mysigkväll

Ikväll har jag en myskväll med mamms och papps, jag har gjort ett fösök att göra mammas varmamackor med svampstuvning, ganska lyckat blev det iallafall. Och till middag lagade mamma palt, ett nytt recept som tydligen skulle vara super enkelt och det var faktiskt ganska gott också. Får introducera för Kalix och HH när jag kommer upp till Luleå igen. Har också varit och myst med mormor en sväng visade bilder på lägenheten (som även ni kan se här) Vi tittade även på tv, nyheterna till och med och mormor lärde mig att Obama var bäst och att Ingvar Kamprad har varit nazist, vi vet inte hur mycket det stämmer men enligt mormor är det så för tv och radio säger så, och hon så klart.
Det har varit en lärorik kväll kan man helt klart säga och imorgon ska jag på stan och sen ska jag till kyrkan och sen ska jag och Holmes krubba middag. Mysigt pysigt. Fullt upp här i Gottne är det iallafall, och jag gillarne.

Ni glömmer väll inte....

...att läsa Tisdags blogg?


Tiss


Ganska nyuppstigen

Vaknade för kanske en timme sedan av att pappa stormade in i mitt sovrum och undrade hur man startade min dator. Trycka på knappen kanske? svarade jag. Jag fick iallafall kliva upp och kolla så han inte slaktade den totalt när han skulle surfa. Ja och nu sitter jag här helt galet trött. Jag är riktigt sugen på att kliva ner i sängen igen och försvinna in i sömnens land. Antingen det eller baka något riktigt sockrigt och gott och äta. Bara vara galet onyttig. Nä, jag är nog mest sugen på sömn ändå alltså. Nån som har några andra planer för dagen åt mig?

Ikväll har jag varit och kollat på

MMS

Ikväll har jag varit och kollat på klungan på folkan. Dom är ju helt fantastiskt roliga alltså. Underbar kväll men fantastiska människor. TACK!


Alla glada inte sura

Tjenix. Sorry att jag inte har kladdat så mycket i den här bloggen de senaste dagarna, ni ska få en liten update så kanske ni förstår varför.

Iallafall så hade jag sista tentan i tisdags och efter det satte jag, kellerman och tisdag oss på bussen mot Övik. Efter 6 timmar och tio minuter var vi framme och hör och häpna! Vi hade åkt 40 mil söderut och helt plötsligt fanns det snö! Helt underbart fint är det men också väldigt kallt så idag måste jag verkligen komma mig iväg och köpa den där vinterjackan jag babblar om hela tiden.
Så på tisdagkväll så åt jag och kellerman rostbiff och potatissallads mackor med min mamms och papps vilket är typiskt hemma fika och även så sjukt gott. Sen gick vi och la oss tidigt för jag var helt slut i kroppen.

På onsdag igår alltså så klev vi upp ganska tidigt och for till eden för att pussa lite på kellermans söta mamma och hjälpa henne och polisen med tunnbrödsbaket. Efter några timmar for jag och tisdag tillbaka till gottne för jag ahde lovat att laga mat till heela familjen och det gjorde succe, tack vare Kalix recept.
Holmes var också med oss och käkade och efteråt for vi hem till henne och bakade en kladdkaka och såg på bonde söker fru.

Och ja här sitter jag nu nyuppstigen och redo för en ny dag, jag älskar verkligen att vara hemma. Ikväll ska jag, Puttis, Kellerman, Toffel och polisen fara och kolla på Klungan vilket ska bli helt fantastiskt kul. Men nu ska jag iväg och ha en mysdag med pölsan för hon är världen underbaraste unge!


Mina älsklingar


I gottne finns det snö! Det finns

MMS

I gottne finns det snö! Det finns det inte i eden och luleå.


På väg hem. Bara två och en halv t

MMS

På väg hem. Bara två och en halv timma kvar. Vansinne vilken tid det tar. Men övik, här kommer jag!


Skånemejerier och Tisdag hänger.

MMS

Skånemejerier och Tisdag hänger.


Tisdag leker med sin kompis hektor

MMS

Tisdag leker med sin kompis hektor.


Mobilfynd

La precis över alla bilder jag hade på min gamla mobil till datan och detta är lite av vad jag hittade:














Bilder att älska






















Älskar



Åh, vad jag älskar den här låten. Det känns bra i magen av den.
 Plus att lasse är så galet snygg i den med, haha.

Lugn helg

Har haft en galt härlig helg om man bortser från mattepluggningen. Igår var jag Kellerman och skånemejerier på stan och shoppade lös. Det var bla. utförsäljning på djurmagasinet så Tisdag fick lite presenter. Det var faktiskt lite synd om hon igår för att när vi vaknade hade hon kräkits en massa. Så jag skämde bort hon med lite presenter för det var hon värd, ni vet hon har ju fullt upp med att vara katt nu under tentaperioden.
Vi han även med att äta en burgare på Tasty burger, helt ok, lite sibyllastuk på maten. Sen så provade jag en jacka också, måste ju köpa en varm vinterjacka nu när vintern snart är här. Har en känsla av att den här vintern kommer bli ganska mycket kallare än den förra.
Ja hur som helst imorgon är jag ledig, ska plugga lite matte och dra in till stan och fixa lite grejer inför resan hem. Inga stora planer alltså. Nä nu ska jag snart käka, ha en trevlig kväll.


Snart kommer jag hem holmes!

Fredag chokladtårta.

MMS

Fredag = chokladtårta.


Fredagskväll

Ikväll blir det en riktig myskväll här i soffan med mitt täcke och kanske en chokladkaka. Sugen på att joina?
Efter tentan i morse for iallafall jag och min projektgrupp in till stan för att shoppa och luncha. Riktigt mysigt. Hittade en bra klänning att ha på mig i skolan också. Som vanligt glömde jag det viktigaste att gå och kolla på jackan jag tänkte köpa. Typiskt mig men det kan jag göra hemma i övik till helgen också. Nä nu ska jag blunda ett tag. Är ju trött, hallå!

Nu har jag hittat mitt nya stammis

MMS

Nu har jag hittat mitt nya stammis hak. Helt otrolig sallads buffe. Underbart.


Puh, då var första tentan över.

MMS

Puh, då var första tentan över.


Nervös

Ja, jag är galen som är uppe nu men det är bara för att jag ska hinna plugga lite innan tentan. Jag blev ju så jäkla trött igår så jag fick lov att gå pch lägga mig ganska tidigt å då tänkte jag att de skulle va smart att kliva upp i tid för att hinna kolla igenom det en sista gång. Men, inte fan somnade jag så tidigt låg och vred och vände på mig än fast jag var riktigt trött så nu är jag ganska död. Jag klev dock upp ändå nu för jag måste verkligen kolla igenom allt innan tentan. Gud, jag tror jag är nervös. Brukar aldrig bli det men tydligen är idag en sån dag. Eller så är jag bara hungrig? Svårt att avgöra vilket. Hur som helst önska mig lycka till och håll tummarna hårt!

Tröttsamt

Nu är jag så galet trött på att plugga men jag behöver hålla på i iallafall fem timmar till. Gud vill bara kräkas på den här jäkla ergonomin. usch usch usch. Varför var man en sån som bara behövde läsa nått en gång för att komma ihåg det? fan vad enkelt de hade varit.  Nä jag skulle behöva lite miljöombyte igen, köket nästa!

Huvudet har återgått till normalvikt

Idag mår jag bättre, mycket bättre faktiskt. Jag gick och la mig tidigt igår och idag är jag feberfri. Är fortfarande mör i kroppen och benen skakar som bara den när jag står upp men det går nog snart över det med.

 Idag är det tantaplugg som bara de som gäller, och lite tvättning med för den delen.
Jag gillar att tvätta, tycker det är lättsamt. Att vika ihop den och lägga in den i garderoben är dock inte lika roligt. Förstår inte hur mamma orkar stryka all tvätt, det skulle aldrig jag orka. Fast iof så har jag inte så mycket tvätt som måste strykas heller.

Solen skiner ute och det ser verkligen super härligt ut men här sitter jag vid mitt köksbord och pluggar pluggar och pluggar. Tur att man får ta lite surfar pauser ibland. Kellerman har alla sina kompisar här och som sitter och ser film i vardagsrummet så det är därför jag sitter i köket för annars skulle jag aldrig kunna koncentrera mig.



Här sitter jag och tisdag och pluggar.

Mitt huvud väger 100 kg

Gud, vilken tung dag. Vaknade i morse med 39 graders feber och världens huvudvärk. Jag proppade i mig massa ipren och drog mig mot skolan. Vi hade redovisning idag var vårat projekt och det gick åt skogen men jag orkar inte gräva ner mig i det för nu måste jag fokusera på tentan på fredag och att bli frisk.
Håll tummarna och be för mig eller vad ni nu gör för att jag ska bli frisk. Nä nu ska jag plugga ergonomifrågorna.

Jag säger bara: Tanka hem!


DSC00168

MMS

I morse när jag klev upp så var det is på sjön. Nu är hösten över och vi vet alla vad det innebär.


En helt tråkig måndag

Idag klev jag upp tidigt för att min störda projektgrupp skulle skriva det sista på rapporten och det gick bra. Sen efter det hade jag matte och då dog jag. När jag gick hem efter matten kände jag att jag började få huvudvärk så jag tog en ipren och la mig när jag kom hem trodde det skulle gå äver efter det men icke så nicke. Så jag har i princip legat hela dagen och när jag inte har gjort det har jag mest bara suttit som ett annat lik.
Det är första avsnittet Bevvan på 400 nu, gamla hederliga bevvan alltså. Skulle vara sjukt kul att se allt igen, det ska jag styra upp.

Om ni tycker inläggen som jag mobilbloggar kommer vid konstiga tidpunkter ibland så beror det bara på att dom blir försenade, dom senaste skrev jag för flera dagar sedan. Värdelöst att det ska fungera så dåligt. Nä nu ska jag plugga ergonomi. hoj!

Godnatt på er!

MMS

Godnatt på er!


Plugg på en fredagskväll är tungt.

MMS

Plugg på en fredagskväll är tungt. Men vad gör man. Är lite depp över missad smörgås tårta dock men folk får gottgöra mig den 28onde.


Tisdag dricker vatten ur mitt glas

MMS

Tisdag dricker vatten ur mitt glas. Man kan ju inte dricka något annat än isvatten hallå!


Tisdag på span och Tila är singel

Just nu är Tisdag på spanartjänst vid balkongdörren, hon ser till att inga kråkor är och pickar på våra sopor som står där ute. HON VAKTAR.

Nog är det väll ändå tragiskt att Tila Tequila inte lyckades få nå kött den här säsongen heller. Stackars sate som blir dissad hela tiden. Och vilka dumma jävlar dom dissar henne. Jaja Hoppas för hennes skull att hon inte utsätter sig för en säsong till och en till dissning.

Bibloteket

Fasiken va jag är trött på att plugga nu. Trött i allmänhet också för den delen. Kan typ inte hålla ögonen riktigt öppna och min rumpa värker, måste hem och ta det lungt. HH's hårdbrömackor med kaviar har räddat mig hyfsat annar skulle jag väll ha avlidigt.
Ikväll ska jag belöna mig själv med ett bad och kanske en film behöver det för att ladda batterierna för veckan som kommer, det kommer bli galet mycket pluggande nu alltså. Men jag får ju trotsallt komma hem efter tentorna och det känns helt fantastiskt skönt!  När jag kommer hem ska jag ta tag i mitt liv lite och börja ta morgonprommenader, hoppas man får med sig han på taket eller holmes, det blir ju så mycket roligare då.

Anledningen att jag är så trött är att jag promt skulle läsa ut en bok inatt och det var väll jävligt onödigt egentligen. Men nu kommer jag i och för sig inte ligga uppe nå fler nätter under veckan och läsa och det är väll bra.

Nä nu ska jag ta ett sista ryck och skriva lite på rapporten vilket verkligen behövs. Hoj!

Off to skolan

Nu ska jag iväg till skolan för massa plugg plugg plugg. Jag är så duktig. Weeeii! Ha en bra dag i solen alla ni som slipper plugga.

Mys och pluggkväll på docent 28

Ikväll Sitter jag och Kalix framför tvn med var sin data och var sin ergonomibok, tycker ni det låter tråkigt? Vi har det faktiskt ganska mysigt. Trött som bara den är jag iallafall. Tisdag sover som vanligt den lyllo osten. HH drog nyss på filmkväll och dissade oss totalt, oförlåtligt. Ni glömmer väll inte att gratta min mamma va? det är ju snart för sent. Fast ett grattis i efterskott är ju aldrig fel det med.

Idag har jag och HH suttit på biblioteket från elva till tre och pluggat matte, hon är litegrand som min privata lärare när hon har genomgångar på tavlan för bara min skull. Sen så har jag, Kalix, HH och Kellerman ätit kroketter och kött, mums.
Nu ska vi snaska massa götta så det bara ryker om det.


Kalix

Åh, vad jag saknar...

....detta


Ingen vanlig dag idag...

För idag är det min söta mammas födelsedag!! Grattis till henne.


Uppåner

Jag känner verkligen att jag börjar bli lika vädernördig som min far men alltså vädret är verkligen upp å ner här uppe. I Tisdags var det regn, igår var det sol och idag är det regn igen. Mer sol till folket säger jag! Tur att jag typ är ledig idag så jag slipper gå ut. Ska dock på skolan och skriva projekt vid tre men vädret kanske har blivit bättre tills dess. Gud vad gammal jag känner mig när jag pratar om vädret.

Iallafall så var jag duktig och kom upp ur sängen strax innan tio än fast jag somnade riktigt sent igår. Så idag ska jag mysa i min morgonrock och plugga duktig som jag är.

Geek

Jag sitter och kollar på Världens härligaste män just nu och kvällen program handlar om geekar. Jag älskar geekar. Fast jag gillar inte riktigt att dom tar upp sånna dryga killar som vill vara en geek. Dom är inte geekar. Geek är någonting man är inte nånting man blir för att man vill vara det. Fattade ni nånting av det där?
MIn dröm geek är Max i Greek (nu tror jag inte det är så super många som grukar se Greek som är typ samma som geek haha.) Han är så här galet smart, det är en snygg geek. Jag älskar smarta människor. Smarta människor som inte riktigt är medvetna om att dom är det. Utan bara smarta allmänbildade geekar. Det är min älsklings geek. Att vara smart är typ det mest attraktiva jag vet. Mmmm Max i Greek.


Max och Casey i Greek, lyllo hon!

Tegan and Sara

För några år sedan började jag lyssna på enäggstvillingarna Tegan and Sara och
idag är en sån dag som jag kan njuta av dom riktigt mycket. Dom är bäst. Njut!


När Kellerman fyllde år...

Kom på att jag glömt att berätta om en otrolig rolig sak. Helgen när kellerman fyllde år så blev han utslängd från krogen för att han tydligen hade tappat (eller slängt) ett glas i golvet framför en vakt. Efter han hade blivit utsläng så tog han på sig kepsen och försökte komma in igen. Det var tydligen super nära att han skulle lyckas komma in igen men tyvärr såg vakten honom.
Hur som helst när allt detta hände så var jag och några som inte kom ut på kåren hemma hos mig och plötsligt stormade Kellerman in och frågade var jag hade min peruk nånstans. När jag frågade vad han skulle ha den till mumlade han något om att han blivit utslängd och att han skulle in på krogen igen. Han bytte kläder och tog på sig peruken sen traskade dit och han kom in, jag hoppas det var värt det.


Så här snygg var han.

Efter mycket tjat...

Från Puttis har jag nu lagt upp bilder på min lägenhet på styleroom. Jag kommer nog bli ordentligt sågad är jag rädd för. Men vi märker väll som sagt. Nu ska jag bara sitta och vänta in kommentarer.



Tisdag har legat och solat idag. S

MMS

Tisdag har legat och solat idag. Se så brun hon har blivit.


Betapet och jag

Just nu sitter jag och spelar betapet. Det är fan världens skönaste tidsfördriv, och ja jag vet jag är en nörd. Lade nyss en rullning och jag fick 216 poäng för det. Ett ord, jag säger då det galet galet.
Ikväll ska jag mest bara sitta här i soffan och plugga en hel massa. Ska skriva teorin på vår projektrapport och sen ska jag även hinna med några mattetal. Är ni avundsjuka på min kväll?

Lyckad dag idag. Först så fanns de

MMS

Lyckad dag idag. Först så fanns den underbara salladen att köpa på skolan idag igen. Sen så hittade jag faktiskt min ergonomimapp som jag har letat ihjäl mig efter. Jag är helt klart nöjd med dagen. Godnatt!


Kallt som bara den idag.

MMS

Kallt som bara den idag.


Där uppe sitter Tisdag och väntar

MMS

Där uppe sitter Tisdag och väntar på att hennes matte ska komma hem.


Natt eller fortfarande kväll?

Borde jag och tissan gå och lägga oss eller ska vi stanna uppe ett tag till och glo på tv. Vi har ju trots allt sovmorgon imorrn. Men lite trött är vi nog iallafall, eller?

Ja, ikväll har jag och HH haft räkkväll efter vi hade slukat alla räkor skulle vi plugga ergonomi men det gick skit för jag var så galet ofokuserad. Efter ett tag tappade HH också fokuseringen så det slutade med att vi satt och nördade framför datan igen.

Nä men sängen var det ja, ska fundera ett tag till.


Stackars mig.

Jag somnar helt seriöst vilken sekund som helst. Mina ögon bara faller ihop mer och mer. Jag måste göra något fort.

Jo men just! jag har glöm att berätta om min underbara lunch jag åt idag och även igår. Det var igår när jag skulle gå hem från bibolioteket som jag gick in på centrum restaurangen för att köpa en macka att käka till lunch, då såg jag att dom hade en grekisksallad med qinoa som var rätt billig så jag köpte det. Och hör och häpna det var så galet god att när jag idag gick tillbaka till CR så höll jag tummarna så hårt och bad gud riktigt snäll att dom skulle ha dom idag igen. Mitt tumkramande och gudsmörande gav utdelning för dom hade dom! Den var tillomed lite godare idag. Lycka är god mat.

Piff och puff ligger och sover i s

MMS

Piff och puff ligger och sover i soffan. Varför får inte jag det?


Vilken seg dag

Alltså det duggregnar ute och det är grått som bara den, inget kan göra den dag så seg som vädret kan. Det är ett under om jag håller mig vaken hela dagen. förhoppningsvist klarar jag det.
Nu är jag hemma på lunch till ett, vi har jobbat på vårat projekt på förmiddagen och efter lunch har jag matte vilket känns roligt som fan faktiskt. Ikväll ska nog jag och HH ha räkkväll och jag hoppas att jag hinner plugga lite matte innan det. Snart har jag fått hem veckans gossip och då ska jag ligga här i min fotölj och bara njuta.
Jag längtar lite efter vintern jag, regning höst är så tråkigt. i och för sig har faktiskt hösten varit rätt fin här men jag beöver lite ombyte. En stor varm vinterjacka måste också inhandlas.
Nu är det inte länge kvar tills jag far hem till övik och gottne, vi har tenta den 24e och den 28onde och efter matte tentan den 28onde så packar familjen fool/kellerman/kattlund ihop sitt pick och pack och hoppar på bussen till övik. Lovely, hoppas bara tenterna går bra. Nä nu ska jag kissa sen blir det GG, HOJ!


När tjockisen var en liten tuss.

Björnbrunsten

Här kommer lite bilder sen lördagen, några har blivit censurerade och visas därför inte här i bloggen.






































Det blir bara dimmigare och dimmigare ju längre kvällen går och
efter det här var det helt svart haha eller rött.

Söndag

Idag är jag bara trött, har inte orkat göra mycket. Har lyckats städa lite men förutom det har jag mest suttit här i min underbart sköna fotölj och lökat. Imorgon börjar jag kvart över åtta och då ska vi komma igång med vårat projekt. Vi ska sitta och mobba en diskmaskin i två veckor, det ser jag framemot.

Nä, imorgon kommer det väll upp lite bilder från gårdagen än om jag har liiiite ångest idag. Nä jag tror faktiskt det blir sängen ganska snart, väldigt snart.


jag är på sittning.

MMS

jag är på sittning. Jag är super full. Livet är en fest.


Haha kolla vilken otroligt rolig b

MMS

Haha kolla vilken otroligt rolig bild jag hittade på mobilen. Man är så jävla bra på att fota när man är full.


Lördag

Och idag är jag seg som sjutton, är nästan sugen på att krypa ner i sängen och sova en timme till. Ikväll ska Kellerman och jag på en sittning som Julius anordnar. Tydligen ska Tisdag också ha fest ikväll, tror nästan att jag måste fixa en barnvakt åt henne. Litar inte på henne tillräckligt för att lämna henne ensam på en lördagskväll längre.

Jag klippte nyss Kellerman, tror han blev nöjd. Han var rätt långhårig innan. Jag tycker iallafall han blev super fin, än fast det var jag som klippte honom. Gud, lite sömn och mat på det här så.


Inte riktigt så här korthårig blev han.

Sommras

Sitter och kollar igenom massa fotbollsbilder från i sommras, fan vad härligt det ser ut.




Så här liten har Tisdag varit.






Erik in action.


Fotboll när den är som bäst.

Tack till...

Jag vill bara tacka min kusin Micke för de inte alls speciellt obehagliga kommentarerna på min tidigare bild. Tack Micke du är också snygg.


Pölsa

Titta vilken underbar bild på Pölsan.


Ikväll har jag och kellman myskväl

MMS

Ikväll har jag och kellman myskväll. Just nu är vi ute och käkar sen ska vi hem och mysa ner oss framför en film med en godispåse. Helg är underbart.


Nya köksgardiner

Nu behöver jag lite hjälp med Val av tyg till nya köksgardiner. Jag har två tyger från ikea, Vilket tycker ni skulle passa bäst i mitt kök?




Tvätt dag

Återigen har jag en duktig dag. Först hade jag Matte innan lunch och sen jag kom hem har jag hunnit städa toan och tvättat, är nästan klar med tvätten, det är så sjukt mycket. Just nu håller Kellerman och hans klasskompisar på att spela in en film till nån redovisning haha det är så grymt kul att sitta och lyssna på dom. Sen har dom klätt ut sig också. Jag har legat på golvet och dött av skratt ett antal gånger.

Snart ska jag gå ut på en prommenix med Tissan och kanske han på taket, vi ska dela ut inbjudningar till R-festen. Sen ikväll ska jag och markus ha myskväll. Jag har en super rolig överraskning åt honom. Nä off to tvätten.


Regn regn och ledighet

Idag regnar det ute och jag ska inte lämna soffan på heeeela dagen. det känns så galet skönt. Helt obeskrivbart skönt. Imorgon har jag bara en lektion också så då kan jag ju också nästan bara ligga i soffan hela dagen. Hurra för det! Iof ska jag faktiskt plugga lite matte också men det kan jag ju göra i soffan, haha. Älskade soffa.

Kalix igår när vi var och käkade v

MMS

Kalix igår när vi var och käkade världens godaste mat. Kan man vara gladare.


Idag har jag äntligen köpt ergonom

MMS

Idag har jag äntligen köpt ergonomiboken. Det värsta är att den också är en tegelsten. Typ lika jävlig som matteboken. Jag kommer bli krokryggad av att bära alla dessa böcker. Tyck synd om mig nu!


Labbrapport for life.

MMS

Labbrapport for life.


Nöjd kund mig själv

Jag är så galet nöjd med mig själv nu, all ergonomi är klar och imorgon är jag ledig. Ska verkligen sova ut som bara den sen så ska jag plugga matte och mysa i soffan heela dagen. Det ser jag verkligen framemot.

Har föresten glömt att berätta om det sjuka stället Kalix och jag avr och käkade på igår! Först fick man beställa in kött, fisk eller kyckling. Och jag tog ju kött så klart, finns det nått godare? Sen så var det en BUFFE! med potatisgratäng, potatissallad, vanlig potatis, bakad potatis, hundra olika såser, och massa massa goda sallader och till det färskt bröd.
Alltså köttet var helt galet gott och det andra, ja jag vet inte ens vad jag ska säga om det. Sinnessjukt. Det var nog det godaste jag någonsin ätit. Det var lycka det.

Hittade även en svart klänning på stan igår som jag ska ha på björnbrunsten, en svart som jag ska sy om litegran för det var lite tantlängd på den. Hoppas bara jag blir fin i den. Nu behöver jag bara en riktigt varm vinterjacka för det är kallt som fan här uppe.

Duktig idiot

Jag känner mig så galet duktig nu, har precis skrivit klart labbrapporten. Nu har jag satt in en chokladkaka i ugnen sen ska jag försöka skriva klart lite ergonomifrågorna sen så ska jag plaska i säng för jag är sjukt trött och huvudvärken är som en liten mygga i mitt huvud.

Idag är det en solig kall dag

Fan vad härligt det är ute! Kom precis hem från skolan, vi har suttit och skrivit en labbrapport. Känns underbart skönt nu när den är klar hoppas att den blir godkänd bara.
Jag börjar igen strax innan tre och tills dess tänkte jag försöka göra några klimatfrågor i ergonomin, skönt att få det bortgjort. Sen ikväll blir det en störd filmkväll igen. Mycket bra mycket bra, det börjar bli ordning på mitt liv igen. Lovely.


Tisdag och polarn

Tisdags namnsdag

Idag är det tisdags namnsdag, igeeen. Hon har jämt namnsdag tycker jag. Det är galet. Det värsta är att hon jämt vill ha presenter då också. Tro vad det blir idag, en puss kanske.
Nä men, nu är jag hos Kalix i klassen och jag väntar på att hon ska duscha klart. Sen ska vi på stan och hitta en klänning till mig som jag ska ha på mig på björnbrunsten som går av stapeln på lördag, är galet taggad än fast det blev rätt hårt i helgen alltså. Sen efter jag och Kalix varit på stan ska vi käka på nått gott ställe här inne i luleå city. Det ser jag framemot som fan.
I veckan kommer det kanske bli tunt med bloggande har massa skolarbeten jag måste göra klart tills på fredag, ska sitta och nöta en labbrapport ikväll sen så har jag även några frågor i ergonomin som jag måste skriva imorgon men det går jag på ett kick. Haha så känns det just nu iallafall men man måste vara positiv.
Och ni som undrar varför Tisdag är så dålig på att blogga nu i veckan beror det på att hon fortfarande är bakis sen i helgen. Så nu vet ni det. Nä nu off to stan.

En katt eller en stereo?

MMS

En katt eller en stereo?


Fest. Ergonomilabb. Weii! Vad gör

MMS

Fest. Ergonomilabb. Weii! Vad gör ni?


Markus födelsedag mer bilder













Tisdag

Idag har Tissan haft en kul dag, hon fick härja loss med sin polare Nikki, dom såg film och så. haha.


Bilder från lördag 1

Vi fick en sjuk överraskning i lördags! Här är dom:





Galet, jag säger då det.

Filmkväll hos oss, jag ska nog gå

MMS

Filmkväll hos oss, jag ska nog gå och lägga mig istället. Sömn är det bästa.


Hård helg

Jag är trött och berättelser om helgen kommer annan dag.

Titta vilken fin tavelvägg pojkarn

MMS

Titta vilken fin tavelvägg pojkarna har gjort åt mig. Guldstjärna till dom.


Födelsedagsbarnet i bilen på väg f

MMS

Födelsedagsbarnet i bilen på väg från storheden. Allergi medicin inhandlad.


Idag är en underbart ovanlig dag...

...För idag är det Kellermans födelsedag



Hoppas han får en underbar dag för han är världsbäst och jag älskar han!

Det snöar i luleå!

MMS

Det snöar i luleå!


Bright Eyes


Åh, minns plötsligt den här underbara låten. Finns det något finare måntro?

Tisdag har kommit i tonåren.

Ja, som sagt. Tisdag har kommit i tonåren och hon har en affär med brevbäraren. Jag tog med hon ner till tvättstugan för att jag tänkte lära henne att tvätta, hon måste ju också göra sin beskärda del i hushållet. Hon var speciellt intresserad av hur vattnet kom in i tvättmaskinen så hon ägnade mest tid åt att titta på det men vi får ta med hon fler gånger så hon verkligen lär sig.
Ja men iallafall så när vi skulle åka upp till lägenheten igen så delade vi hiss med brevbäraren så blev hon helt till sig, ni vet hur det är med ens första kärlek. Dom bara kelade och kelade och jag kände nä nu måste det ta stopp hon är ju faktiskt bara halvåret flickebarnet. Så om det ska vara så här i fortsättningen måste jag nog ge henne utegångsförbud, man har ju hört om alla dessa brevbärare.



Det var så behändligt när hon var så liten att hon rymdes i en skål, då sprang
 hon inte efter några brevbärare, hon intresserade sig inte alls för killar.

Idag är ingen vanlig dag...

För det är han på takets födelsedag!!! Nu ska alla alla alla gratta han för han är världens bästaste bästaste kompis och han är värd det!


Knäpp natt.

Klockan halv ett inatt hade jag fortfarande inte somnat, då var jag så sjukt rastlös så jag klev upp och börja, trott eller ej, STÄDA! Jag damtorkade hela lägenheten, städade toan, slängde massa papper, rengjorde spisen och massa massa mer. Vet dock inte hur bra det blev eftersom jag städade i mörker och väldigt tyst för att inte väcka någon. Kom i säng runt tre igen och idag är jag helt helt död. Nu ska jag plugga matte och fixa lite mer grejer.


RSS 2.0