Nu ska jag se det absolut sista avsnittet Dirt, tråkigt att dom lagt ner en så bra serie. Men livet går vidare för det finns ju faktiskt mycket bättre serier och vi får ju se Courtney Cox i Scrubs i typ tre avsnitt som dom säger kan utökas till fler.
Tråkigt att dom lägger ner serien när saker som man har längtat efter börjar hända.
Men iallafall så önskar jag att jag var en seriefigur. Ingen speciell utan en egen. Om jag kunde rita så skulle jag ritat en.

Tisdags och min myskväll


Tila Tequila

Jag kom på den smarta idén att kika lite på A shot at love with Tila Tequila. Baya har sagt att det är bra och allt tyder på att så är fallet. Trodde hon var världens galnaste brud och allt men hon är ju super söt, jag skulle kunna bli lesbisk för hennes skull.
Tycker det är så sött med små tjejer, hennes tatueringar är dock inte så snygga. Men hon är ju verkligen sockersöt, eller hur baya? Så med Tisdag på axeln fortsätter jag kika på Tila. Hon har ju världens sötaste leende.



2 och en halv dumskallar

Nu har jag ganska nyss kommit hem från jobbet har varit en riktigt dryg dag har varit sjukt less hoppas det går bättre att jobba imorgon helst då jag ska öppna dagen efter det också. Efter jobbet for jag och Holmes och sa adjö till Mc donken som stänger igen imorgon, känns lite trist, jag älskar ju mat.
Ja iallafall så kom jag hem till en glad och sprallig Tisdag som välkommnade mig med massa mjau. Ikväll ska jag nog bara sitta framför tvn och dega (igen) Kellerman är och badar vildmarksbad med några kompisar så ikväll är jag singel.
Chefen har gått på semester idag också så nu är det shell going wild all the way, haha närå.
Nu tog precis två och en halv män slut på tv och nu vette faen vad jag ska se på, singing bee är ju skit. Simpson är ju skit och americas funniest homevideos är skit. Hmmm, kan jag inte bara få hem det sista Dirt avsnittet.

Fredagen då

Ja det blev en liten sovmorgon idag med, blir så trött och slö av det här sablarns vädret. Börjar jobba om två timmar vilket känns skönt, annars hade jag bara suttit inne och lökat hela dagen utan att göra nånting vettigt alls.

Kellerman och jag ska ju som sagt flytta till luleå till hösten och plugga, jag ska läsa till Civilingenjör. Jag är reserv på Teknisk design men jag har kommit in på öppen ingång så det spelar i princip ingen roll. Kellerman däremot han ska läsa till företagsekonom, han är lite osäker på om det är det han vill men jag tror det passar han perfekt.
Så ja, nu har vi börjat kolla på lägenheter på allvar och jag har hittat en super fin som jag nu står först i kön på. En tvåa på Forskarvägen. Tror det blir bra. Kan dock inte va så säker på att jag kommer få den för fler kan ju boka den. Men håll tummarna för oss!

Nu står Kellerman och diskar och jag sitter här i soffan och bara lökar, ska snart ge mig fan på att hitta mina jobbarbyxor som verkar vara spårlöst försvunna (säkert Tisdag som gömt dom någonstans).


Tisdag älskar datorer

Don Konkey


Här är ett klipp med min älskling Don Konkey. Visst är han underbar?

The Streets

The Streets Har hängt med i mitt liv ett bra tag nu, tänkte bjuda på två godingar som betyder sjukt mycket för mig.


Den här låten har jag gråtit tillsammans med många gånger



Man kan ju inte göra mycket annat än att älska denna låten.

Stekar Puttis


Puttis kommer kanske inte vara så glad över att jag kom in på skolan men för att muntra upp henne får hon denna videon av mig.

VI KOM IN!!!!

YEEEEEEEEEES!!! Både jag och Kellerman kom in på våra utbildningar. Skönt att veta vad som händer till hösten. Så ja nu blir det flytt till Luleå. LIVING THE DREAM!!!

Mina Älsklingar




Tissan och en nyhemkommenfrånjobbet Kellerman.

Tisdag får besök


Tisdag fick nyss besök från en annan söt kisse...


...Tisdag kaxar upp sig som bara den...


...Hon har inte riktigt förstått hur man får kompisar...


...Hon börjar precis lugna ner sig då..



...Kellerman kommer inklampandes och skrämmer iväg den söta kissen.

Don Konkey

Min nya stora tv-serie älskling är Don konkey i Dirt som spelar av Ian Hart. Sjukt duktig skådespelare. Iallafall så är Don Konkey en schizofren kille som är sjukt hispig. Älskar han och vill ni veta det bästa av allt! Han påminner som fan om Tobbe i köping.


Min nya kärlek Don Konkey


Köpingtobbe

Styra upp

Ikväll måste jag styra upp mitt utseende lite. Jag ska färga iordning håret och köra nån dödar kur mot alla äckliga finnar jag helt plötsligt fått. Jag ska fräscha upp naglarna och framför allt duscha. DET ser jag fram emot.

How to look good naked

Ja idag har jag jobbat heeela dagen började 5.30 och slutade fyra så jag har inte ens hunnit vara hemma en timme än. Jag är helt slut på efter dagen, har inte sovit så mycket inatt tror jag. Blir nog en tidig kväll för mig.

Nu sitter jag och väntar på Kellerman och ser på How to look good naked. Det är så hemskt med dessa tjejer som har så sjukt dåligt självförtroende. I dagen avsnitt är det med världen finaste tjej men hon har sånna komplex för sin kropp och jag tycker hon har helt underbara former.
Det här är ett BRA program, detta handlar inte om att ta dumma genvägar som plastikoperationer eller att svälta sig utan att bara acceptera sin kropp. Jag jobbar varje dag för att acceptera min kropp och det blir bättre och bättre. Nu när jag insåg hur otroligt vacker hon var än fast hon har former slog tanken mig att jag kanske är rätt fin jag med. Jag tycker det är vackert med "stora" kvinnor


Godnatt

Nu säger jag godnatt för nu ska jag ägna mig lite åt Kellerman sen ska vi krypa i säng eftersom vi båda ska upp sjukt tidigt imorgon bitti. Alla som är uppe tidigt och är sugen på en kopp kaffe kom förbi på shell och hoja!


Tröst


Nervös

Jag kom på nu att om bara några få dar får jag reda på om jag kommer in på högskolan. Jag blev helt plötsligt svin nervös och fick jätte ont i magen. Gud, tänk om jag inte kommer in? eller om Kellerman inte kommer in. Gud, jag har ingen aning vad vi gör då. Jag får lite panik nu.

Take A Bow



Alltså jag är väll inget jätte fan av Rihanna men jag tycker hon är så skönt bitter och ironisk i den här låten att jag bara måste älskarne.

Vet

Ja, jag vet att jag stavar och pratar som ett barn "springit" är ett bra exempel. Men sån är jag och ni får stå ut helt enkelt.


Skål för det!

Nyhandlat

Nu har jag varit och handlat och gjort en pasta sallad med salladsmix, pärltomater(dom är godast), gurka, pinjenötter, dinkelpasta, fetaost och säkert nått mer. Kommer blir sjukt gott. Jag har också handlat massa godsaker till myskvällen. Vi får hoppas han inte backar ur.

Bror ringde också nyss, han verkar ha det bra uppe i stugan. Rockhunden är med honom och han hade tydligen rymt och varit borta i tre timmar sen hade bror farit ut och springit med honom typ 6 km och sen hade rockhunden sovit till ett idag, helt knäckt.
Berättade nyss för bror om en idiot som jag träffade i lördags som tycktes vara kompis med bror men enligt bror så var fallt inte så. Han sa att han hade önskat att han var där. Jag saknade han faktiskt en hel massa. Om han va där hade jag kanske inte blivit så full.


Bror och rockhunden.


Staden

Kom nyss hem från staden. Har träffat upp med holmes en sväng och sen gått en sväng med mor och mormor. Nu är jag hemma och ska snart fara och handla lite mat. Tro vad jag och herrn ska käka ikväll. hmm.


Jag tror jag tar och pallrar mig ner till stan och möter upp med Holmes. Vad tycker ni? Jo jag görne. De är ju aldrig fel.


Ingen tidig morgon

Jag skulle ju komma upp tidigt idag för att jag ska kunna somna ikväll. Men icke så nicke. Jag hoppas verkligen jag somnar ändå.  Öppnar på shell imorgon så jag måste få sova.
Tisdag är en mysig kisse idag och vi sitter mest bara och pussas i soffan. Mammsen skulle komma in till staden sen och ville ha shoppingsällskap. Så ja det blir nog stan en sväng med henne tror jag bestämt. Sen ikväll blir det myskväll med Kellerman om han inte bestämmer sig för att se nå fler snoppiga star wars filmer.
Vad ska man göra för att somna som en stock runt åtta ikväll?

Jag och holmes ligger ute och sola

MMS

Jag och holmes ligger ute och solar lite. Det är lite små kyligt men så länge solen håller sig framme är det okey. Ikväll tror jag det blir en tidig kväll, är sjukt trött plus att det skulle vara bra om jag kom upp i tid imorgon. Förresten har ni nått bra matförslag? Det är så drygt att komma på mat, önskar det fanns piller man kunde äta istället.


Glass glass i stora lass. Jag komm

MMS

Glass glass i stora lass. Jag kommer äta ihjäl mig en vacker dag.


Tisdag och Prinsen

Jag mår så sjukt bra av att ha någon att ta hand om och älska, nån som är min. Jag har haft katt i hela mitt liv bortsett från en kort period när Amanda dog och Prinsen flyttade in, jag var alldeles tom. Nu när jag flyttade hemifrån saknade jag Prinsen så sjukt mycket. Men det var nog kanske mest att ha någon att ta hand om.
Nu när jag har Tisdag känns min vardag fulländad. Jag tror inte nån kan älska katter lika mycket som jag. Amanda, Prinsen och nu Tisdag. Jag älskar dom. Jag är så glad att jag får känna dom.





Jag gillar katter. Katter är tysta, kärleksfulla och dom vet när du behöver vara ifred. En hunds kärlek är som en spegel. Jag gillar katter.
 

Julia Roberts Man

Julia Roberts man är fan en riktig hunk. Jaaaa, jag sitter och kollar på Fabulous life of.. men ÄNDÅ!


Dålig bild men han är fan en riktig hunk. Hon kan ju vara fin ibland med, hon är fan värd han.

Att inget veta.

Ja, jag tror att folk har slutat berätta saker för mig. Jag verkar gå ovetandes genom livet just nu. 

Först så sa Holmes igår natt att hon hade mött min moster (som bor i stockholm och inte kommer hit och hälsar på allt för ofta) när hon var påväg från gottne, Näääää, sa jag. Hon är ju hemma i stockholm. Om hon va hemma skulle jag nog veta det. Och holmes sa att hon kunde ha sett fel.
Sen ringde jag min far idag och frågade vad han gjorde och han sa att han satt och fikade med min moster. Jaha, kul att man får veta att hon är hemma sa jag.

En till sak till är att jag pratade med brors kompis idag och han berättade att han och han på taket och några till skulle upp till våran sommarstugan. Jaha kul att han på taket och brorsan har berättat det för mig.

Snacka om att bli för bakom ljuset. Samma sak hände typ när jag var utomlands också. Kellerman hade varit i sundsvall på Ikea med kattan och hennes motorcykelkille och jag får höra det från Kattan typ två veckor efteråt. Kellerman hade inte sagt ett ord om det och ändå hade jag sagt typ tusen gånger "Jaaaahaaa, gjorde du nått speciellt när jag va borta?"

Jag kanske bara är lite kontrolltokig men jag vill ha koll! Nä men nu ska jag fortsätta min vandring i mörkret.


Halloja

Ja, vad less jag blir, det funkar tydligen inte att mobilblogga. Har gjort det super många gånger idag men inget av dom har kommit upp.
 Får väll ta och berätta om hela dagen igen då. Det blev ingen beach för mig och holmes vi for på stan istället, jag köpte hårfärg och en ny mascara vilket verkligen behövdes. Ska dock vänta ett litet tag innan jag f'ärgar håret så jag inte sliter på det i onödan.
Ja sen har jag umgåtts lite med han på taket och aron och vi har tittat på brandbilar polisbilar och ambulanser, jättekult! Ja och nu ska herr Kellerman snart iväg och se på star wars igen, jag som var supersugen på en myskväll men det får bli en annan kväll. Jag får sitta här och löka med Tisdag och se på Dirt som vanligt. Imorgon ska jag kliva upp tidigt och sola, för visst blir det väll sol imorgon?
 

Moln eller sol

Holmes och jag är på väg till beachen. Vädret är så där men det är värt ett försök ;) Living the dream. Jag är också sugen på en baota lunch men det hinns ju inte riktigt med nu för först blir det bad. Härligt inte sant!


Somning

Nu ska vi sova. Med VI menar jag: jag och Tisdag, förhoppningsvist. Sömn är ju nått underbart. Jag har alltid älskat att sova, verkligen alltid.


När jag sover som djupast. Det är underbart att sova på badrumsgolvet.

Nattrunda

Nu har Holmes och jag varit ute på våran nattrunda. Lite max lite shell. Hade inge pengar typ så det blev bara en fruktsallad och lite godis. Riktigt mysigt. Sen när man kommer hem ligger Kellerman och sover och man möts av en kelsjuk Tisdag. Kan det bli bättre? Killen i Dirt spydde nyss upp maskar, sjukt äckligt.
Ja, nudå? Ska se klart det här avsnittet sen ska jag krypa ner i sängen med Kellerman och sova hundra timmar. Jag har inget speciellt jag måste göra imorgon så jag kan sova lääänge.


Nattakattern.

Popular



Jag sitter och funderar på varifrån jag känner igen en tjej som är med i Dirt och nu kom jag på det! Minns ni serien Popular? Brunetten som har en av huvudrollerna där, det är hon. Det var verkligen en sjukt bra serie. Kanske borde se den igen.

Veta

Vill ni veta, jag har redan nu slagit rekord med besökare i bloggen. Jag är så himla glad. Kul att ni vill läsa det jag skriver än fast mitt liv är ganska ointressant för tillfället.


Ett glatt fyllo som är extra glad idag för att hon har underbara läsare.

Dirt

Jag är nu på avsnitt 4 av dirt, blir faktiskt bara bättre och bättre. Många av skådespelarna som är med trodde jag bara skulle vara med i några enstaka avsnitt men det verkar som att dom är med hela tiden.
Just nu föder en död kvinna kattungar, har ni hört nått stördare? Riktigt riktigt skumt. Se det.






Nerbäddat

Nu har Tisdag och jag bäddat ner oss i soffan med lite dirt, riktigt mysigt. Allt folk for till Toffel och puttis för att se star wars vilken jag inte alls var sugen på. Jag är sjukt trött, det var jag redan innan vi for och bada. Det blir ju inte bättre av att springa i trappor och åka rutschkana liksom.  Så ja nu går jag och Tisdag nog snart och lägger oss.


Paradisbadet

Kom nyss hem från paradisbadet. Jag, kellerman, kellermans bror, toffel och puttis och kellermans kusin har varit och äventyrat på badet. Riktigt trevligt faktiskt men man orkar inte hålla igång lika länge som när man var liten man blir så less fort nu. Nu ska vi grilla här hemma i gullet och det ska bli helt sjuukt gott. Tisdag sitter fortfarande och är förbannad över fåglarna utanför fönstret, stackarn. Nu ska jag duka! Livet är en fest och jag är blöt i håret.

Ikea Pizza

Jag håller på att värma ikea pizzabitar i ugnen. Så sjukt goda. Synd bara att det var dom två sista jag hade. Pippifåglarna utanför fönstret retar Tisdag så hon blir alldeles tokig. Hon sitter och morrar i fönstret som en hund, ibland undrar man ju.


Kusin

Satt och kollade runt på bilder på facebook på min kusin och plötsligt började jag sakna henne helt fruktansvärt. Vi har varit super dåliga på att hålla kontakten på slutet. Åh vad jag vill att hon ska komma och hälsa på. Hon måste ju få se min lägenhet och träffa Tisdag. Kom hit kusin!




På den gamla goda tiden.

Städat

Nu har jag städat. Nästan klart. Allt ser fint ut men jag har inte dammsugit, jag dammsög ju igår. Litegrann. Hmm. Jaja jag känner mig duktig iallafall tror att jag nöjer mig för idag. Medans jag städat har jag lyssnat på Winnerbäcks sommarprat. Han är speciell han, verkligen jätte speciell. Längtar till den 3 augusti som fan.
Vad ska jag nu göra då tro? Se lite dirt kanske? Fast jag är hungrig och vi har slut på mat. fuck de.

Godmorgon

Morning, jag tog lite sovmorgon riktigt riktigt skönt. Tisdag är no helt tokig för att vi har sovit så länge och hon har massa överskottsenergi, hon försökte nyss äta en saltakatten. Jäkla kannibal hon är alltså.
Idag ska jag som sagt städa men jag känner mig så sjukt otaggad, jag skulle helst bara vilja ligga i soffan och läsa bloggar. Men jag måste städa, Kellerman kom tillomed å väckte mig imorse och sa: Du städar i dag va?. Då är det illa om till och med han ser det. För ni förstår killar märker inte när det är skitit och stökigt.
Fick sms av Holmes nu, var litre orolig att hon skulle lägga fram ett förslag som innebar fika på uh eller nått för då skulle jag ju droppa städningen och göra det istället men hon var visst på Sörgårn och vallade gamlingar.
Nu ska jag ta tag ni det här innan Tisdag bänkar sig i mitt knä.


Godnatt

Nu ska jag krypa till sängs och krama Kellerman lite. Mysigt som bara den. Måste ju sova nu om jag ska orka komma upp och städa nått imorgon. weei för det. Godnatt på er.

Trött

Tisdag är trött och Kellerman är trött. Båda sover men jag är vaken. Skulle vart skönt att få sova men icke sa nicke.


Dirt

Nu när jag har sett alla avsnitt Reaper har jag tagit tag i mitt Dirt tittande. Började kolla på Dirt för ett bra tag sen men nån annan serie kom emellan så nu ska jag se. Courtney Cox är riktigt bra, kul att hon har kunnat göra nått vettigt efter vänner. Har dock hört att dom ska lägga ner serien nu eftersom den inte gått så bra som dom trodde, det är ju tråkigt.
Men hur som haver så är jag snart fast i denna serie också, synd bara att det kommer finnas ett slut så snart.






Bastubad mer bilder.












Slött

Idag har vi haft en riktigt slö dag, det enda vi har hunnit med i princip är att ta oss till staden igen. Väl här röjde jag lite sen somnade jag.
Kul dag i överlag alltså. Hahaha icke. Imorgon är jag ledig så jag ska städa lite och göra lite nyttiga saker. Sen ska vi kanske på badhuset. Nu kommer lite bilder från gårdagen.


Innan allt spårade ur.








Vilken kväll

Ikväll har det varit gottne rocken. Spårade ur totalt. Mådde dåligt där ett tag men nu är jag up and going igen. For ner och kollade på pojkarna när dom badade vildmarks bad och blev sugen jag med så jag hoppade i.
Det är grymt skönt med vildmarksbad alltså men det slår ju inte gårdagens bastubad, det var ju en tiopoängare.
Kom hem nu, är sjukt trött så jag tänkte sova. Jag gick in till mamma och skulle hämta Tisdag då berätta hon att hon hade hittat henne ute! Gud, det hade kunnat gå illa men det gick ju bra som tur var. Måste ha varit nån som råkat släppa ut na. Nu ska jag sova en sväng så jag avslutar med en bild från bastubadandet igår.

 



Kolla så härligt det är här!

MMS

Kolla så härligt det är här!


På väg mot bastubadandet!

MMS

På väg mot bastubadandet!


Tisdag

Tisdag har en hälsning till er : hhgggggggggghhllllllllllllllllllllllllllllllllllllllggg5fdggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggfmcvtfdctg        bhgtgexgexexbgtxb xxx.
Det var allt från henne idag.

'
Tisdag i hennes älsklings skål.

Young Folks


Såg den här nyss på mtv, riktigt cool video.


Men jag måste ju säga att The Kooks version är bättre, mycket bättre.

Fredagmorgon innan jag riktigt vaknat

Jag kom upp vid elva vilket jag är riktigt stolt över för jag var helt sinnessjukt seg och trött, är det fortfarande men hoppas på att det går över. Nu ska Kattan och jag snart en sväng på stan och sen ska jag jobba några timmar så där. Ikväll blir det bastubad på bastuflotte vilket ska bli grymt kul. Längtar som bara den, kanske borde gå på systemet och köpa några cider. Får se får se. Tro om jag glömde nå viktiga grejer på jobbet igår. Hoppas inte.


Bastubad för nån sommar sen. Visst ser de helt underbart ut?

Utan att

Utan att säga för mycket måste jag bara påpeka att det skulle vara tungt att vara djävulens son.

Reaper



Nu sitter jag och kollar på Reaper igen, det är en drog.

Natten med katten

Nu har jag ganska nyss kommit hem från jobbet. Jag trodde det skulle gå skit att jobba eftersom jag har varit i sundsvall hela dagen men det har faktiskt gått bra. Tisdag blev super glad när jag kom hem så nu är jag lycklig.
Gud vad jag ahr ont i fötterna nu alltså jag funderar på att ta en dusch och sen krypa ner i soffan igen och se lite serier, om jag inte somnar då.
Börjar inte förrns två imorgon så jag tror jag ska sova ut. Fast egentligen borde man ju faktiskt kliva upp lite tidigare och gå ut och sätta sig å sola i det underbara vädret. Idag ahr jag ju inte fått se mycket sol, antingen var jag inne i mörka ikea eller i en stekhet bil. Sen var det ju jobbet också där inne blir det inte mycket sol.

Imorgonkväll ska jag och några bada bastuflotte i Kornsjö, då ska jag knäppa massa kort, det är sjukt fint därute. Joina om ni vill ;) 

läste nyss det här artikeln i afto

MMS

läste nyss det här artikeln i aftonbladet om ett dagis i sollentuna som hade blivit invaderat av ormar. Gud så äckligt. Jag vågar inte ens titta på en bild på en orm, innan jag skulle låta mitt barn tillbringa dagarna på ett ställe där dom hittar över 20 ormar. Jag säger då det. Gud så äckligt.


Är inte denna ungen bland dom söta

MMS

Är inte denna ungen bland dom sötaste på denna jord. Och på allt så fyller vi ju år på samma dag! Hoppas mina ungar blir lika söta. Visst ser ni vem det är?


inte bra!

MMS

inte bra!


Klas tjuvdricker öl på jobbet.

MMS

Klas tjuvdricker öl på jobbet.


Nu är vi på väg hem. Är sjukt tröt

MMS

Nu är vi på väg hem. Är sjukt trött och jag ska jobba ikväll. Känns ju lite tungt. Hoppas jag överlever. Sjukt varmt i bilen iallafall, värste bastun.


Dom spelar jack johnson på Donken

MMS

Dom spelar jack johnson på Donken i sundsvall. Så underbart. Snart ska vi dra oss hem över.


Holmes har hittat en riktig puma k

MMS

Holmes har hittat en riktig puma klänning.


Jag har inte hittat någonting på i

MMS

Jag har inte hittat någonting på ikea. Känner mig alldeless tom. Så tråkigt. Fan jag har redan allt.


Tisdag har en fönster spanardag.

MMS

Tisdag har en fönster spanardag.


Snart godnatt

Eftersom jag har sovit så otroligt mycket inatt är jag inte ett dugg trött men om 20 minuter är reaper slut så då ska jag hoppa i säng och mysa med Tisdag. Jag måste verkligen somna snart. Haha Tisdag var så söt nyss när hon låg och slöbusade med soffan. Typ mitt i alltihopa somnade hon, som en stock.


Skriv på!

Skriv på här!


Jamen

Nä men nu ska jag bara se ett avsnitt till sen ska jag hoppa i säng med Tissan. Hon ligger nu och slö busar med soffan.
Knäpp katt det där. Panna på jobbet funderar också på att skaffa en kisse. Det enda vi pratar om är typ katter, fatta vad kul om hennes kisse och Tisdag fick härja lös lite.

Ikea

Tro vad man ska kika på på ikea imorgon. Jag ska kolla lite till på en fotölj som jag är lite små sugen på. Den finns i samma tyg som min soffa men jag gillar inte riktigt foten på den. Fast man kanske inte ser den så mycket. hmm tål att funderas på. Vi har en röd fotölj hemma i gottne också som jag kanske kan få ta om jag flörtar med mamma. Men den är ju röd också. Detta är fotöljen från ikea jag funderar på, vad tycker ni? Den eller en gammal nedsutten vinröd?


Äh

Jag tabbade mig bara med bilderna typSKIT mig.

Arg

Åh, vad less jag blir att det inte går att ladda upp bilder. Blir så sjukt tråkia inlägg, får testa med nån gammal för att piffa upp inlägget med.

Ja, idag har jag jobbat. Jobbade förut med Barnet i två timmar och sen med Panna. Riktigt riktigt kul att jobba med dom faktiskt. Imorgon ska jag Holmes och hanpå taket till sundsvall på ikea, de ska bli riktigt kul. Sen jobbar jag på kvällen. Kommer säkert vara heelt dööd men spela roll, lungt värtne. Har dock inge pengar så det bir dåligt med shopping. Ska bara kika ;)
Kolla ut lite grejer till nya lägenheten. Ja iallafall så nu sitter jag i lägenheten och bara slöar, ser på dom sista avsnitten reaper och myser med Tissan. Pratade men han på taket förut och han satt och kollade på en fyra för tre. Minns ni den serien? Jag ska sjutton se den sen. gamla goda tider vettni.



Knäpp

Jag är knäpp. Jag somnade sju igår och sov till nio idag, det är knäppt. Innan det hade jag sovit mellan tre och sex. Jag har sovit sinnessjukt mycket.
Ja men iallafall så har jag hämtat ut mina hundra mediciner idag så det känns ju skönt iallafall. Så nu ska jag vänta på att dom verkar och sen ska jag må som en gud. Jag funderar litegrand på att gå ut och sätta mig å sola, läsa en bok samtidigt kanske. Varför inte liksom?

Vore det?

Vore det tragiskt om jag gick å la mig nu?



Tisdag tittar djupt ner i glaset.

MMS

Tisdag tittar djupt ner i glaset.


Segt

Idag är en otroligt seg dag, sov till halv tolv men jag skulle ändå lätt kunna somna om nu. Sömn är ju så otroligt skönt.
sen så har jag lite problem med att ta mig in till stan och gullänget. Kellerman har bilen och ingen här i Gottne verkar ska fara in heller.
Så ja nu ligger jag i sängen i mitt barndomsrum och Tisdag ligger i fönstret. Jag ligger och tänker på hur jag ska möblera min nya lägenhet som jag ska flytta in i i höst. Det är riktigt riktigt kul. Jag skulle vilja ha tag på en snygg fotölj och det går så däär med det. Den ska vara snygg, skön och inte allt för dyr. Jag har höga krav. Har ni nått tips? 

RSS 2.0