Ikea

Idag har jag varit på ikea med kärleksparet. Det var trevligt när dom inte pussades, haha. Några av grejorna på bilderna innan är dagens köp. Hittade faktiskt en riktigt snygg lampa till vardagsrummet med men vi har inte kunnat sätta upp den än eftersom vi inte har nån kontakt till den. Jajjemen så nu är jag nöjd och glad.
Är dock alldeless öm i underläppen. Tror att jag har en tendens att gå och bita mig i läppen när jag funderar, och funderat har jag gjort hela dagen.
Idag har vi ätit fiskgratäng, det är helt sjukt gott alltså. Icas fiskgratäng, mums. Ikväll ska jag bara sitta och dega i soffan och spelar rollercoaster tycoon. Underbart kommer det vara.

Lägenheten






Och till Kattans söta faster

Tissan

Tisdag har lärt sig apport! haha det är så roligt, hon är helt galen. Vill bara att man ska kasta hennes småkompis hela tiden. så söt.


Tisdag med hennes småkompis

Lampor

Jag behöver taklampor till både vardagsrummet och sovrummet. Finns det nått svårare att köpa än just det?!  Alltså jag vet inte ens vad som är snyggt, eller jo det vet jag ju men vad brukar man ha för lampor? Fan vad svårt. Ska på ikea imorgon och kika iallafall med min ex inneboende och hans husfru.

Markus är sjuk stackarn han sitter bara och snorar och deppar. Jag ska laga god mat åt han idag för att pigga upp han. Men världens godaste efterrätt som ingen annan är kattsand har lärt mig! Nu har jag slut på Greek avsnitt å se vilket är riktigt riktigt tråkigt, vad ska jag göra nu liksom? Plugga matte vore ju en ide. Fan vad drygt.



stackarn som ä sjuk idag.

Fredagkväll som en måndagkväll

Ja här sitter man och är seg som sjutton, Kellerman har typ lagt sig redan. Som ni ser på bilderna från igår kväll så hade jag det riktigt kul. Så kul att jag vaknade upp med en tatuering över hela armen, haha den gick bort i duschen som tur var.
Idag har jag varit bakis som sjutton men lyckades ändå ta mig ner på stan och lämna tillbaka lite grejer.
I helgen blir det nog lungt. Är knäckt efter gårkvällen. Kellerman har sin VKM imorgonkväll, han provade sin kostym förut och riktigt stilig var han.
Nä nu ska jag se ett avsnitt greek till (som jag ahr sett på heela kvällen) sen ska jag faktiskt krypa ner hos Kellerman.

VKM


Kvällens klänning






Kalix och Gotland


Jag och min kavaljer




HH och jag på mellanfesten


Vaknade upp med en tatuering över hela armen


Jag råkade supa ner min kavaljer


HH gjorde sitt bästa med phösarn


Hejdå

Ikväll

Ikväll smäller det, ikväll är det VKM alltså våran välkommst (haha stvas det så?) middag. Det ska bli riktigt kul och jag ska bli full. Kellerman hade glömt sin nyckel igår så jag fick lov att lämna det olåst när jag gick och la mig, det var det läskigaste jag varit med om. Helt plötsligt hör jag hur dörren far upp! Helt av sig själv. Blev ganska mörkrädd efter det ska ni veta. Sen när jag precis höll på att somna stod plötsligt han på taket i mitt sovrum. Han babblade nått om att han bar kaptensbindeln i början av kvällen, under kvällen och i slutet av kvällen.
Och i morse när jag vaknade låg han och sov på mitt vardagsrumsgolv, dom verkade ha kul igår iallafall. Men mycket sömn har det INTE blivit för mig iallafall så jag försov mig i morse och missade matten, det var bajs.
Nu håller markus på och fixa så vi kan se tv igen. Ska bli skönt som fan. Nu ska jag duscha och fixa iordning mig.

Dom här underbara bilderna hade syrran lagt ut på facebook tror ni man smälter eller?:




Snart bara två veckor kvar tills dom kommer!

Lugn Onsdagskväll

Sitter och ser på greek och har det riktigt riktigt skönt. Kellerman är ute och super. Jag och Tisdag har det riktigt riktigt skönt.  Ska snart ta en dusch och krypa i säng och sova som en gud. Idag har det varit skola skola skola och sen for vi ut på storheden och köpte en digitalbox. Så snart vårat kort till boxen kommit kommer man kunna se på tv igen, sköönt.
Jag har även gjort en header till kattan ikväll. Vet inte varför hon vill att jag ska göra dom för jag är verkligen inge duktig men huvudsaken hon är nöjd.

Nu sitter jag och saknar massa kompisar hemifrån, det är verkligen tomt utan dom. Skönt att Jag har Kellerman och han på taket här annars skulle det varit fruktansvärt. Längtar till Pölsan kommer och hälsar på.


Jag Saknar














FAN!

Som jag har gått och längtat efter att få ha kabeltv istället för dom här jävla boxarna. Fan, nu har alla våra kanaler försvunnit och lulebo har bestämt sig för att folk ska måste köpa fittboxar. Fan fan fan, åh så irreterad och arg jag är.
Så nu måste vi köpa två boxar och fixa två abonnemang. BAJS. Hata lulebo. SKIT!

Rullstolar och matte

Haha min klass är bäst på att supa inatt hittade dom på nått jävla otyg med en rullstol, läs detta! Hur kul är inte det liksom. Matten gick segt idag och nu ska jag dra mig neråt stan och försöka hitta nå kläder till sittningen vi har i veckan. plus att jag ska försöka hitta nå bra vardags kläder för jag har så sjukt lite nu känns de som.
Och jo, Kattan! GÅ OCH SEXA UPP BÖGEN!!

Måndagsmys


Godermorgon

Snart ska jag iväg till skolan för att plugga matte till halv tre jippey! Men ikväll var det nån dans på nollningen så jag stannar nog hemma, ni vet kanske hur bra jag är på styrdans, ojojoj. Hoppas herr Kellerman gör mig sällskap. Igår flyttade vår inneboende ut och idag är det mycket mer städat när man vaknar, lite konstigt att stiga upp och att inte hitta nån karl som sover på golvet i vardagsrummet. Kanska  ska be Kellerman sova där nångång, why not?

Igår var han på taket här och vi åt mackor, spelade kort och såg på lite film. En riktigt mysig kväll. Skönt att man har honom här uppe som man får umgås med ibland. Saknar alla där hemma så sjukt mycket och han stillar den saknaden lite, lite, lite, lite grand, och det är skönt.

Nä nu ska jag dricka upp min nyponsoppa och smita iväg till skolan får lite matte, weeei!

Skola

Nu ska jag kila iväg till skolan och få lite matte gjort, känns som man har glömt ruskigt mycket alltså. Usch, kommer väll hem sen på lunchen igen och slänger ut nått klyftigt inlägg till er. Men ni glömmer väll inte att gratta Pölsan?


Idag är ingen vanlig dag...

För det är Pölsans födelsedag! Grattis Elsan på ett års dagen. Hoppas du får dyra presenter av mormor och morfar och av mamma och pappa och heeeela andra gänget. När du kommer upp hit till luleå ska vi ha en andra födelsedag för dig så då ska du få tårta och presenter igen, bra va? Åh, vad jag längtar tills du kommer. Du ska få härja med Tisdag hur mycket du vill.



Nu säger vi alla grattis till Pölsan på hennes ett års dag! Grattis Elsa!

Hajk

Idag står hajk på nolleschemat. Vilket jävla påhitt. Trött är jag också som fan. En del klev upp klockan sju imorse och gick ner och tvättade. Nä men jag går väll dit och kollar vad den där jävla hajken är för nått sen går jag väll hem när jag blir trött.

Hallådja

Kvällen har varit riktigt skön. Jag och inneboende karljäveln har varit på max och käkat sen spelat massa kort. Skönkuk kväll faktiskt. Nu sitter jag och kollar på Greek, riktigt skön serie som passar nu när nollningen för fullt är igång. Men allvarligt tio dagars nollning är väll lite att ta i? en vecka skulle helt klart räcka. Är typ redan trött och sliten av supandet och ändå har jag varit lungt. Ja men hur som haver är det bra här uppe i luleå, saknar alla hemma som fan bara vilket är lite tungt.

Nä nu ska jag se klart greek sen ska jag sova sen ska jag upp och tvätta imorgonbitti runt sju weei!


Soran var..

Soran var:


Soran

Ikväll ska jag fara och kolla på Soran, ståupp komikern ni vet. Blir nog kul tror jag. Är sjukt trött nu bara och ska upp tidigt imorgon och tvätta, jippey för det. Man hade de så bra när man bodde hemma alltså. Tissan ligger och sover bredvid mig, det ser sjukt skönt ut men jag hinner inte sova nått innan för det börjar ju sju. Jajaja skitsamma. Jag ska ta tag i mitt liv nu snart. Ska hem tidigt och se nån film tror jag, det känns riktigt skönt. Är det bara jag som får typ världens stelaste fingrar efter jag har målat naglarna?


Visst har hon blivit sjukt stor?

Ny dag...

Nya möjligheter... bla bla bla jajaja. Jag är tydligen tråkig som inte orkar supa 10 dagar på raken men det ger jag fan i. Nu ska jag och mina bihang fara ut på storheden och pröva sängar eller nått. Handla lite också. Vi har en inneboende här som äter så sjukt jävla mycket.


Tisdag med sin älskade leksak som egentligen är min, fick den av Kattan, men nu är det tydligen inte min längre.

Efter tacosen

Nu har vi käkat tacos. Det var förjävla gott mums mums mums. Så nu ska vi försöka se Be Kind Rewind inom en snar framtid. Här kommer lite bilder:


Tisdag gillar snus


Hittade denna i kylskåpet imorse


Min inneboendes boende, det är INTE lätt att bo med två killar. Jag nöjer mig med en.


Här är mina nya knoppar dom ser typ brons ut här men dom är mer silver i färgen.

Efter stan

Jag som trodde jag skulle lägga mig och sova en stund när jag kom men icke. Vi for på stan istället och köpte lite små grejer då vi fått vårat studiebidrag idag. Köpte bland annat nya knoppar till köksluckorna, silvriga på indiska. Helst sjukt att metall knoppar på indiska som man köper två och två ska vara billigare än vanliga fula plastknoppar man köper i sex-pack på ett byggvaruhus. Inte sant? Det blev mycket bättre med dom men så klart köpte jag för få så jag måste fara in igen nån dag och köpa fler. men de e bra att jag har hittat några nu iallafall.

Ikväll blir det bara tacos och film är riktigt sliten än fast jag var ganska lugn igår. Hoppas inte klassen tycker jag är tråkig som stannar hemma ikväll bara. Fast det blir nog inte bara jag som stannar hemma men ändå.
Nu ska jag slockna ett tag innan jag ska börja med tacosen och röja bort lite här. Det blir rätt stökigt när man har inneboende.

Test

Åh gud, idag har vi haft mattetest, kvart över åtta. Drack igår. Vad dock ganska duktig och gick hem tidigt men de va tungt ändå. Fan det gick inge jävla bra på mattetestet. Men det får jag ta igen i veckan. Ikväll blir det jävligt lungt ska nog bara ligga hemma och se film med  HH och nå fler.
Just nu känner jag mest bara för att lägga mig ner och dö ett tag. Har fått bidrag och låningen idag vilket var skönt så nu har jag varit och handlat och tänker bjuda pojkarna och HH på tacos ikväll.

Nolla

Igår var första dagen på nolleperioden. jag är bakis och ska nu gå på en matteföreläsning. ont i magen har jag också, hellvette. åh herregud, jag är riktigt bakis alltså. Men de va kung igår och min klass är kung.






Är det så här hästpojken ser ut?

Mätt

Idag har vi inte hunnit mycket, först for vi på Lulebo för vår inneboende skulle lämna några nycklar. Efter Lulebo for vi ut på storheden och skulle fixa lite små grejer, bland annat tejp till lyset som poliserna klagade på igår. Jävla idioter. Vi for på Bygg Coop och skulle köpa knoppar till skåplyckorna i köket (för dom vi har är förjävla fula.) vi insåg dock väldigt snabbt att det skulle bli sinnes sjukt dyrt att byta ut 23 knoppar. Fan Fan Fan. Sen for vi på systemet och handlade upp lite till morgondagen för vet ni vad? Imorgon börar skola! Jag är inte ett dugg nervöd vilket är lite ovanligt. Vi har varit en sväng förbi universitetet för att kolla var vi ska gå imorgon också så jag är rätt lugn.
 Nu är jag sjukt mätt för kellerman gjorde hemgjort pizza, riktigt gött.



Vi köpte en låda kattöl.

Inneboende

Nu har vi fått en inneboende han anlände 12.25 inatt och nu ligger han på mitt vardagsrumsgolv och ser jävligt trött ut. Polisen förföljde oss igår också, vi hade tydligen ett lyse som var dåligt eller nått. Nog har polisen mycket att göra om tre stycken poliser följer en typ 3 km för att man har ett trasigt lyse.

Nä nu ska jag föda vår inneboende.

PartyBoy

Allvarligt finns det någon roligare än partyboy? Och jag som trodde jag hatade Jackass. PARTYBOY!!!!






Nu ska jag bara dö av skratt.

Fynd

Idag har jag fyndat en katt på Störst Ica.





Att Göra Intryck

Idag skulle det storhandlas så jag och Kellerman tog den största vagnen vi hittade och styrde kosan mot Ica Maxi. Jag tänker "Nu jävlar ska det spenderas pengar på mat". Hela handligen går bra fram tills det att jag kommer till kassan och plötsligt får en blackout när jag lastar upp varor på bandet.
Jag tappar en burk bostongurka i golvet och tittar upp i taket och tänker "Fan". Jag tittar ner på Golvet och ser glas och bostongurka i en enda röra och tänker "Fan". När jag tillslut tittar upp från golvet ser jag att 30 pers stirrar på mig inklusive kassörskan och jag tänker "FAN!!!" 
Ja så kul var det och nu kan jag aldrig mer visa mig på Störst Ica. Fan Fan Fan. Jag har eldat upp mina broar i Luleå. Fan. 

Max 1

Insåg idag att Luleå har minns 4 max. Fan, jag som skulle trappa ner på max maten. Insåg dock att det inte kommer funka så jag bestämde att jag och Kellerman skulle göra en utvärdering av Max1.
Måste faktiskt bara säga: Gud vilka otroligt goda burgare! 10 burgare av 10 möjliga. Så sinnessjukt gött. Mycket kärlek i den burgaren.


Lägenheten

På begäran kommer här en massa bilder på lägenheten.












Dessvärre kommer jag inte lägga ut några bilder på sovrummet för
tapeterna är så hemska att era ögon kan börja blöda. Jag gör det för ER skull.

IIIIInteeeerneeeeet!!!!!!!!

Japp nu har jag internet i min nya lya i Luleå. Jag trivs super bra här men saknar alla hemma som faaaan. Vi sitter ju och lökar hela dagarna, jag och kellerman. Vi känner ju ingen än så vi är ganska sällskapssjuka tror jag. Ja men är ni glada att jag är tillbaka eller?

Uppehåll

Jag kommer ha uppehåll med bloggen nu ett tag. Har så sjukt mycket med jobbet och flytten nu men kommer nog tillbaka runt den 15e. Hörs då!


RSS 2.0