Holmes Födelsedag

Idag har Holmes fyllt år så jag har nästan varit hos henne hela dagen och ätit fika och umgåtts. Har varit super mysigt men nu känner jag mig verkligen som en boll, har ätit så sjuukt mycket.
Pölsan har jag också hunnit myst med idag, vi gick ner till holmes och grattade och stod i. Jag och Kellermna gav hon en klippning och hon fick massa mer grejer av folk. Mycket sprit inspererat. Nu ligger jag här i sängen i Gottne och hoppas att Tisdag kan komma och mysa med mig lite. Hade även tänkt se några Reaperavsnitt innan jag somnar, har snart sett alla. Imorgon har jag min sista lediga dag på min tvådagarssemester och om det är bra väder ska jag sola för jag börjar bli så blek och dassig i ansiktet. Tisdag lyckades nyss dra ner persiennerna vilket var rätt imponerande för att vara en katt.

Holmes sommarsaft drink. Ser sjukt

MMS

Holmes sommarsaft drink. Ser sjukt god ut.


Holmes har fått massa köttsaker av

MMS

Holmes har fått massa köttsaker av ph i födelsedagspresent. En baconbörs, köttplåster, kött klistermärken. Underbar present av oss fick hon bara en klippning. Vi vill att hon ska klippa sig och skaffa ett jobb. Fast hon har ju redan ett jobb.


Undra vem som är farligast, jag el

MMS

Undra vem som är farligast, jag eller Tisdag.


En katt som älskar cornetto.

MMS

En katt som älskar cornetto.


En cornetto-katt.

MMS

En cornetto-katt.


Mer bilder från midsommar












Hey

Jag måste träna inför Luleå så därför dricker jag på en söndag. Livet är bra underbart.

Holmes och jag

Holmes och jag sitter och dricker vin och snusar.(Ja Puttis jag har slutat men nu är jag ju full så då är det ok). Vi lyssnar på låtar från Magaluf resan och är nostalgiska. Fan vad vi längtar tillbaka alltså. Det var så sjuuukt kul!


Behöver den här ens nån förklaring?


Stripporna dansade underbart till denna låten.

Jag ligger i en park på en filt oc

MMS

Jag ligger i en park på en filt och har det skönt.


Barnet är sjukt slö på jobbet.

MMS

Barnet är sjukt slö på jobbet.


Vad tycks?

Vad tycks om det lilla nya? Nu ska jag ge sömnen ett nytt försök. Godnatt.

Sömn

Sömn är kanske överskattat. Hoppas det går bra för Kattan att jobba.

Nått att fundera på

Nu ska ni få nått att fundera på. Är min svåger äcklig eller bara cool?


En överkörd groda är ju faktiskt väldigt vidrigt men...











...att pussa en överkörd groda måste ju ändå vara grymt mycket äckligare. Det blev ingen prins heller.

TisdagsBilder


En vågad hals.


Finn ett fel.


Ät inte min katt.


Natt och Less

Vet ni vad, jag är inne i en lessperiod. Ingenting känns kul, därför är jag så dålig på att blogga också. Har väll mest märkts idag och igår men ändå. Nu är jag så less att jag inte ens kan sova. Jag sitter och blippar och leker med bilder men jag får inte riktigt till den när jag ska lägga till den i designen på bloggen. Det är drygt. Varför kan inte allt bara fungera.
Jag och Kellerman, Puttis och Toffel och Holmes har varit och härjat massa på stan och sen mötte Baya upp oss. Alla drack och hade grymt roligt förutom jag och Puttis. Puttis börjar jobba tidigt imorgon och jag har haft en sån sjuk huvudvärk hela kvällen. Barnet riktade nämligen laser termometern i mina ögon och det gjorde sjukt ont. Dumma han.
Nu ska jag pussa och mysa med Tisdag så kanske min lesshet far bort.
Kan ingen bara göra mig glad?


Ett smakprov på mitt lesshets pyssel.



Kellerman

Kellerman: Men ska du börja med tävlingar nu också?
Jag: Ja, det kanske jag ska.
Kellerman: Men då måste du ju posta och hålla på.
Jag: Ja.
Kellerman: Men tänk om den som vinner bor i skåne då?

Dum dummare dummast


Fika paus på shell.

MMS

Fika paus på shell.


Sjukdag

Idag händer det hemskt mycket sjuka grejer! Jag stod och gjorde en sallad nyss då min kompis ringde mig och sa:

H: Det har hänt något hemskt.
Jag: Nej gud vadå?
H: Du kommer dö.
Jag: Berätta
H: Jag har råkat spola ner min mobiltelefon i toaletten på jobbet.
Jag: Åh, gud jag trodde nån hade dött.
H: Nä men vad ska jag göra?
 Då inser jag vad hon precis har sagt.
Jag: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA.
H: Är det farligt tror du?

Tävling!

Jag tänkte ha en tävling. Jag har en hel del hårprodukter som jag skulle vilja bli av med så vad vore mer perfekt än att lotta ut dom!
Ni ska iallafall tipsa om tävlingen i eran blogg och sedan även skriva en kommentar här med eran mailadress och varför ni borde vinna denna kanon produkt.

Ni tävlar om play ball cosmo spritzer anti-frizz spray. 

Polisen

Polisen ringde mig nyss! haha så jäkla coolt! Jag blev svin paff. Dom hade telefonförhör med mig om Mördarn. Ni som inte vet vem mördarn är så är det så att jag bor bredvid en blomsteraffär och i augusti förra året blev ägaren mördad. Läskigt jag vet. Och nu blev jag förhörd, gud så spännande. Jag är typ med i CSI.
Gud jag är helt uppe i varv, måste lugna ner mig. Haha jag vet jag är tragisk med det här är nog det mest spännande som hänt i mitt liv haha. Jag brukar bli alldeless skakis varje gång jag ser en polis. Och nu ringde dom! WOW!

Torsdag morgon

Eller egentligen är det inte morgon, det är typ eftermiddag. Jag sov till tolv, somnade super sent igår. Kanske var astma medicinerna som gjorde mig hyperpigg. Super drygt var det iallafall. Stackars Kellerman kan inte ha fått många blundar så som jag vred och vände på mig. Jag låg nerträngd mellan Tisdag och Kellerman och båda sov. Jag hatar när dom man sover med somnar innan mig, då kan typ inte jag sova.

Ikväll är det jobb igen, jag börjar fyra. Jippey för det! haha jag måste äta nått innan annars avlider jag väll. Nä nu ska jag ta tag i mitt liv. Laga lite mat och så. Jag som ville på UH och käka men jag får ju inge sällsis. Nån som är sugen?


Halloja!

I natt igen

Jag har gjort en ny header! Inatt igen haha. Nu känns den mer mig på nått sätt. Vad tycker ni? Tror att denna stannar. Ska finslipa lite på det imorgon. Nu Reaper sen sova.

Home

Jag är hemma nu, skönt. Det verkar som det sista inlägget jag mobilbloggade inte har kommit upp än så det kanske kommer senare. Iallafall så sprang jag till sängen och pussade massa på Kellerman när jag kom hem. Stackarn blir väckt och han som ska upp om typ fem timmar.
Jag väckte upp Tisdag också som nu är heeelt tokig, det låter som hon håller på att riva hela lägenheten att en sån liten katt kan göra så mycket liv.

Jämt på kvällarna när jag stänger brukar jag ha jätte mycket ångest och vara rädd att jag har glömt att göra massa grejer (det brukar vara en hel del att göra på kvällarna innan man stänger) Men ikväll tror jag faktiskt inte jag glömt nått. Jag var klar jätte mycket i tid så jag gick igenom saker hundra gånger om. Hoppas hoppas hoppas jag inte glömt nått. Det är så jobbigt att man ska måsta ha sån ångest efter varje gång man stängt.
Ja, jag märker väll imorgon om jag får en utskällning eller inte, haha. Nä men håll tummarna för att allt gått bra.

Jag är så sjukt uppe i varv nu efter jobbet, de känns som jag aldrig kommer kunna somna. Jag sitter och ser på Leno nu iallafall, inte för att jag tror han lugnar ner mig. Kanske ska ta och se ett Reaper avsnitt till innan jag kryper ner hos Kellerman. Ska bli så underbart skönt att få sova med han igen, det var längesen. Iof sov vi ilag ett tag efter mitt lilla ihopbryt jag fick igår, det enda som lugnar ner mig är sömn och en Kellerman som håller om mig. Han är bäst!



Kellerman med solbrillor och lösmusche innan han rakade av sig håret.

Det syns kanske dåligt men nu är d

MMS

Det syns kanske dåligt men nu är det fan inte länge kvar. 20 minuter sen får jag fara hem till Kellerman och Tisdag. Längtar. Varför kommer ni inte och hälsar på mig för!? Haha, nä nu ska jag räkna sekunderna tills jag slutar.


Här på shell är det sjukt trist ju

MMS

Här på shell är det sjukt trist just nu. Som tur har jag haft ganska många som hälsat på mig ikväll så kvällen har gått ganska fort. Saknas jag vid datan? Snart är det bara en timme kvar. Sjukt skönt.


Off

Off to work. Sött avslut på Reaper. Tisdag är super go så det är jobbigt att lämna henne då. Tänk på mig ikväll när ni sitter och lökar vid datan. Jag är hemma igen strax efter tolv. KOmmer kanske mobilblogga lite ikväll om det inte är allt för mycket folk.

Jobb

Snart börjar jag jobba. Fan fan fan för det. Kom förbi och hälsa på ikväll!

Tisdag

Folk undrar varför Tisdag heter Tisdag så här kommer en förklaring. Jag fick Tisdag i födelsedagspresent av mina underbara vänner Holmes och Ph. Det kom helt som en överraskning så jag hade inte kommit på nått bra namn. Dom som hade hon innan hade kallat henne för Mos (och hennes syster för Korv) Så det kunde jag ju inte gärna döpa henne till. Jag var lite sugen på att döpa henne till Cat Stevens men det är ju faktiskt ett killnamn. Jag ville även döpa henne till Jenna Jameson men grejen är att jag då skulle börja kalla henne för Jenna då och det är ju inte så kul.
Så jag satt och funderade och kom på att jag kunde döpa henne till Tisdag! Jag fick henne nämligen på en Tisdag och hon ser faktiskt väldigt mycket ut som en Tisdag. Kattnamn ska ju även ha S i för att det hör dom bra så Tisdag blev det ju ultimata namnet.


 
Tisdag, kvinnan i mitt liv.


Reaper

Allvarligt talat! Ni måste börja se Reaper, sjukt skön serie. Känns som en film, en riktigt bra komedi. Men det är en serie! kan det bli bättre?


Tjeni

Jag har nu kommit hem från lunchningen och om en timme måste jag göra mig klar inför jobbet. Är super taggad, eller inte. Men det är bara å bita ihop. Jag är gladare idag iallafall och ska inte gnälla lika mycket som jag gjorde igår. Imorse tog jag tag i mitt liv och fixade nya recept till alla mina hundra mediciner. Bara en sak kvar på listan jag måste fixa och det är inte ens super viktigt.
Har ni sett world of warcraft reklamen? hatar den, svin obehagliga människor. Eller är det ens människor? Nu tor jag att jag ska se ett avsnitt reaper, riktigt lovely. Ikväll får jag lite mer bilder från midsommar, riktigt nice, då ska ni få se.


I det här tillståndet skulle jag vilja vara nu.

Tisdag och jag.

MMS

Tisdag och jag.


Lunch på målet. Förjävla gott är d

MMS

Lunch på målet. Förjävla gott är det. Känner mig som en boll nu. Snart ska jag iväg på jobbet och det känns super drygt. Börjar fyra. Hurra för det!


Nu igen

Nu gjorde jag nån ny variant av headern. Hmm vet inte riktigt var jag tycker om den. Blir aldrig nöjd.
Jag ska faktiskt sova nu hade jag tänkt, kommer väll inte somna eftersom jag sovit så mycket idag men jag hoppas på att det ska kännas bättre imorgon om jag somnar nu. Jag ska jobba som bara den imorgon. Kväll så jag är hemma ända till fyra. Jag vet inte riktigt vad det är med Tisdag hon har typ legat och sovit heeela dagen, hon är tröttare än mig. Hon kom också med på ett hörn på headern. Två saker jag gillar alkohol och Tisdag. Godnatt på er!

Min lägenhet

Efter dagens allt gnäll så tänkte jag visa lite bilder på min lägenhet. Dom är lite gamla så en del är ganska annorlund nu.















Lite bilder men en hel del utav lägenheten är som sagt omgjort, till hösten flyttar jag till luleå. Jag kommer sakna den här lyan. Många minnen ryms och ändå har jag inte bott nå jätte länge där.

Åh

Kattan ringde nyss och frågade om jag ville följa på max och käka. Fan fan fan fan fan. Jag ahr ju inte ett öre så jag kunde inte. Jag fick nöja mig med mina töra mackor. Fan fan fan. Nu håller jag på att tanka lite reaper som jag ska se, det är ett ljus i tunneln iallafall. Förlåt för allt mitt gnäll idag men jag har verkligen ingen bra dag. Imorgon ska jag vakna som en ny människa och ta tag i saker. Jag ska vara glad och pigg och positiv, hur låter det? Eller ni kanske gillar den bittra miss fool bättre?

Badkar

Gud vad jag önskar att jag hade ett badkar just nu. Jag vill bara lägga mig i hett vatten och försvinna ett tag. Mamma ville att jag skulle komma hem till Gottne, kanske borde det iallafall. Känns kanske bättre då. Tur att jag har Tisdag iallafall, annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Hon har ju namnsdag och allt idag, grattis till henne. För tillfället jagar hon mygg. Hon är lite klumpig så hon får inte tag på dom.
Såg weeds nyss, avsnitt två på säsong fyra. Riktigt bra var det. Jag önskar att jag hade hundra avsnitt som jag fick sträck se just nu.

Tjing

Men hallå vad folk läser min blogg idag. jag blir så himla lycklig! Nu känns hela allergi grejen väldigt lång borta. Mamma ringde nyss så jag fick grina lite hos henne så att hon skulle tycka synd om mig. Nu känns det bättre. Varför börjar man alltid gråta när man är lite halv less och man får höra sin mammas röst? Jag gör alltid det. Men jag har ju världens bästa mamma också.


Min söta mamma, Pölsan och min moster.

Dålig dag

Jag har haft en dålig dag idag. Kellerman kom hem och vi skulle fara och handla men jag bröt typ ihop inne på ica och fick lov att åka hem och gå och lägga mig. Jag har slut på mina allergi mediciner så jag mår pissigt. Har ju inte råd att köpa nya heller. Jag skulle egentligen varit och kollat på fotboll nu men jag är helt död. Kellerman har iallafall handlat hem lite mat åt mig så det kan jag vara glad åt. Han for dock tillbaka till eden så jag och Tisdag är själv ikväll igen. Vi är ju nästan särbos nu, trist.
Ja det finns en riktigt bra sak med dagen och det är att jag redan har rekord med läsare, och kvällen är ju inte ens slut! Så sjukt roligt att folk läser vad jag skriver än fast jag inte har så mycket vettigt att säga.

Lars Winnerbäck


Tänk er vilken sjukt stor ära det skulle vara att få vara med i den här videon.

Tisdag och jag har förflyttat oss

MMS

Tisdag och jag har förflyttat oss till sängen. Vi ska sova och ge varann kärlek medan Aron ligger och lökar på soffan.


The Kooks


Jag älskar den här låten! Jag kan bara inte låta bli att vicka på tårna när jag
lyssnar på den. Jag blir alltid glad av den.

Mat

Jag är otroligt hungrig. Det enda jag kan tänka på just nu är mat och det jag först och främst tänker på är UHs tacotallrik, den är ljuvlig. Eftersom jag är sinnessjukt pank så får jag helt enkelt bara ligga kvar här i soffan och fortsätta vara hungrig eftersom jag inte har råd att köpa mat. Vårat kylskåp är super tomt, det hatar jag. Det positivaste just nu är att jag har en mysig kisse på min magen som ger mig kärlek. Om jag somnar om känner jag ju inte att jag är hungrig, det är en ide!


Det enda i mina tankar just nu.

Godmorgon

Jag har sovit sjukt länge idag men det var underbart skönt.  Nu funderar jag starkt på att aldrig mer kliva upp ur soffan. Det känns sjukt lockande. Jag skulle vilja ha lite mat här och massa godsaker, då skulle jag vara lycklig. Nu ska jag klippa mina naglar super korta eftersom det är så opraktiskt att jobba i långa naglar och jag ska ju jobba sex dar den här veckan.

Tisdags favvoblogg.

MMS

Tisdags favvoblogg.


Ny header

Jag fick världens ryck nu och gjorde en ny header. Blev inge nöjd men låter den vara tills imorgon iallafall. Ombyte förnöjer. Jag och Tisdag ska sova nu annars kommer vi väll ligga hela dan imorgon. Godnatt!

Blogg

Är det bara jag som tycker bloggen funkar väldigt knepigt? Det luktar bajs här, jäkla Tisdag. Det här ska hon få sjutton för!
Jag ska pigga upp er och mig själv med en söt bild.


Han på taket, Fortunatefool och Holmes en vanlig lördagskväll på dansgolvet.

I Kattans blogg

Jag satt nyss och läste i Kattans blogg och hon förstår inte varför folk t.ex. skriver "Jag gillar din blogg". Jag personligen blir super glad när folk ger mig sånna kommentarer och när jag ger folk sådana kommentarer menar jag det alltid. Som jag har uppfattat det menar Kattan att man inte kan gilla någons blogg första gången man läser den. Men jag menar att det borde ju finnas en anledning till att man fortsätter läser denna blogg och för mig är den anledningen att jag gillar den. Vad tycker ni? Jag älskar att göra folk glada men det innebär inte att jag slänger kommentarer runt mig som jag inte menar. Kattan tycker att det är helkorkat. Ja, isånnafall är jag helkorkad. Det kanske stämmer, vem vet? Hon tycker Även det är dumt när folk gör reklam för sina bloggar med kommentarer poch det kan jag till viss del hålla med om men jag tycker det även är ett bra sätt för jag har hittat många mysiga bloggar på det sättet. Nu måste jag bara höra vad ni egentligen tycker. Gå även och läs vad Kattan har skrivit, kan ju vara jag som missuppfattat allt också för jag är ju trots allt blond.

Scrubs

Den här låten va nyss på scrubs på sexan, sjukt skön.

Mitt namn är öl

Nu är det Mitt namn är öl på tv, skönt program å slötitta på. Längtar till Seinfeld börjar, är taggad på det som fan just nu. Jag sitter och funderar på att göra om bloggen lite, ny header och sånt. Synd att jag är så jäkla värdelös bara. Skulle också vilja ha lite nya kula bilder att göra en header av. Kan ingen lära mig bara?
LÄR MIG!
Nä men vad ska ni göra imorgon då? Jag är ju helt ledig så jag ska sova ut och sen bara vara sjukt slö. Skulle faktiskt kunna tänka mig att inte ens kliva upp ur sängen imorgon. Vet ni vad, Tisdag älskar mitt fotsvett för hon ligger jämt och rullar sig i mina skor, hon är verkligen den perfekta katten för mig. Tack Holmes och PH för att ni förde in henne i mitt liv. Hon är typ som mitt barn jag inte hunnit få än, haha det där lät ju knäppt. Hon är som jag fast en katthund.


PH och Holmes i dimman.

Jag är fattig som attan så ikväll

MMS

Jag är fattig som attan så ikväll unnar jag mig bara en fruktsallad till maxkvällsmat. Ska dregla över Holmes mat istället.


Holmes

Holmes är på väg in till stan för att ge mig lite kärlek. Det ser jag fram emot. Sen ska jag krypa i säng och sova som aldrig förr, är så otroligt trött. Vad tycker ni jag ska göra imorgon? jag tror jag ska fara på second hand och kika efter en snygg jeansjacka. Iof så tror jag inte jag kommer passa i nån men det är ju värt ett försök.

Fortunatefool

Ni som undrar varför min blogg heter som den heter så kommer det här en förklaring.


Tjejkväll

Tisdag och jag har tjejkväll ikväll. Kellerman sover i Eden så vi sitter hemma och myser. snart är det CSI så då ska vi se det, underbart. Jag har jobbat hela dagen så jag är helt slut på. Är inte van att jobba plus att det har varit mycket folk idag, jobbigt som sjutton. Tisdag är helt tokig nu hon har ju legat och sovit hela dagen. Hon låter som en hund och springer omkring med mina skor. Haha hon tror typ att hon är en hund.

Tisdags Dass och Klöshus.


Tisdags lilla hus och mathörna

Igen, Tisdag skulle såklart vara med.



Inuti, den fula silver tejpen ska bort och klösbrädan ska bytas ut.
Spelar ju egentligen ingen roll för att det syns ju inte, jippey för det!

Himlen var alldeles rosa när vi gi

MMS

Himlen var alldeles rosa när vi gick ut från bion tyckte det passade kvällen ganska bra. Sex and the city och allt.


Godnatt

Jag ska ju jobba imorgon så nu hoppas jag i sängen. Och ja Puttis jag är envis som en åsna (eller hur man säger)
Godnatt Love


Tack

Glömde säga det! Har haft super mycket läsare idag, undra vad det beror på men kul är det som fan!


Skål för det!

Efter filmen

Kom ganska nyss hem från bion, filmen var heelt underbar. Jag var rädd att jag skulle bli besviken eftersom jag ahde så höga förhoppningar men ingen risk där inte. Både tårar och skratt gör den absolut bästa filmen.
Hon hem till en super gosig Tisdag som verkar nöjd med sin nya toalett. Jag borde faktiskt gå och lägga mig eftersom jag jobbar långdag imorgon, jag ska jobba med Barnet på kvällen så då har jag nån att köra med vilket känns skönt.
Nu fick Tisdag massa energi igen hon har säkert sovit hela dan jag har varit borta så nu bygger hon kojor i sängen, kanske borde joina henne.
Föresten hade jag världens bästa sällskap på bion, Kattan och Puttis världens bästa vänner. Kunde inte ha blivit en mer perfekt kväll, tack för en fantastisk födelsedagspresent!


Snart börjar filmen. Längtar så hi

MMS

Snart börjar filmen. Längtar så himla mycket, svin mycket kul folk här. Faktiskt ganska många killar här också, jag skulle tycka det var lite pinsamt om jag var kille att va här haha. Nä nu ska jag fortsätta se slutet av reklamen. Hörs sen!


Nu sitter vi i hamnen och äter god

MMS

Nu sitter vi i hamnen och äter godis, super härligt. Klockan nio börjar sex and the city filmen. Tror ni man längtar eller? Vi har laddat upp med massa godsaker.


Idag har vi gjort iordning Tisdags

MMS

Idag har vi gjort iordning Tisdags kattlådehus. Vi sågade bara ut en ingång ur ikeas stora HOL. Sen klädde jag insidan i vaxduk så att den ska vara lättare att rengöra. Snart kommer en bild på hur det blev när den var klar.


Mer bilder.


























Efter städning

Jag har hunnit massor idag. Klev upp vid elva och for då direkt till eden för att fixa Tisdags kattlådehus, vilket blev riktigt bra. Sen var jag där till halv två typ och for sedan hem och nu har jag stor städat lägenheten och tagit en dusch. jag är effektiv. jag tror nästan jag måste lägga mig och sova en stund innan kvällen. Känner mig rätt mör i kroppen. Vad gör ni för nått idag?


Brudarna som bjuder mig på sex and the city filmen.

Natt då

Jaa nu måste jag faktiskt krypa till sängs vi ska försöka ta oss till eden en stund imorgon innan kvällen med middag och Sex and the city med bruttorna.
Så godnatt och sovgott!


Eden

Sömnlöst och Bilder

Jag är inge sugen alls på att gå och lägga mig så jag och Tisdag sitter i soffan och lökar medans Kellerman ligger och snarkar i sängen. Jag tänkte att ni kanske vill se lite bilder från går dagen så här kommer dom:





Gaaaah där slutade det funka att ladda upp bilder, fortsättning följer...

Bakiskväll

Han på taket och holmes har nyss varit här och svullat lite med mig och nu sitter jag, tisdag och kellerman i soffan och ska se lite desperata. Myssi. Tisdag är helt slut på hon har sovit som en stock sen jag och hon kom hem till gullänget. Hon måste ha kört racet i Gottne igår.

Midsommardagen

Haha gud vilket roligt inlägg jag skrev inatt haha. Jag var verkligen heelt boorta. Det var en grym kväll med massa skumma saker som hände. Bland annat tog pojkarna gräsklipparn och åkte på den runt sjön vilket är typ över en mil. Galet var det iallafall, men riktigt trevligt.


Glad midsommar

Kvällen var lite på väg att gå öve

MMS

Kvällen var lite på väg att gå över styr som ni kan se. Men som tur hjälpte lite mer alkohol till att göra den ännu mer sne. Jag är full och snart däckar jag och därför kan det svårt vara att av detta förstå ett enda smäcka. Livet är en fest och jag är bäst!


detta är min utsikt för tillfället

MMS

detta är min utsikt för tillfället. Underbart inte sant!?


på väg till festen. Solen har kika

MMS

på väg till festen. Solen har kikat fram. Snart snart snart blir det supa.


tipsrunda 2

MMS

tipsrunda 2


tipsrunda i skogen.

MMS

tipsrunda i skogen.


Midsommar afton

Nu är jag i Gottne för att hinna med lite traditioner innan jag ska till Eden och dricka en massa. Regn regn regn och åter regn ute men jag försöker hålla humöret uppe ändå. Det är kallt också så man kan inte ha kjol eller klänning utan leggins vilket är sjukt tråkigt. Vad har ni för väder? Bättre än mig hoppas jag verkligen. Tisdag springer omkring som en tok, hon tycker det är jätte kul med alla stora ytor här. Jag förstår om det blir lite skillnad från i Gullänget ettan.

Efter jobbet

Jag kom hem från jobbet för lite mindre än en timme sedan. Känner mig så himla uppstressad inför morgondagen. Har så mycket att göra. Sen så gick det bajs att jobba ikväll, glömde säkert sjukt mycket.
Tisdag blev iallafall glad när jag kom hem. Fick lov att hoppa in i duschen för att kyla ner mig lite. Nu ser jag på criminal minds och sen ska jag se men in trees seeen ska jag sova. Blir väll lite sent men jag kommer väll ändå inte somna.
Hoppas ni har haft en bra kväll iallafall!

Jobb

Ja en del jobbar ju och sliter, nu är det lungt för första gången på hela kvällen, är heeelt slut på. Jag har iof bara typ en och en halv timme kvar vilket känns fucking underbart med tanke på hur trött jag är. Kommer verkligen stupa i säng inatt. Jag hatar turister, det finns inge dummare folk. Det kryllar av dom. Kan det inte bara vara lika lugnt och skönt som på vintern. Och alla dessa husbilar, jag är livrädd för dom. Det är alltid som som smiter utan att betala bensinen, irreterande. Jaja iallafall nu ska jag återgå till jobbet. Pöss hej!

Lunch på donken. Jag är lite nytti

MMS

Lunch på donken. Jag är lite nyttigare än han på taket och äter en sallad. Nu ska vi snart hem till min bajsiga lägenhet.


Morgonen

Trott eller ej men jag klev upp klockan nio! jag är så duktig. Jag är också sjukt trött nu men huvudsaken jag kom upp. Jag ringde Kattan och skulle väcka henne med men hon la bara på haha.
Nu sitter jag och kollar på weeds, eller jag har precis sett klart. Alltså vet ni vad det är jobbigt att vara småbarns mor, Tisdag är krävande. skärpning för henne igen.

Nä men NU

Nu skaa jag gå och lägga mig. Godnatt!

Kolla in

Jag är med och tävlar om en härlig sexleksak på bloggen enlitentax , Tävlingen är sponsrad av zone-blu
Om man är sugen på att handla från shoppen så får man 10% rabatt om man uppger denna koden
NY-2008 . Var med du också!

Spana in denna underbara tävling haha, nått för dig Kattan kanske?

Nu

Nu säger jag godnatt. GODNATT!

Tisdag

Alltså jag blir tokig. Jag kollade ut ur fönstret och ser Tisdag ute. Jag får panik eftersom hon är innekatt och springer ut och jag ser henne inte nånstans, efter ett tag kommer hon fram så jag kan fånga henne och tydligen hittade hon nått sätt att ta sig ut genom myggnätet.  Jag blir knäpp på den katten, när hon är på humör kan hon fan hitta på vad som helst. Detta är tredje gången idag hon har rymt ut. Jag får hota med att sluta köpa leksaker om hon inte skärper sig.


Tisdag

Klant

Jag är en klant. En stooor klant. Jag skulle sätta upp myggnät och jag hade precis så det räckte till två fönster när jag skulle klippa. Men självklart misslyckades jag på första försöket, det blev alldeles för kort. Så jag tänkte: jaa men jag har ju faktiskt lite till så de räcker kanske att bara ha på ett fönster. men tro på fan att den andra gick åt helvete också. Nu har jag fixat nått tillsvidare. Bara för att. Egentligen är det Kellermans fel för han skulle ha fixat det men gjorde de ju aldrig så jag fick ju lov å då gick de så klart åt skogen. (åt skogen, haha det ordet använder jag aldrig!)

Nu ligger jag i soffan och surfar, borde gå och lägga mig för ska försöka komma upp i tid imorgon (som vanligt men det går ju aldrig) Ska på stan med han på taket och hjälpa han shoppa. Det är så svårt att slita sig från datorn när man nyss har fått tillbaka den, vi har ju så mycket att ta igen.

Grogg

Holmes gjorde nyss en grogg åt mig med söta hjärtan i, tro hur den smakar. Jag bävar lite för den om jag ska vara ärlig men vad gör man inte för en kompis.




Ja

Ja, vi kan väll inte säga att Sverige är så bra idag. Skit dåliga faktiskt. Jaja bara gå vidare, Gottne är ju bäst iallafall, de tär ju huvudsaken.

Fotboll

Jag älskar fotbolls kött. mmmm kött kött kött.




Ja men iallafall, HEJA SVERIGE!!!

Snart midsommar

Nu är det supersnart midsommar, jag trodde först att jag skulle jobba några timmar över dagen men de slapp jag vilket är riktigt bra för då kan jag fara hem till gottne över dagen och vara med på midsommarfirandet där med vilket brukar vara sjukt mysigt. Sen på kvällen ska vi vara i eden paradiset med massa kuligt folk och parta. Har köpt en massa go cider som jag ska dricka. Hoppas det blir kul, jag ska göra tipsrundan, haha har en massa kula frågor. Kanske lite för många snuskiga då men jag får fixa till dom lite.

Bilder från förra midsommar





Datan hemma igen

Nu har jag fått tillbaka datan, tror ni jag är lycklig eller?! åh vad glad ja är har saknat den så himla mycket så nu ska jag svara på massa kommentarer.
Tisdag tycker jag är tråkig när jag sitter vid datan så hon somnar bara, haha. Hungrig är jag också, är så dålig på att äta när markus inte är hemma måste nog fixa iordning något gött.
Och ikväll är det fotboll så jag ska heja som bara den framför tvn. Orkar nog inte gå ner till tältet dock, det känns lite drygt faktiskt. Hade hoppats på att jag skulle fått ett mail från Ph nu när jag äntligen hade en data men icke de. Hon är spårlöst försvunnen, har inte hört från hon på suuuper länge. Hoppas hon har det riktigt kul iallafall.

Här sitter jag ute i solen och ste

MMS

Här sitter jag ute i solen och steker. Och vet ni vad! I eftermiddag får jag tillbaka min data! Längtar!


Tisdag och jag ligger i soffan och

MMS

Tisdag och jag ligger i soffan och kollar på criminal minds. Riktigt mysigt. Kellerman sover så vi försöker vara så tysta vi kan. Hoppas det är fint väder imorgon då ska jag sola i min nya solstol. Läsa bok ska jag också. Tisdag ska få sitta i fönstret och kolla på, jag är en dålig mamma. Godnatt med er!


Det är 1-1. Snälla gud kan gottne

MMS

Det är 1-1. Snälla gud kan gottne bara få vinna. Gör mig lycklig.


Gottne är bäst! Gjorde mål efter t

MMS

Gottne är bäst! Gjorde mål efter typ en minut.


Fan vad snygg jag är.

MMS

Fan vad snygg jag är.


Kattan bygger soffor på EM medans

MMS

Kattan bygger soffor på EM medans puttis far runt och kollar på soffor och jag sitter här och smuttar på min fanta. Vad tyckte ni om min nya frilla? Jag börjar vänja mig nu.


jag har klippt mig. Verkligen impu

MMS

jag har klippt mig. Verkligen impuls grej. Blev så där. Jaja huvudsaken jag fick fräschare hår. Ikväll är det fotboll, längtar!


Tisdag jag och holmes har haft sto

MMS

Tisdag jag och holmes har haft storstädning i gullänget. Duktiga vi. Snart blir det tacos igen för fulla muggar.


Nu ser vi på film hos toffel och p

MMS

Nu ser vi på film hos toffel och puttis. Semipro, hoppas den är bra. Tisdag är med. Hon ligger och slöar i soffan med oss. Vad gör ni en trist dag som denna?


Söndag morgon då man vaknar

Jaaa nu är vi hos toffel och puttis och jag tog tillfället i akt att låna datan deras. Hinner dock inte svara på kommentarer nu vilket är riktigt riktigt tråkigt. Igår var jag på fest som ni kanske märker från gårdagens mobilbloggande. Jag va nykter men det var riktigt kul ändå. Bror stapplade in hos mig typ tre inatt och däckade i soffan och nu på morgonen kom syrran och hämtade han. Det är därför jag är här nu och inte ligger hemma i min super sköna säng och vilar. Jag har blivit förkyld som saatan, inte kul de inte. Borde hem och kurera mig.

snyggputtis på fest!

MMS

snyggputtis på fest!


Boybandmaterial pose 3.

MMS

Boybandmaterial pose 3.


Boybandmaterial pose 2.

MMS

Boybandmaterial pose 2.


Boybandmaterial pose 1.

MMS

Boybandmaterial pose 1.


Ja så här glad är Olle nu. Jävla s

MMS

Ja så här glad är Olle nu. Jävla spanien. Fan ah.


Super smart grej att göra att ha k

MMS

Super smart grej att göra att ha kattlådan i. Ska fixa en sån imorgon. Riktigt smart.


Naja världens typ tredje sötaste h

MMS

Naja världens typ tredje sötaste hund. Så otroligt rolig hund.


Heja Sverige! Olle tar täten. Jag

MMS

Heja Sverige! Olle tar täten. Jag är tråkigt nog nykter pga allergibajset. Men iallafall heja SVERIGE!


Fick inte läsa i sängen för Keller

MMS

Fick inte läsa i sängen för Kellerman. Han ska ju jobba imorgon den tråkmånsen så han måste ju sova. Ja iallafall så sitter jag utanför sovrummet i soffan nu och läser. Försökte fixa så att både tisdag och prinsen skulle kunna sova i samma säng men det gick icke. Prinsen blev less och gick, så då gjorde jag det med. En fråga bara, är det bara jag som tycker vattnet som man tar från badrummet inte smakar lika bra som det från köket? Det borde ju vara samma vatten, eller?


Bashunter

Gud, jag dör den mannen alltså. Haha kollade på aftonbladets hemsida nu på en intervju på han och han säger att han önskade att han var mer tränad och brunare på bilderna, haha jag dör. Fåfänga jäävel. Han sa även att han inte skämdes för bilderna för att han "inte hade nått att skämmas för" sen visar han storleken med fingrarna, Åh vilken kille. haha INTE bra kött.

Kolla här!

Han på taket la fram ett förslag o

MMS

Han på taket la fram ett förslag om att köpa denna. Jag sa blankt nej. Tur att han inte va seriös.


Rockhunden

Bland det roligaste jag vet är att säga till rockhunden att raka sig.


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en riktigt jobbig dag, men nu är det över och nu får man försöka gå vidare. Kellerman bror och min kusin med hatten sitter och spelar tvspel och jag sitter och lökar bredvid, riktigt mysigt faktiskt.
Imorgonbitti ska Kellerman jobba så då stannar jag nog i Gottne ett tag till och tar det lungt sen ska jag in till staden och få i mig lite alkohol förhoppningsvist. Tisdag bygger kojor i soffan just nu haha för ett tag sedan fastnade hon och låg och sprattlade med benen i luften.





Nu är vi i församlingshemmet. Begr

MMS

Nu är vi i församlingshemmet. Begravningen var jätte fin. Jag saknar min morfar så otroligt mycket. Som dom sa, han sa aldrigt något ont om någon. Hejdå morfar, jag älskar dig.


Tisdag med hennes porslinsgris.

MMS

Tisdag med hennes porslinsgris.


Fullt djurhus

Idag är det fullrulle här i huset, Tisdag är så otroligt kaxig mot rockhunden att det rakt är synd om han. Hon fräser och slår med tassarna, han får inte en lugn stund. Nu sitter jag och kollar på när bror och han på taket spelar pes (ps3) och skriker och svär åt varann, nån gång ska jag spela in så ni får höra dom.
Kellerman sitter i lugn och ro och läser sin älskade rocky, hans livsverk ;)
Klockan två är begravningen och jag är i princip klar, kommer vara dåligt med uppdateringar idag men det kanske ni förstår. Jag sitter vid brors laptop nu och det är heelt underbart, hatar stationära, så tråkigt. Tisdag ligger och sover med grisen uppe i fönstret nu, så otroligt sött jag ska lägga in en bild sen så ni får se.

Natten

Ja nu är jag tillbaka i Gottne efter en tur in till stan på max. Träffade Kellermans granne ganska ruskigt full, var så underbart att se. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, Tisdag och rockhunden står ute i hallen och tjafsar, Tisdag fräser och Rockhunden kollar på. Söta är dom iallafall.
Imorgon är det begravning och det känns väll så där men det kommer vara skönt när det är över iallafall, Skönt med ett avslut.
Godnatt med er nu ska jag läsa bok sen sova en hel massa.

Haha Tisdag har haft jävulstyg på

MMS

Haha Tisdag har haft jävulstyg på gång medans vi har varit borta. Hon har sprungit runt med ett rött garnnystan i hela mamma och pappas nedervåning. Haha runt stolsben och lampor runt trappen, fotöljen och soffan. Har ni läst barn boken 'Någon' precis som i den fast värre. Haha hon är så söt.


En till skyttebild.

MMS

En till skyttebild.


Nu är jag på skjutbanan. Går inge

MMS

Nu är jag på skjutbanan. Går inge bra. Jag är inte så duktig som jag minns det. Syrran och picke bara stilar. Jäkla dom.


Gottne

Nu har jag Kellerman och Tisdag pallrat oss till Gottne inför morgondagen. Vi fick hämta mina kusiner på flyplatsen först så det blev ett jäkla körande men Tisdag klarade det bra. Ja och nu är vi här och då är såklart Rockhunden här och skrämmer livet ur hon, men jag tror nog att dom kan bli kompisar tillslut. Jag hoppas det iallafall.
Jaa, livet utan dator är hemskt, jätte hemskt. Så nu försöker jag ta igen all förlorad tid vilket är en heeel del.
Idag började rean på stan också så jag va dit en sväng och kollade och hittade svin billiga ribbade linnen på Indiska vilket alltid är bra att ha så jag köpte två. Sen hittade jag inget med tror eller ej, lika bra det kanske.
Filmen vi såg igår var riktigt bra också, rekommenderad. Bortsett från några idioter som satt bakom oss så var det super mysigt.
Nu ska jag ta nått att äta, jag börjar seriöst undra om jag har mask eller nått haha är så sjukt hungrig jämt. Men näää det kan jag väll inte ha? eller?

Nu sitter vi på bion och väntar på

MMS

Nu sitter vi på bion och väntar på att dom ska släppa in oss. Jag har köpt jordgubbar som jag ska smaska i mig. Miss ph for idag, saknar henne redan. Usch, hur ska jag klara sommaren? Jag fick ett nyckelringsgosedjur som snarka när man trycker den på magen. Hon tyckte att jag skulle känna att de va hon som snarkade då. Ja saknad kallas det. Nu snart bio.


Fotboll idag igen. Gottne leder me

MMS

Fotboll idag igen. Gottne leder med 1-0 nästan 2-0 himla linjedomarebruds fel! Offside, bullshit. Sen ska jag och Kellerman på bio och se what happens in vegas.. Eller vad den heter. Blir nog trevligt. Men nu, HEJA GOTTNE!!!


Hur god ser inte den här glassen u

MMS

Hur god ser inte den här glassen ut? Nu har jag och holmes lunchat och nu ska jag köra henne på jobbet. Hon är typ full än sen igår, go holmes! Ska titta förbi hos baya och kolla hur hon mår när jag ändå är där i krokarna. Nu blir det bilkörning.


Jag och Tisdag har dataabstinens t

MMS

Jag och Tisdag har dataabstinens till tusen så här sitter vi och stirrar på tvn i förtvivlan. MTV, ganska bra låtar faktiskt. Vad gör ni mina älsklingar idag?


Skäll

Jag höll på dö av datalängtan så jag  for och lånade en bara för att få läsa lite underbara kommentarer. Hoppas datan inte är borta två veckor den här gången. Sundsvall var  kul men jag va sjukt trött när jag kom hem så jag somnade på soffan ett tag men väcktes efter en timme av Tisdag som slickade mig i ansiktet, myyyssii. Nu behöver jag nog nå krubb för att bli som en ny människa, sen funderar jag på att hyra en box med nån serie så jag har nått att göra nu när jag är datalös.
Ja ni kanske inte har hunnit sakna mig är men jag saknar er. Tragiskt att jag inte har nått annat i mitt liv men va faan. Hoppas vädret är bättre imorgon så jag har nått att göra hela dagen. Hörs hej!

Nu har jag gjort en slags fotovägg

MMS

Nu har jag gjort en slags fotovägg. Vet inte om det blev så jätte bra men vad tycker ni? Bra eller anus?


Den har klänningen och kjolen har

MMS

Den har klänningen och kjolen har jag köpt på gina idag. Riktigt sommrigt. Jag har även köpt lite småprylar på ikea och lagerhaus, ett underlägg till Tisdags matskålar. Vattenkanna, två blommor, blomspruta, smultronväxt och massa mer småpryls. Jag är nöjd. Fan vad jag har dataabstinens. Så tråkigt utan dator.


Nu har vi shoppat klart för dagen.

MMS

Nu har vi shoppat klart för dagen. Jag har inte handlat allt för mycket. Bara lagom. Jag är nöjd hoppas Kellerman blir nöjd åt mina inhandlingar. Ska knäppa lite kort på grejerna sen.


Jävligt cool kille på motorcykelaf

MMS

Jävligt cool kille på motorcykelaffär. Herregud vilken tråkig affär.


Regnet det bara öser ner. Så här k

MMS

Regnet det bara öser ner. Så här kul väder har vi. Nästan skönt att det inte är så himla varmt när man ska sitta i bilen. Hoppas vädret är bättre imorgon för då ska jag sola! Har ni bättre väder än vad jag har?


Sundsvall nästa

Yes, snart åker vi. Kattan och co kommer och hämtar upp mig vilken sekund som helst. Jag tror Tisdag känner på sig att jag ska nånstans för hon är som ett plåster på mig, ett mysigt plåster. Ett litet lurvigt vitt plåster.
Ja men hur som haver snart åker jag och när jag är hemma igen är min data gone gone gone. Drygt, jag vet men jag ska pallra mig till gottne då kan jag använda mammsens och pappsens.
Nu ska jag till sundsvall och köpa en heeel massa onödigheter och jag älskarne! ha en underbar dag.


Godnight och Adjöken

Nää men Godnatt och om jag inte hinner blogga imorgonbitti pga oerhörd trötthet (måste ju ändå upp runt åtta!) adjö.
Alltså jag kommer ju inte ha samma kärleksfulla kontakt med er då jag bara mobilbloggar, förjäkligt men sant. Glöm mig inte! pöss



Godnatt från en nykter fulling. (inte fuling det ska vara fulling)

Tisdags rygg

När Tisdag är gosig ligger hon alltid uppe i mitt ansikte och nyss upptäckte jag att hon luktade bajs på ryggen. Ja vad gör man? Jag måste ju så klart tvätta av hon, för ärligt talat är inte bajs så fräscht alla gånger! Men vad hemskt det var att tvätta hon. Hon blev alldeles förtvivlad. Stackarn, nu har jag dåligt samvete. Hon är iallafall förlåtande!

VIKTIG INFORMATION

Imorgon stjäl Dell min data igen för att fixa gångjärnen på den. Jobbigt jag vet! Jag ska dock mobilblogga som en gud hela tiden men det blir ändå inte samma sak. Hur som helst nu vet ni och jag kommer sakna er som fan. Löv you!

Världens bästa raggningsreplik

Du är äcklig men kom då.

Bajs

Det verkar ändå som publishme inte vill fungera riktigt, bajs för det.

Kvällning

Jaaa, nu verkar publishme har bestämt sig för att fungera, shysst värre! ikväll har vi haft avskedsmiddag för miss ph, gud vad jag kommer sakna hon, jag får ont i magen bara av tanken på det.
Kellerman har nu gått och lagt sig han ska upp tidigt imorgon och jobba duktig som han är. förstår dock inte hur han kan sova för Tisdag far runt som en idiot i lägenhet och gör massa hundliknande ljud. Det är väll iof bra för då kan hon väll sova gott hela natten förhoppningsvist.
Imorgon ska jag följa Kattan och hennes motorcykelsambomambo till sundsvall, hoppas det blir lite motorcykel affärer och mycket ikeabirstaaffärer. Håll tummarna för det!
Min allergi har varit riktigt bra idag, bortsett från tröttheten då, ibland tror jag att jag skulle kunna somna stående. Ja nu är det gamla mynameisearl avsnitt på tv som jag ska underhålla mig lite med medans Tisdag morrar bakom soffan.


Jag och min älskade Ph innan jägarfesten, hon kommer saknas.

Avskedsmiddagen. Han som äger rest

MMS

Avskedsmiddagen. Han som äger restaurangen ägde en kiosk utanför våran högstadieskola och han minns oss! Helt sjukt han minns tillomed vilket godis vi köpte. Vilken kille. Helt otroligt.


På onsdag far miss Ph ut på äventy

MMS

På onsdag far miss Ph ut på äventyr i världen. Kommer sakna bönan på sjukt mycket. Hon ska ju ta borta typ i en evighet också. Ikväll ska vi ha hejdå middag för henne. Buhuuu för att hon ska fara.


Jag sitter utanför ica i bilen och

MMS

Jag sitter utanför ica i bilen och väntar på mr Kellerman, han är inne på möte. Jag har redan väntat en timme, är sjukt less. Men vad gör man inte? Typ fem meter härifrån står en tjej och säljer jordgubbar tror ni man är sugen eller? Dom är bara så sjukt dyra, 30 spänn, inte ok. Ring och underhåll mig!


Nu hör jag som en gud. Ni behöver

MMS

Nu hör jag som en gud. Ni behöver inte längre skrika till mig om ni vill säga nått. Skönt va?!


Regina Spektor


Hittade den här gamla godingen på mobilen när jag och Kellerman satt och
 lyssnade på musik i bilen på väg hit, den är ju helt underbar. Inte sant?

Tisdag


Smyg kikar i Kellermans brors bilder och hittar den här söta bilden på Tisdag, duktig bror.

Eden ett av jordens finaste ställe

MMS

Eden ett av jordens finaste ställen om ni frågar mig.


Då kommer man till eden å så får m

MMS

Då kommer man till eden å så får man nybakat tunnbröd direkt från ugnen. Gott eller vad?


Idag har jag köpt öronljus. Förhop

MMS

Idag har jag köpt öronljus. Förhoppningsvist kommer jag höra som en gud sen. Nu Eden nästa.


Måndagen innan tisdagen

Jaa men halloja, tog ett litet tag för mig att somna igår men somnade det gjorde jag. Dåligt väder här i Gullet idag så ingen solning blev det. Istället fick jag sms av kattan imorse som undrade om jag skulle hänka på stan. Så hon, jag, kellerman och hennes motorcykelkarl drog en repa på stan, fikade lite å så. Mysigt som bara den. Jag är lite orolig för Baya för hon ligger på sjukhuset, inte kul för hon.
Nu ska jag och Kellerman lämna fröken tisdag hemma och fara en sväng till eden och kolla läget där. Det verkar som vi ska vara i eden på midsommar vilket känns riktigt kul, roligare än dom tidigare alternativen. Så ja nu är det eden nästa sen hörs vi väll senare. PÖSS

Nä vet ni vad jag bestämde mig nu för att det är okey att gå och lägga sig nu. Då kommer jag säkert kanske upp jätte tidigt imorgon (eller ganska tidigt). Hoppas solen skiner för då ska jag pressa som aldrig förr! Jag kanske till och med ska diska (eller fundera på det) (fast det gjorde jag ju nu) (hmmmm) Hah! jag älskar paranteser, dom är skojiga.

Ja men puss och godnatt på er, jag kanske kanske kanske mobilbloggar från sängen om ni är snälla.

Katt

Kattan sa nyss: sallad med tonfisk och fetaost.
Jag fick nyss: Munorgasm


Kväll

En snabb fråga, hur tidigt är det okey för mig att gå och lägga mig ikväll?


Fruktansvärt

Hörrni, jag är så fruktansvärt trött, jag kan inte hålla ögonen öppna. Det blir inte bättre av att Tisdag ligger som ett plåster mot min hals, det blir så mysigt och varmt, ååååhhh. Jag blir så trött. Jag läser en bok som heter är det någon där? av Marian Keyes, riktigt bra men det blir sövande efter ett tag när man inte kan sluta läsa. Tro om lite spanish corn skulle pigga upp mig? jag kan ju inte lägga mig nu, klockan är ju faktiskt inte ens nio.


Pölsan på fotbollen igår.

Avsnitt 16,17 och 18 men in trees

Japp nu har jag sett på avsnitt 16-18 på säsong två på men in trees, skönt att pojkstackarn fått tillbaka minnet. Och så oerhört söta hundar det var med, ville pussa ihjäl dom. Men men in trees är sjukt bra serie, alla som inte ser den borde börja. Btw nu vet jag vad jag ska börja se för ny serie! Reaper! verkar ju hur sjukt bra som helst.

Ny personal

Jag hatar ny personal på max. Det va nån ny tjej som stod i kassa när kellerman skulle beställa så det blev helt fel, inte alls lika gott. Usch för ketchup på min specialare, det blir inte gott. Jag ville ha minimorötter men inte ens de gick att ordna så det blev kalla strips istället. Jajaaa. Jag har iallafall världens gulligaste Kellerman som handlar mat åt mig.

En riktigt trött gumma. Snart komm

MMS

En riktigt trött gumma. Snart kommer Kellerman med mat till mig. Då blir jag lycklig igen. Tills dess kollar jag på men in trees.


Trött

Jag hatar mina allergi mediciner, jag blir så otroligt sjukt trött av dom, jag har sovit 14  timmar inatt men ändå kan jag knappt hålla ögonen öppna. det känns som jag inte har sovit på tre dygn. Jag vet typ hur de känns!
Kellerman for och lämnade igen filmen från igår nu, guld värt! Tisdag tumlar omkring på golvet och morrar som en hund, jag tror att hon tror att hon är en hund. Vad tror ni?
Nu ser jag på Men in trees avsnitten jag laddade hem igår, vi ska se hur länge jag klarar att hålla ögonen öppna. Är inte stimorol fusion jordgubb lime sjukt jävla goda? Jag har även smackat i mig ett packet kakor idag, jävligt gött. Vad ska vi äta till middag idag tycker ni? jag skulle kunna få i mig vad som helst tror jag.


Trott eller ej

Vet ni vad, jag vaknade nu. Jag somnade typ tolv och vaknade nu, hemskt. Jag är helt död i huvudet. Allergin känns bättre idag vilket är underbart. Nu sitter Kellerman och glor på filmen jag såg på igår så jag funderar på att diska eller göra nått nyttigt. Vad ska ni göra idag?

Spana in bönan.

MMS

Spana in bönan.


Tissan och jag ligger i sängen nu

MMS

Tissan och jag ligger i sängen nu och jäser bok. Snart ska vi släcka och ge varandra lite sömn och kärlek. Vi längtar tills kellerman kommer hem för då kanske vi blir kliade på ryggen. Godnatt på er!


Jippey

Hurra! Jag insåg nyss att jag har tre osedda Men in trees avsnitt. Det är lycka det. Det är så segt med sommar eftersom alla serier har uppehåll då men som tur är har inte Weeds det, jag får trösta mig med det och helt enkelt hitta nån serie jag inte sett men en maaassa säsonger.


Film slut

Jaa nu är filmen slut och jag måste väll säga att den va så dääär. Fast iof så va jag inte så inne i filmen heller, har faktiskt suttit och data nördat hela filmen igenom. Typiskt mig hörrni.
Nu slö kollar jag på filmen på trean "I love trouble" haha är inte killen eller gubben i den jävligt ful och ser lite äcklig ut? Julia Roberts ska ju ha heta hunkar typ som Gere och grabbarna. Ja nu ska jag kissa, har druckit flera liter apelsinsaft. (och ätit massa kakor till, inte bra.)

Hemma i Gullet

Nu är jag hemma i Gullet igen, skönt faktiskt. Lugn och ro är det här och Kellerman har till och med städat, duktig gubbe.
Ser en film som bror hade hyrt, Eastern Promises, Inte min typ av film men det är ju iallafall nått slags tidsfördriv för kvällen. Tisdag ligger däckad bredvid mig i soffan vilket är riktigt mysigt.
Vad gör ni ikväll? Mina kompisar är ute och festar eller är på bal, inte jag för jag är så knäckt av allergin. Hatar verkligen pollen, jag kommer väll ligga som ett lik imorgon med. Inget att se framemot om ni frågar mig.


Filmen jag kikar på.

Tisdag ligger och sover i brors kn

MMS

Tisdag ligger och sover i brors knä. Ser otroligt skönt ut. Vi står i drive in kön på Max. Ska bli gott. Sen ska jag hem till min sköna soffa, längtar som fan.


Fotboll

Fotbollen gick bajs så nu har jag inte ens en vinst att glädjas åt, å dryg är allergin. Enda ljuset i tillvaron nu är att Tisdag far omkring som en tok med ett garn nystan i munnen, DET är kul.
Hur ska jag göra, sova i Gottne eller i Gullänget? Jag ska ta en funderare. Tro vad som är bäst för allergin. Pigga upp mig med nått! Jag skulle behövt nått gott och onyttigt och min sköna säng i gullänget tillsammas med Kellerman och Tisdag. En film kanske inte skulle vart dumt, nått bra tips?

Tisdag tittar på hennes stora idol

MMS

Tisdag tittar på hennes stora idol när han äter. Typ det kulaste som finns.


Hej

Jaa men tjenis på er. Här ligger jag med igensvullna ögon och blödande näsa, kul liv. Vaknade vid tio och tänkte sola men solen var lite lat vid det tillfället så jag la mig igen och halv sov till tolv - halv ett typ. När man mår så här jävla dåligt av allergin som jag gör just nu är det de enda raka, sömn. Och idag ska jag fara och kika på fotboll det ska bli spännande å se om jag skrämmer livet ur några där nere eller, jag ser verkligen förjävlig ut.
Jag måste först och främst ha glasögon vilket jag hatar sen så är jag så otroligt svullen runt ögonen och röd som bara den att ja tillomed Tisdag och Prinsen kollar skeptiskt på mig.
Tisdag och Prinsen börjar föresten vänja sig ganska bra med varann, hoppas dom blir kompisar för jag tycker ju om dom så mycket båda två.
Nu är det bara trekvart kvar till fotbollen börjar och jag håller tummarna för att det kommer vara gott fika där. Nu är det mysning med Tisdag sen ska vi alla heja som bara den på gottne!

Är det inte lite hemskt att maskro

MMS

Är det inte lite hemskt att maskrosorna redan blomnau ut? Man har inte ens hunnit fatta att det är sommar innan den är slut. Tragiskt.


Gottnes bästa.

Nu har han på taket kommit hem för sommaren, känns så himla skönt att alla är hemma igen. Gud vad jag sitter och nyser. Men iallafall är jag överlycklig att pojkarna är hemma, hoppas på många filmkvällar med cheeseballs.




I Gottne

Nu är jag och Tisdag i Gottne. Jag och Kellerman var nyss i Bredbyn hos miss student och grattade henne och åt en hel massa gott. Det är så synd om henne för hon är typ sjuk, hon har nå fel på njurarna. Håll tummarna för att hon ska vara tillräcklig pigg imorgon för att kunna gå på balen.
Ja och nu är jag och Tisdag i gottne och chillar lite. Kellerman for in till stan med miss ph och han icakillen. Så nu är jag här för att få lite medlidande eftersom min allergi är så besvärlig, ska ligga och oja så min mor får tycka massa synd om mig. Nä nu ska jag gå och gratta min Barndomsvän för hon tog nämligen också studenten igår, duktiga flickor.

Studentbarnet, hurra hurra för hen

MMS

Studentbarnet, hurra hurra för henne för hon har tagit studenten! Bästaste Baya har tagit studenten. Jag ÄR så stolt.


Tisdag kollar på när Kellerman gör

MMS

Tisdag kollar på när Kellerman gör ren bilrutan. Väldigt spännande. Nu är vi på väg till gottne och sen vidare till bredbyn där vi ska gratta Baya. Sjukt varmt i bilen, vi får köra lite KD.


Nu har jag och kellerman lunchat i

MMS

Nu har jag och kellerman lunchat i hamnen. Underbart skönt. Hoppas ni har lika fint väder som vi!


Natta

Nu börjar criminal minds, skulle vilja se det men sängen lockar en hel del med. Tror faktiskt det får bli sängen, har säkert ändå sett det där avsnittet. Kellerman är inte hemma än, han är ute och rumlar runt på staden medans jag och Tisdag får sitta hemma och löka.
Tisdag har gjort nån slags gömma under min filt nu det kicklas som bara den haha men också mysigt. Jag köpte en ny bok idag som jag faktiskt kan lägga mig å läsa. Imorgon blir det staden en sväng och sen på eftermiddagen blir det Bredbyn till Baya, hoppas jag hinner sola lite på dagen med. Håll tummarna för det!
Godnatt på er!

Tisdag sitter och tittar på tv. Ha

MMS

Tisdag sitter och tittar på tv. Haha hon har suttit och stirrat på tvn i typ 10 minuter snart. Super sött. Hon gillar seinfelt precis som mamma.


Fortunate Fool



Min låt.

Egotripp

Gud vad många egotripp bilder det har blivit på slutet, jag ber om ursäkt för det!

Maya Student 2008

Grattis till studenten Baya! Hoppas du njöt av flaket lika mycket som jag för det är du värd! Imorgon kommer vi och firar dig!


Solange

Nu ska ni få höra nått riktigt underbart. Solange med I decided, Beyonces lillasyrra, låter inte alls som jag trodde. Njut!


Max

Max gör mig lycklig, vi va nyss där och käkade. Jag och kattan, mums fillibabba men nu är jag så klart sugen på nått gott igen. Nått onyttigt skulle vara extra gott alltså. Underbart, Olympia på lördag gud vad jag lääängtarrr.

Halloja

Jaaa jag skulle ju kunna säga att jag inte kommit upp ur sängen förrns nu pga personalfesten igår men då skulle jag faktiskt ljuga för jag va upp vid tio och for och grattade mina studentkompisar. När jag sedan pallrade min hem vid två snåret däckade jag ganska snabbt i sängen igen, blev rätt trött av gårdagens bravader.


Värste bråken på jobbfesten. Haha

MMS

Värste bråken på jobbfesten. Haha kommer bli tungt att jobba i sommar. Haha men jag älskar ändå mitt jobb och mina jobbar kompisar. Dom är bra underbara. Sommar sommar sommar.


shell!!!

MMS

shell!!!


Gud vilken röd toa. Jag är super f

MMS

Gud vilken röd toa. Jag är super full. Min chef söp med mig totalt. Kan aldrig bli bra. Jag kommer få sparken.


Nu har jag anlänt till mötet. Fan

MMS

Nu har jag anlänt till mötet. Fan hur ska detta sluta? Åh, detta bådar inte gott. Jag är fan nervös. Haha mina jobbarkompisar är jätte piffiga och jag ser ut som fan. Haha. Living the jobbar dream.


I tid

Jag är en sån som jämt ska vara så otroligt i tid, det är irreterande som fan. Jag har redan suttit klar här i en halv timme nu och det är ändå kvar en timme tills mötet. LESS! Jag skulle kunna ha legat kvar ute i gräset i typ en timme till och blivit super duper brun. Tänk om tänk om. Tisdag är helt knäckt av någon anledning, don't ask me why, hon sover som en stock. Björnen sover björnen sover i sitt lugna bo. Visst går den så? Äh, ingen tycker om mig ingen vill va med mig för jag tycker mask är gott. Hur som haver, nu kom brrrorrrrsan så jag ska vara lite social. Och ikväll ska jag vara full så vi höres.

Här är den berömda borgen som kell

MMS

Här är den berömda borgen som kellerman har gjort åt tisdag. Haha han är rolig han.


Miss fool är rätt händig ibland. J

MMS

Miss fool är rätt händig ibland. Jag har gjort ett eget klockhalsband. Blev faktiskt bra. Ursäkta den något dåliga bilden bara.


Tisdag sover gott i kellermans knä

MMS

Tisdag sover gott i kellermans knä. Hon är ingen skönhet när hon sover direkt. Kellerman kallade henne nyss för kadaver i knä.


Rockyläsning i solen. Snart måste

MMS

Rockyläsning i solen. Snart måste jag duscha och göra mig klar för tre timmars personalmöte. Undra vad vi ska ha möte om i tre timmar. Spännande. Jag och kellerman ligger ute på gräset ligger i fönstret och tittar på oss, stackarn. Nu går kellerman in. Kanske jag också ska göra. Trist.


Lunchning på stan. Underbart väder

MMS

Lunchning på stan. Underbart väder. Om bara holmes kunde möta upp snart.


Godkväll

Hörni! jag är trött redan så jag tror faktiskt jag ska krypa i säng så kanske jag kan sola lite imorgonbitti innan personalmötet. Godnatt love.

Desperata

Nu sitter jag och kollar på desperata, kom ganska nyss hem från fotbollen. Gottne vann mot sop domsjö. Fick sällskap av mr tallhill i halvlek vilket var rätt trevligt. Ja mygg och lite kyligt blev det men huvudsaken dom vann. Imorgon ska vi ha personalfest och innan det personal möte. Jag och barnet har varit runt och fixat massa inför det, vi handlade på systemet för 700 kr.
Tror det kan bli trevligt men det är lika bra man håller sig i kragen. Vi ska käka på public, har inte käkat där nån gång än men barnet säger att det är bra där. Nä nu ska jag pussa på tisdag det är ju ändå hennes namnsdag idag.

Nu är jag i domsjö och kollar på f

MMS

Nu är jag i domsjö och kollar på fotboll. Inga mål än. Spännande, dom måste spöa dom här nötterna. Plus att det är omöjligt att hitta hit, körde vilse typ tio gånger. Heja och håll tummarna för gottne!


En vanlig lördag för barnet. Syste

MMS

En vanlig lördag för barnet. Systembolaget är en hel vetenskap.


Sommar Sommar Sommar.

MMS

Sommar Sommar Sommar.


Tisdags tisdag

Idag är det tisdag och det innebär att det är Tisdags namnsdag haha. Hon kurrar i min nacke nu, mysigt.  Jaa jag somnade ungefär fem minuter efter jag skrev det sista inlägget igår, zombiestrippers var väll ingen höjdar rulle direkt.  Idag är det sola igen så det känns superduper kul, haha. Ska till holmes och käka lunchen sen så nu måste jag ut i solen en timme och jobba på brännan, lovely. Jag lämnar Tisdag inne med Kellerman så hon får tracka han, haha.

zombiestrippers höjdar rulle. Kano

MMS

zombiestrippers höjdar rulle. Kanon kul! Jenna är ju grym iallafall. Snygg brud. Vi märker väll hur länge man håller sig vaken. Fyra av fem toasters.


Aron och han på taket kom nyss hit

MMS

Aron och han på taket kom nyss hit med tre pezgubbar. Den till vänster skulle tydligen föreställa aron och den till höger han på taket. Ja sen den fula i mitten ska tydligen vara jag då. Snälla kompisar man har. Liggandes: kellerman. Snacka om gruppbild.


Jag och snuttan myser.

MMS

Jag och snuttan myser.


Vänner

Vet ni, jag har världens underbaraste vänner. Jag älskar dom alla.


Lägenhetssökande

Idag ringde jag skolan för att höra hur det hade gått och tydligen har jag klarat båda kurserna, är så himla glad :) Är lättad och nu ska jag vara ledig utan ångest ett tag. Eftersom jag nu har klarat av allt för att komma in på skola till hösten är det dags att börja söka lägenhet på riktigt. Jag skulle helst vilja ha en med egen ingång så jag kan ha Tisdag ute men det blir som det blir.


Denna lägenheten har jag ställt mig i kö på.

Tisdag sover som en stock på mitt

MMS

Tisdag sover som en stock på mitt bröst. Sötnos.


Sol

Efter en härlig dag i solen sitter jag nu här i soffan igen och Tisdag ligger bredvid och sover. Kattan och jag har legat ute i solen och läst bok. Riktigt skönt har det varit. Sedan tog vi en sväng på stan och slöt upp med PH och sedan även med han på taket när han kom med bussen. På coop handlade jag lite mat å nå grejer till Tisdag.
Ja nu sitter jag här och håller tummarna för en fin dag imorgon. Nu ska jag ge Tisdag lite kärlek och hoppas på att få lite tillbaka.

icaPH fläker upp sig.

MMS

icaPH fläker upp sig.


Hon

Hon den där bitchen gav upp nu, skööönt.

Den här bitchen låter mig inte blo

MMS

Den här bitchen låter mig inte blogga. Fan fan fan.


Jag ligger ute i solen och har det

MMS

Jag ligger ute i solen och har det skönt. Kom hit och joina mig men ta med en bok för jag läser som en gud.


Att lämna

Det svåraste jag vet är att lämna saker, sätter jag mig på en buss in till stan från jag en klump i magen bara för att lämna hemmet för en sekund. Ju äldre jag har blivit desto lättare blir det men det är fortfarande inte lätt. I höst ska vi flytta från stan, det kommer vara så himla jobbigt. Jag försöker att inte tänka på det allt för mycket och ta det som det kommer men jag vet att det kommer vara hemskt.
Jag är så otroligt hemma kär och fäst vid alla här hemma, det kommer vara hemskt. Usch, nu fick jag ont i magen.


Bakisdag

Festen igår var otroligt kul, alla var askalas och ingen spårade allt för mycket. Jag tycker det blev riktigt lyckat och jag hoppas alla andra också tyckte det. Idag mår jag inte lika bra haha. Joo jag mår faktiskt helt okey, lite trött bara. Kellerman har legat heeela dan typ, stackarn. Tack alla som kom jag hade en underbar kväll! Detta måste vi göra om, verkligen.


Jag med alla dubbelhakorna.





















Mer bilder annan dag.

Jag klarade mig inte längst måste

MMS

Jag klarade mig inte längst måste verkligen hem och sova. Bara att traska.


Fotbollstaktik på fyllan. Skit bra

MMS

Fotbollstaktik på fyllan. Skit bra.


Vänskapliga slagsmål och bitningar

MMS

Vänskapliga slagsmål och bitningar på varann.


Fest med grill.

MMS

Fest med grill.


Living the er

MMS

Living the er


RSS 2.0