Bilder från julhelgen


Sista julhandligen var jobbig så vi fick sätta oss en stund på electrolux home och vila.


Granen innan alla klappar dränkte den


Pölsa fick en dammsugare på julaftonsmorgonen


Tisdag var julfin.




Jultomten kom.


Pölsan fick julklappar




Flipperturnering på annandagen hos widmarks


Efter många om och men fick vi med oss ankan


Jag fick träffa Tisdags syster


Holmes var snygg som alltid

Söndag? eller vilken dag har vi?

Tycker inte ni att dagarna blir sjukt förvirrande nu under jul? jag kan sitta och fundera på vilken dag det är i princip hur länge som helst.

Jag har iallafall kommit fram till att det idag är söndag och många är bakis, men inte jag. Jag är bara trött eftersom jag kom hem så sent igår och sedan fastnade vid datan vilket var galet dumt. Jag skulle behövt en dusch men orkar inte duscha, jag skulle bara vilja somna om men det känns ju dumt det också.
Ja som ni märker har jag inte så mycket viktigt att säga i det här inlägget för det händer ingenting just nu. Så nu går jag väll och gör en skinkmacka antar jag.

Tufft med jul

Jag har varit helt knäck(t) under julhelgen därför har det varit dåligt med blogg. Ni vet nog inte hur det är skulle jag tro. På julafton firade jag jul och på juldagen åt ja mat och körde bil med helen och på annandagen(igår) åt ja rester och for på puben i bredbyn och ägde lite, mobilbloggade underkvällen men det verkar inte som att det gick så bra så därför blev det tomt i bloggen men vem vet inläggen kanske kommer upp om fem sex dagar. Just nu sitter ja hon snenästurken i stan och stickar och ser på konstiga filmer som jag inte har fått välja.
det var väll en bra summering? Kom gärna med åsikter.

Pölsan julbadar.

MMS

Pölsan julbadar.


Dansande tomtar på stan. Underbart

MMS

Dansande tomtar på stan. Underbart!


Bra hårdag.

MMS

Bra hårdag.


kändiskåt

MMS

kändiskåt


Rillelillpille och han på taket vä

MMS

Rillelillpille och han på taket vägrade följa och käka på uh. Så det slutade på kebab city, ja hatar kebab. Men jag fick iallafall en ganska god pizza. Men inte alls lika bra som uhs taco.


Kolla vad skadad jag blev. Det gör

MMS

Kolla vad skadad jag blev. Det gör super ont!


Jag ramlade när jag skulle kliva u

MMS

Jag ramlade när jag skulle kliva ut ur bilen. Bra start på dagen. känner mig helt mörbultad.


Godnatt!

MMS

Godnatt!


Dagisfröken

Idag ska jag bli en dagisfröken för några timmar, mycket spännande ska det bli. Mamma sa att det "bara" var tio barn, vilket jag inte tyckte var så bara då ett är mer än nog när man är med pölsan.

Ikväll ska jag förhoppningsvist mysa med holmes om hon inte måste jobba igen men det håller jag tummarna för att hon slipper. Och imorgon kommer herr Kellerman hem till stan! Ska hämta han vid bussen på kvällen sen åker vi raka spåret till Eden där Tisdag ska få härja lös med Enzo. Nä nu ska jag ordna nått ätbart så jag inte svimmar av hunger när jag ska härja med alla barnen, eller skulle jag se till att dom inte härjade? Hmmm, hoppas mamma ger mig en snabbkurs.

Ström avbrott för sjuttielfte gång

MMS

Ström avbrott för sjuttielfte gången. Men jag är glad för jag lyckades nypa åt mig en pannlampa.


Nattvaka

Inatt är jag inte vaken för att jag inte kan sova utan inatt är jag vaken för att jag inte vill sova, det är ju så galet skönt att vara vaken på natten. Bara sitta och glo på natt-tv, de tär nått speciellt med det. Tisdag ligger och sover som en stock bredvid mig. Det enda dåliga med att vara hemma är att man hela tiden har nån som håller stenkoll på vad man gör, hur länge man är uppe, hur sent man sover, om man tar nån prommenad, vad man äter och massa massa mer. Jag vill ju bara njuta av lovet att vara uppe sent och sova lääänge. Men men dom kanske blir nöjda om jag iallafall tar en prommenad imorgon.

Mina planer för morgondagen var egentligen att fara till eden med Tisdag och hälsa på och kanske hjälpa till med tunnbrödsbak men tydligen ska det bli regn och då kommer det bli galet halt, vet inte om jag vågar köra då. Vi får se hur det ser ut imorgon jag kan ju ha tur. Skulle vart sjukt mysigt att fara dit.


Grattis till körkortet!


Bilder från lördagen




























13 december Lucia


Ström igen

Vi har varit strömlösa i snart ett dygn och äntligen kom strömmen tillbaka. Jag vaknade vid tio i morse och såg att strömmen fortfarande inte hade kommit tillbaka, det kändes så värdelöst så jag somnade om.
Igår kväll satt vi mest bara i mörkret och ugglade, svin tråkigt. Men sen när holmes slutade jobbet for jag ner dit och det blev lite roligare. Ikväll ska vi ut, jag, holmes, baya och ankan. Så snart ska jag ta en dusch och fräscha upp mig en massa.

Hemma!

Strax efter sju imorse satte jag och tisdag oss på bussen mot Övik och underbara Gottne. Sex timmar och tio minuter senare klev vi av bussen igen. Bussresan gick ganska fort, när jag klev på bussen såg jag att en klasskompis också skulle åka samma buss fast till sundsvall så hon satte sig med mig och tisdag och vi satt och pratade och såg på Britney Spears for the record dokumentären.

Dukumentären var riktigt bra och vi hade det riktigt trevligt. Tisdag var jätte duktig hela bussresan och låg i buren som ett ljus, det var bara på slutet hon blev lite less och ville ut.


Men nu är vi som sagt framme och jag har typ sovit hela kvällen, har jätte mycket sömn att ta igen och nu är rätt tillfälle för det. Det var underbart att få träffa pölsan igen hon är så galet glad hela tiden. Tisdag och prinsen har härjat runt som sjutton så jag hoppas hon sover som en stock inatt än fast vi har bussat hela förmiddagen,

Nä nu ska jag snart krypa i säng och njuta över att vara hemma.


Det är visst nån som har haft fest

MMS

Det är visst nån som har haft fest i vår tvättstuga i natt.


Grattis

Först och främst, Grattis Ankan på födelsedagen och sen ett grattis till bredbyns stolthet för att hon har klarat teoriprovet!



Tänk vad mycket roligt man kan ha

MMS

Tänk vad mycket roligt man kan ha med en tumstock på en fysiklabb.


Tisdags namnsdag

Sådärja nu har jag lagt upp lite bilder från i helgen, har haft rätt fullt upp och kommer nog ha det fram till torsdag då jag åker hem till övik.
Det ska bli underbart skönt ska ni veta! Imorgon har jag mattelabb och sen ska jag tvätta hela dagen så jag slipper dra hem massa smutstvätt hem till mamms. Det skulle ju inte vara så kul.
Nu sitter jag ser på desperata husfruarna och sen blir det nog lite sömn förhoppningsvist. Men som sagt om ni inte hör nått från mig imorgon gör ni säkert det på torsdag eftermiddag när jag anlänt till Gottne. Tack och hej!

R-phaesten

Trasdockorna


Vi hade lite problem att få ett bra kort.


Påsen


Sittningensvärdar


Iprenmannen


Vi hade jätte dåligaplatser och blev helt avskärmade med robinsons stereo.



Alladin gjorde iallafall oss sällsis.




Robinson-erik hälsade på oss med hans personliga sak: plåstren


Vi hade typ tio bingobrickor och ändå vann vi inte!


Snigel och bond på mellanfesten


Skalman skakar rumpa


Pumba saknade sin andra pumba


Lilla my och påsen (nercabbad)



Robinson-phösarn tyckte det var skönt att komma från ön.


Dunderhonung






Brown, myrornaskrig och Flinta.

Ser ni vad jag föreställer?

MMS

Ser ni vad jag föreställer?


Idag smäller det!

Idag gäller det, snart kommer mina flickvänner och då ska vi börja fixa iordning oss. Blir kung. Åt en stadig frukost som attan, pasta bolognese. Det borde jag väll kunna stå mig på tills sju? Hoppas det iallafall, får ta med mig en frukt eller nått. Jag kanske ska börja piffa lite redan nu? Dom kommer ju om en halv timma. Yes. Hörs imorgon och förhoppningsvist orkar jag lägga upp massa bilder då. Ha de kung ikväll!

R-phaesten



Imorgon är det r-phaesten, kommer bli sjukt jävla kul. Är aptaggad. Ska ta sjukt mycke kort iallafall och äga festen!

Helg!!

Idag har jag haft en tung fredag, eller iallafall början på dagen var tung. Kalix kom hit och vid lunch och vi hängde ett tag och när hon skulle gå tillbaka till skolan följde jag med för att kila in på ica för att handla till kvällens tacopizza (som var svin god) Iallafall så fick jag springa in igen från hissen typ tre gånger för att jag kom på att jag glömt nått och sedan när jag kom på ica och stod i kassan för att betala kom jag på att jag hade glömt visakortet FAN! Bara att traska hem igen för att hämta det och sedan tillbaka för att betala tills dess hade dagen varit bajs, hade huvudvärk som en gnu också.
Men när jag äntligen hade betalat gick jag för att handla av han i turkkiosken och då vände min dag, han är nog seriöst min bästa kompis här uppe, ingen gör mig lika glad som han.
Sen så har resten av dagen sett ut så här: Sviiin god mat, vinnare tillsammans med kalix i rita gissa och även vinnare i yatzy! YES! Det lyfte min dag. LOVELY.


Snart baby!

Skånemejerier har fått ett vykort

MMS

Skånemejerier har fått ett vykort från sin mamma. Notera hjärtanet och talgoxen (som troligen pappafågelskådare har valt ut) Detta var nog det sötaste jag har sett. Mamma, varför får inte jag nått vykort?


Spännande

Fick nyss världens mest spännande kommentar. Längtarrr.

Målat

Igår kväll började jag måla på en tavla jag har funderat på att måla rätt länge och nu är det gjort. Riktigt kul faktiskt, är dock inte så duktig men det var ett bra tag sedan jag gjorde något sånt.
Kanske komme rupp en bild på den senare. Idag har det varit godissvullande och rapport skrivande, tur att jag har HH som styr upp jag är fruktansvärt dålig på rapportskriveri.

Om en vecka åker jag hem och det känns så otroligt skönt att få komma hem och vila upp mig, ska även ta tag i träningen igen, känner mig som en boll nu för tiden. Jag ska hjälpa mamma och julbaka, jag ska gå ut på promenixer och bara umgås med holmes. Jag ska pussa på Pölsan (och kanske på min syster) och jag ska äta godis med min bror eller nått annat gott. Tisdag och Prinsen ska få leka och förhoppningsvist får jag även mysa lite med herr prins också. Gud vad jag längtar.

Nä nu ska jag se ett avsnitt vänner sen ska jag hoppa i säng och sova som aldrig förr. Imorgon ska nämligen jag och kalix käka tacopizza och det måste jag vila upp mig inför.



Bror, jag och pölsan på julafton förra året.

Min önskelista


Parfym Emotion by Laura Biagotti


En enkel symaskin



En riktigt skön säng för min nuvarande dödar min rygg, sakta men säkert.

En BRA hårfön som torkar håret snabbt.


Vita fina sängkläder


Kläder

Hårförlängning


Sen så önskar jag mig nog massa mer också men inte vad jag kan komma på nu.
 Det kommer en fortsättning på önskelistan.

RSS 2.0