Vinter


Gårdagens fest


























Lussebullsbak som slutar i poker

Idag har jag varit sympati bakis med han på taket. Vi har mest degat hela dagen och nu på kvällen har jag bakat massor med mysiga lussebullar. Tydligen slutade bakarkvällen med att fem killar nu sitter i mitt kök och spelar poker. Hoppas Kellerman vinner ikväll.
Imorgon ska jag och HH ut och leka i snön och på kvällen blir det fest, känner mig inte så taggad just nu men förhoppningsvist kommer det imorgon. Lite snölek gör nog susen. Nä nu ska jag slöglo lite mer på tv sen blir det sängs.

Lägenheten julpyntad

Idag var jag och HH på stan och inhandlade julpynt till läggan och sen när jag kom hem kunde jag inte hålla mig så jag pyntade på en gång!







Nått sånt blev det.

Tisdag

Hur mysigt ser inte detta ut?


Sömn med spyhink...

..innehållande katt.


Lektion två i hur man håller i en

MMS

Lektion två i hur man håller i en katt. Skånemejerier, är den inte ganska lik lektion ett?


Han på takets dagens outfit


Erik stapplade nyss in i min hiss. H

MMS

Erik stapplade nyss in i min hiss. Han orkade inte stå Så han satte sig ner för att vila. Under jackan är han klädd i en moderiktig plastsäck och reflexväst och till det matchar han med färgglatt randiga långkalsonger.


Det är jävligt mycket vinter nu. K

MMS

Det är jävligt mycket vinter nu. Kallt som attan. Dumt att inte ta varmjackan.


En påskatt med läskiga ögon.

MMS

En påskatt med läskiga ögon.


Musik


På tal om...

På tal om körkortet så insåg jag idag när jag satt och lunchade med han på taket på subban att jag inte längre har mitt körkort på prov utan att det är mitt bara mitt nu. Jag har alltså haft det i två år, tänk att det var så längesedan. Och usch så ful jag blev på bilden.

Sömnproblem, igen

Det är otroligt irreterande att inte kunna somna. Jag ska ju upp om sex timmar och laga projketrapport! Hur ska detta gå? Om bara Tisdag ville lägga sig med mig i sängen skulle jag säkert somna på en gång men sån tur har jag nog inte. Och jo nu är klockan efter tolv så jag är officiellt inte längre en fattiglapp men det dröjer nog i och för sig länge tills jag är det igen med tanke på hur mycket räkningar jag har och hur många julklappar som är oinköpta.
Det ska jag dock inte tänka på nu för nu ska jag koncentrera mig på att somna och att inte må bajs imorgon pga att jag är trött. Godnatt med er barn.

Tänk om man hade lika mycket pengar som den här täta bruden, Hon som
det går rykten om på Luleåstad att hon är på G att ta körkortet.

Årets första snöhög.

MMS

Årets första snöhög.


Sjukt god middag

Köttmarknad i mitt kök. Vi tänkte att vi skulle slänga ihop något av vad vi hade hemma och vi var inte sugen på makaroner och korv så vi hittade en halv fläskfile i frysen som vi fyllde med soltorkade tomater, fetaost och vitlök. Sen helstekte vi den. Jag gjorde även ett försök med en sås den såg förjävla äcklig ut men den var riktigt god, tycker jag iallafall.
Summa summarum så blev det en riktigt god måltid. Nu tänkte jag ta ett bad för jag är alldeles slut och svettig efter promenixen jag och han på taket tog. Vi va tillochmed ner på isen en sväng, synd att det har kommit snö på den jag var lite sugen på att göra ett fösök med skrillorna. Nu: Badet.

Söndagmorgon

Söndag igen vilket betyder att det snart är måndag men det gör inget, vi har en rätt slapp vecka framför oss. Men vad ska man göra idag då tro? Synd att vädret inte är bättre. Jag skulle vilja gå ut och göra nått jävulskt. Kan man ju iof göra ändå men det känns inte lika kul. Tisdag ligger i fönstret och är arg på alla fåglarna som får vara ute. Hon borde vara arg på mig med som får vara ute men väljer att inte vara det.
Snart är det ju jul också, typ en månad och en dag va? Dags att börja fundera på julklappar, det blir riktigt riktigt tufft. Kellerman är nog klar men sen då? Pölsan blir inte alls svår. Tisdag måste ju också få nån superbra present. Men det fixar jag, måste bara ta en ordentlig funderare.



Klockan är fyra och det är jävligt

MMS

Klockan är fyra och det är jävligt mycket natt. Kellerman och jag har nyss spelat gurka och ätit äggmackor. Ägg är gott när man tänker på det men riktigt äckligt efter man har ätit det. Gud vilken konstig natt. Nu måste jag sova.


det är kallt ute. Det ångar som fa

MMS

det är kallt ute. Det ångar som fan ur min mun.


Jag råkade bita erik i armen. Men

MMS

Jag råkade bita erik i armen. Men det var efter han bet mig i axeln. Så det är inge synd om han.


Öl och jokern (v

MMS

Öl och jokern (varför heter filmen batman när jokern är bäst?)


Lektion 1: Hur man håller i en kat

MMS

Lektion 1: Hur man håller i en katt.


Tropic Tunder

Vi sitter och kollar på Tropic Tunder nu. Detta är sjukt! Fattar ni vad jag menar?


Kylig katt. Som jag i åttan iskall

MMS

Kylig katt. Som jag i åttan iskall.


Sjukdagar

Jag har i princip varit sjuk heeela veckan och är det fortfarande, just nu är jag i det stadiet att om jag ställer mig upp eller ligger ner och blundar så snurrar det så mycket att jag nästan skulle kunna kräkas. Därför har jag nu bänkat mig sittandes i soffan och försöker koncentrera mig på datan då känns det bäst. Fortfarande, diagnos någon?

Imorse pallrade jag mig till skolan för att ha labb men läraren dök inte upp vilket sög så då pallrade jag mig hem. Kände mig riktigt pigg imorse, kan i och för sig ha att göra med att jag tog två treo direkt jag vaknade imorse. Men sen när jag gick hem åkte det bara utför.

Lägenheten ser ut som fan och snart kommer jag vara datalös för Kellerman lämnar in sin data idag och då kommer han troligen ta över min älskade data då, INTE ok. Jag måste nog sätta ner foten.


Knäpp

OJ, det här är mitt 725:e inlägg det är galet många, det kan väll inte stämma? Sjukt, måste skaffa mig ett liv!

Sjuk

Nu är jag sjuk igen. Det är så himla jobbigt. Vaknade med jätte ont i halsen imorse och sen så kändes det som jag skulle svimma på skolan. har varit helt knäckt och yr hela dagen men jag har nästan ingen feber alls. Kan nån ställa en diagnos?
Usch vad tråkigt det är, tur att jag har ugly betty och desperata på tv annars hade jag gått under. Det blir nog en titidg kväll i säng iallafall. Fan vad jag saknar Holmes. Kom tillbaka!

Bilder från lördag del 1










En HH och mina nya tygtavlor.






De ni...

Jag och Gynning har samma mobil, eller likadana åtminstone.

Vilken helg..

Har haft en obeskrivligt rolig helg. Så galet skoj!

Ikväll ska...

Jag och holmes, äh det är lika bra att ni kollar på inlägget lördagens tillstånd. Grejen är att det blev lite fredagens tillstånd också. Usch.

Hur man vet att ens katt planerar att döda en

Kolla in detta! Om jag plötsligt försvinner och inte svarar på mobilen och slutar blogga vet ni vad som hänt.

Lycka

MMS

Lycka


Jag vill inte sitta inne på förelä

MMS

Jag vill inte sitta inne på föreläsning. Jag vill ut i snön och göra snökatter med Tisdag.


Hej mitt vinterland! Underbart att

MMS

Hej mitt vinterland! Underbart att vakna till detta.


Pepp pepp

Off to skolan snart igen då. Är galet trött än fast jag gick och la mig nio igår. Kan  ju ha nått att göra med att jag inte somnade innan tolv heller men skitsamma.
IDAG kommer Holmes :D lyckliga lyckliga jag. Om så där nio timmar ska jag picka upp henne vid bussen och jag längtar så jag håller på att dö. Hoppas dagen går snabbt och idag ska jag plugga som bara den, pepp pepp.

Lördags tillstånd


Degit värre

Ikväll är det en slappar kväll som vanligt är galet trött men jag har lyckats hålla mig vaken tills nu så jag ska kämpa på. Förhoppningsvist så kommer jag sova som en katt inatt. (Tisdag är knäckt efter en prommenix vi tog nyss och hon är helt livlös, vilket jag eftersträvar)
Kellerman och skånemejerier1 sitter och spelar något töntigt dataspel och jag är uttråkad. Vill ha nått att göra så jag inte somnar, fast iof får jag gå och lägga mig om typ 1,5 timme, weeei! haha tragiskt att längta efter sömn så mycket. Är sjukt spänd inför imorgon när Holmes kommer också. Dagen kommer säkert gå jättesegt bara för att jävlas med mig.

Tur att patiens (stavas det verkli

MMS

Tur att patiens (stavas det verkligen så) räddar en på föreläsningarna.


OJ

Oj, vad jag lät som en fjortis i slutet av förra inlägget. Men brorsan det bjuder jag på.

Off to skolan

Japp, jag klarade mig upp idag, jag försov mig inte alls. vågade inte ens snooza idag. Men uppe är jag nu och till skolan ska jag snart. Varför mår man alltid så dåligt på morgonen? jag är hungrig men jag mår så illa att jag inte kan käka nått. Det är sjukt drygt. Jag tror jag måste ta med mig lite frukt till föreläsningen så jag inte svimmar av hunger senare. DET hade ju varit lite halv taskigt. Idag kan jag säga att imorgon kommer Holmes och det känns helt jävla underbart, idag ska jag fundera ut massa kula grejer vi kan göra. Puss å Kram syns på skolan

Gissa vad!

Bara typ 40 timmar kvar tills Holmes kommer! Jippey!


Skitdag

Idag har jag haft en skit dag. Försov mig till tolv. Efter det har jag haft världens drygaste huvudvärk. har i princip bara suttit och stirrat raktfram, usch.

Men imorgon är en ny dag och då ska jag köra stenhårt. Holmes kommer på torsdag, sjutton vad jag längtar. Lite ljus i min vardag så där. Nä nu ska jag fortsätta stirra rakt fram.

Igen

Japp, då är det måndag igen. Bara att pallra sig iväg till skolan. Har faktiskt redan haft en lektion är hemma på lunch nu. Känner mig så otroligt seg idag, vädret förstör en. Kan det inte bi kallt och snöa istället för regn regn regn, nu när jag har en riktig vinterjacka kan jag väll få använda den!
Har haft matteföreläsning nu på morgonen och nu efter lunch pass 3 har jag fysikföreläsning, den första faktiskt. Ska bli lite spännande. När jag kommer hem ska jag antingen lägga mig i badet och se lite serier eller så ska jag bädda ner mig i soffan, har inte riktigt bestämt mig än. Nä nu borde jag verkligen käka nått för snart ska jag ju tillbaka till skolan igen.

Och föresten är jag glad att helgen är över för om bara tre dagar kommer Holmes och kanske hennes bihang och jag vill att dom tre dagarna ska gå fort fort fort.


Tisdag skulle bums ut i det tråkig

MMS

Tisdag skulle bums ut i det tråkiga vädret.


Sjukt tråkigt väder idag. Usch.

MMS

Sjukt tråkigt väder idag. Usch.


M som i KellerMan.

MMS

M som i KellerMan.


Idag är en lördag

Efter en natt med riktigt skön djup sömn så vaknade jag runt elva och jag och Kellerman drog in en sväng till stan, i princip bara fram och tillbaka. Köpte nya lådor att ha i tvbänken som ni såg i inlägget tidigare. Sedan drog vi som sagt hem och jag fixade lite med lådorna och så.
Jag har även hunnit med en fika med rödtotten på Unik vilket var jävligt mysigt och framförallt gott. Efter ungefär två timmars fika for jag hem och röjde undan lite och sedan har vi haft myskväll framför tvn, otroligt skönt. Har även färgat i ordning mitt hår som såg förjäkligt ut och det ser väll lite bättre ut nu men inte ultimat.

Nya lådor till tv-bänken


NEEEEEEEEEEEEEJJJJ!!!!!!!!!!

Lars min älskling åkte ut. fan fan fan.

Kvällens utsikt


Bilder på lägenheten


Nya köksgardiner som min söta mamma har varit snäll och sytt.



Vår nya fina tv, lite mindre än vår förra.



Fredagsmys i fönstret.

MMS

Fredagsmys i fönstret.


Matte föreläsning igen. Det är gal

MMS

Matte föreläsning igen. Det är galet segt. Längtar hem till tisdag. När jag kommer hem blir det greys och bad. Älskar fredagar!


Efter lång dag

Idag har varit en riktigt lång dag. Först så sov jag ingenting inatt så imorse när jag klev upp hade jag en hemsk huvudvärk och hela kroppen bara värkte, så går det när man har fått i princip noll sömn två nätter på raken. Jag fattar inte vad det är för fel på mig som inte kan somna. Men ikväll måste jag kunna somna för nu är jag så galet trött.

Iallafall, iväg till skolan på matteföreläsning vilken var ganska seg helst när man mår som jag mådde. Men efter matten mötte jag upp med Kalix och vi käkade lunch på skolan, mycket trevligt då vi inte har setts på typ hur länge som helst känns det som.

På eftermiddagen har vi haft labb i 3,5 timme typ, Jag och HH har jobbat hårt som attan men det är svårt. Nä nu ska vi laga tacos och sen blir det tidig säng för mig.

Erkänn att ni blir lite mattesugen

MMS

Erkänn att ni blir lite mattesugen av det här. Usch.


Mina älsklings hönor i lördags


En Bloody Baya


En RoboPH


En överfallen Holmes

Myskväll i min myssoffa

Ja, jag vet att det har varit lite dåligt med inlägg igår och idag. Jag försöker bara tagga upp på skolan lite och försöker hålla igång så mycket som möjligt. Fysiken verkar iallafall riktigt skoj och matten verkar svår men jag tar mig igenom det.

Igår så gick jag i skola vi hade en lektion fysik och en matteföreläsning och sedan for jag hem och pluggade lite. Sedan stapplade HH och stockE in och lagade mat i mitt kök sen var det dags för en makeover av HH. Hon blev riktigt snygg om ni frågar mig.

Idag så har det också varit skola och ikväll är det en kväll som jag inte ska göra nånting på. Det känns helt fantastiskt skönt, känns som jag börjar bli sjuk. Har huvudvärk och känner mig allmänt trött och sliten. Men jag ska bota mig själv!
Pepp pepp för det! Nu blir det roomservice.

Tisdag gillar sin nya småkompis.

MMS

Tisdag gillar sin nya småkompis.


Kellerman och Tisdag på bussen. Vä

MMS

Kellerman och Tisdag på bussen. Världens struligaste busstur. Vi var busslösa i Umeå typ en halvtimma sen fick vi äntligen en till buss och när vi kommer till skellefteå kommer vi typ vara busslösa igen. Strul strul strul. Hungrig är vi också. Snälla laga lite mat åt oss när vi kommer fram. Vi märker väll om vi överlever den här resan.


Riktigt gamla bilder

Detta är vad ni alla väntat på, helt underbart roliga gammbilder:






























Ny dag nya pluggligheter

Yes, det är precis som ni anande måndag och skolan drar igång med fullfart igen. Tisdag är ju glad igen, hon får ju sitta och kolla på sina pippifåglar ifred då.
Börjar om cirkus 40 minuter då ska jag ha fysik för fulla muggar. Ska bli ganska skojj faktiskt jag har alltid gillat fysik. Sen så vaknade jag på ett helt underbart sätt imorse också, tisdag gjorde gosattack på mig och det är typ världens bästa sätt att vakna på. Ikväll kommer det ett jäkligt roligt inlägg som ni får längta efter, ni får se vad det är ikväll.

Kons alla sidor...

Fick nyss denna länken av Kellerman som hade fått den av han på taket som hade fått den av gud vet vem. Skratta med mig!

Tillbaka till Lule

Idag är sista dagen i Gottne. Bussen mot Luleå far klockan 14,35 och vi är väll framme strax innan nio. Dryg resa, hoppas den går snabbt och att jag får sova det mesta av tiden. Och jag hoppas framförallt på att det inte är nå mycket folk på bussen. Det finns ju inge skönare än att åka med en typ tom buss.
Nu ska det packas och fixas det sista sen åker jag. Kommer tillbaka hem om typ en och en halv månad då jäklar.



Hejdå hemma.

Så här fin blev graven.

MMS

Så här fin blev graven.


Skor inhandlat!

Nu är det November och iår är jag verkligen redo för en kall vinter, jag har till och med köpt vinterskor! det var flera år sedan jag hade ett par. Så kallvinter nu kan du komma för jag är redo. Eller borde jag kanske köpa en riktig mössa halsduk och vantar först? Fast jag har ju några provisoriska jag kan ha så länge.

Ja mamma och jag ahr varit in en sväng på stan idag, först for vi ut på ströms och hälsade på Puttis och köpte mina dojor sen for vi in en snabbis till stan och fixade lite. Vi hann även med att handla av långskroken på Åkes och fara på Morfars grav och göra fint. Jag har alltså haft en produktiv dag idag. Klev upp riktigt tidigt också.

Nu har jag ätit litegrand med mamma och pappa men bara lite för Holmes och jag ska ut och käka sen. Pappa och mamma sitter uppe och ser på hockey och jag sitter bara och fryser här vid datan. Klockan sex ska jag iväg till kyrkan och sen ska jag möta upp med Holmes.

Där har ni allt, kommer väll kanske några inlägg under kvällen också. Hoj!


RSS 2.0