Tisdags blogg

Fröken Tisdag har skaffat sig en blogg. Det ska bli sjukt spännande att läsa hennes funderingar om vardagen.
Detta kommer solklart bli en ny favortiblogg. Här kommer ni till den: Tisdagsblogg 


Ahw, jag är en katt.

Kellerman och jag sitter båda två och datanördar och ser på idol. Då skickar han helt plötsligt en bild till mig som jag måste dela med mig av.


Desperata

Åh, detta hade jag ingen aning om. Imorgon börjar ju desperata. Desperata är den enda serien typ som jag ser på tv, som jag har tålamod att se på tv. Åh, vad kul. Tråkigt att man inte längre kan se på det tillsammans med Puttis eller Kattsand. Det är trist men Tisdag får ersätta dom.

Sjuk

Jag har gått och blivit sjuk :( tror att jag har feber och allt. Är helt knäckt orkade knappt upp ur sängen. Imorse när jag klev upp och skulle till skolan var jag alldeles yr, trodde jag skulle svimma så jag la mig i sängen en stund till för att få det snurriga att försvinna men det hjälpte inte så jag stannade hemma. Så idag ska jag ligga här i offan och vara sjuk och plugga. Sen så måste jag hålla tummarna för att Kellerman tar hand om mig. Lagar nån smarrig mat och så.
Nu har jag inte riktigt tid längre ska sitta här och tycka synd om mig själv och hoppas på att Tisdag också tycker det.

Jag är galet bra på att lura mig s

MMS

Jag är galet bra på att lura mig själv. Gör det mig jävligt smart och skicklig eller otroligt dum?


Nu ska Tisdag och jag sova jävligt

MMS

Nu ska Tisdag och jag sova jävligt gott och imorgon blir det en riktig pluggardag. Godnatt allahopa!


Bilder

Nu har jag fått in alla mina bilder på datan så nu känns den mycket mer som hemma. Här kommer ett hopplock.












Kellerman

Kellerman har på allvar inte klivit ur sin morgonrock ännu. klockan är 17.16 och han har fortfarande inte klätt på sig, tragiskt. Det värsta är att han har haft min drömdag idag, bara legat i soffan hela dagen och sett på tv och nördat vid datan. Jag är galet avundsjuk.

meten fast maten

Åh, nu har vi ätit lite äkta magaluf mat, det var riktigt gött. Massa matte har jag fått gjort också, fattar faktiskt riktigt bra nu. ska gå igenom två kapitell till innan jag ger upp för dagen hade jag tänkt. Jag försöker planera lite inför helgen i mitt huvud också men det går sådär. Nä nu återgår jag till Calculus. Weeei.

Pluggdag

Jag har nyss varit ute på en kort prom med tisdag. Haha det är så roligt för varje gång hon ser en fågel blir hon stel som en pinne. När hon ser en människa burrar hon bara upp pälsen och ser rädd ut, är inte det lite fel?
Jaja hur som helst nu ska det pluggas igen som aldrig förr, dugga på fredag. Ska spika den! Nä nu ska saker bli gjorda! Trevlig söndag!

Åh, vad jag älskar house.

MMS

Åh, vad jag älskar house.


Min utsikt just nu. Cola som jag i

MMS

Min utsikt just nu. Cola som jag inte får dricka, en dator som är upptagen och det värsta av allt, EN rögle match. Herregud. Varför utsätter jag mig för detta?


Nöjd kund 2

På begäran av kund 2 en lista på vad jag köpte på ikea:


Tyg 4 meter


Tyg 2 meter


Två stycken kuddar


Filt, grå, skön och trött.

Nöjd kund 1

På begäran ska jag nu göra en vän nöjd och glad helt och hållet för husefridens skull.

Notera att det inte är jag som tycker detta är sinnessjukt kul utan kund1.

Bort med håret

Jag rakade nyss av Jåkke håret, fan vilket jävla hår karljäveln har. Det tog typ en timme och ändå klippte jag bort det mesta innan jag tog trimmern. Har inte sett så mycket hår nångång och ändå var han inte långhårig. galet galet galet.

Nu finns jag.

Nu finns jag på eniro och hitta. Jag har inte funnits förrns nu, det är coolt. Jag finns, mäktigt.

Tisdag sitter vid dörren och sjung

MMS

Tisdag sitter vid dörren och sjunger "pappa kom hem" och gråter. Hur ska jag någonsin få någon sömn. Hoppas Kellerman dyker upp snart. Godnatt


Efter disken

Nu har jag diskat bort nästan allt. Jag brukar få ruskigt ont i ryggen när jag diskar men idag klarade jag nästan att diska bort allt innan jag kände av ryggen. Ryggen kanske håller på att bli bättre, då ska jag komma igång med pilatesen igen. Hoppas Kellerman blir glad när det inte ser förjävligt ut här. Bara lite småjävligt. Haha nä inte alls så.

Undra hur mycket jag har gått upp i vikt av svullandet ikväll alltså. Ska ta tag i mitt liv och börja träna nästa vecka. Har dugga igen om en vecka så i helgen blir det mycket mattepluggande och samma nästa vecka tror jag. Men nästa helg ska jag festa till ordentligt. Kellermans födelsedag vettni, det kommer bli grymt kul. Måste bara styra upp så att alla kommer in på Stuk. 

Nä nu ska jag se klart greek och drömma våta drömmar om Candy world, helt otroligt ställe.

Fredagskväll på docent

Ikväll har jag, kalix och HH filmkväll och vi svullar som aldrig förr. Är sinnesjukt mätt. Kalix gjorde nog världens godaste kött, och det var inte ens manskött. Vi sitter nu och ser på film och jag har gjort afrokrull på HH. Hon kommer Bli riktigt het imorgon alltså. Nä nu ska jag svulla lite till.

Candyworld







Jag var i himlen igår, jag är fortfarande inte helt återställd.

Quote 2


Erik, Lisa, spy hink hink hink.

Quote


Just precis Uppsala. Vi kan fika och kasta kudde i vattnet.

Tisdags sinnesstämning



Vilket äventyr

Haha det här har varit roligt och nu har jag roliga bilder och filmer. Nä Kellerman vill inte göra nån gomacka åt mig och nu är det mycket disk igen. Kellerman önskar att syster var här igen. Blir lite besviken på heroes nu, det känns som det spårar ur lite. Jag är faktiskt jättebesviken. båder på heroes,mackbrist och disken. Fan.

Men imorgon blir det ikea och det känns superduperkul :D hoppas folk inte är allt för bakisa bara.

Nu står jag utanför Stuk och ska k

MMS

Nu står jag utanför Stuk och ska kidnappa massa phösare. Så spännande. Mohahaha.


Det är verkligen höst nu.

MMS

Det är verkligen höst nu.


Detta saknar jag. Eden, paradiset.

MMS

Detta saknar jag. Eden, paradiset.


Åh, vad tråkigt det är att vika tvätt.

MMS

Åh, vad tråkigt det är att vika tvätt.


En vanlig dag

Inatt sov jag nästan 12 timmar det var så otroligt skönt, jag behövde verkligen det. Vi började inte förrns ett idag då vi hade matte, blev så glad när det funkar och man fattar.
Efter det for jag och Fina på stan och skulle hitta nån födelsedagspresent till Kellerman, det gick ju som det gick. Men nått borde jag komma på, förhoppningsvist. Vi mötte upp med han på taket och hans pojkvän. Vi for också på kioskpiraten och köpte en maaaassa götta. Åh, så underbart det är med godis. När jag kom hem satt jag mig och spelade viva pinata och gjorde det i x antal timmar. Nu ska jag se på maria wern, vad det nu heter och vika tvätt. weeeei.

Men fortfarande vem är anonym?

Anonym?

Anonym, vem är du?

Måndagkväll

Detta skulle kunna vara en vanlig seg måndagkväll men det är det verkligen inte. Fan vad trött jag har varit idag, vi kom hem riktigt sent igår och det känns som jag inte fått nån sömn alls.
Nä nu ska jag fortsätta se på eurotripp. hoj!

Labb labb labb fan vad segt. HH st

MMS

Labb labb labb fan vad segt. HH styr upp. Sen ska jag hem och sova! Längtarrr.


Living the dream.

MMS

Living the dream.


Sista dagen i paradiset

I eftermiddag åker jag kellerman och tisdag hem till luleå. Drygt att åka bil men det ska bli kul att få ställa i ordning allt med fotöljen och mattan och så. Hoppas verkligen det blir snyggt. Det ser även ut som att det blir en ikearesa på torsdag, weeei. Det kommer bli så snyggt så snyggt. Btw det är inte nån som har Ikeas HOL som nån vill sälja? Skulle verkligen verkligen behöva en. Dumma ikea har ju slutat sälja dom.

Iallafall har jag haft en underbar helg med underbara vänner, hann inte med så mycket  som jag hoppades men jag kommer nog hem igen rätt snart om jag känner mig själv. Åh, vad jag önskar att Holmes flyttar upp efter jul alltså.

Nä nu ska jag packa ihop allt så att jag snabbt kan få in allt i bilen för sen ska jag till Eden och gratta Kellermans underbara mams och sen blir det bil till luleå för hela slanten. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag.

Max max max. Gött.

MMS

Max max max. Gött.


Namnsdag

Fortunatefool har namnsdag idag! Säg grattis!


Gottne

Nu är jag hemma hos mammsen och pappsen som dock inte är hemma i helgen men ändå är det riktigt riktigt skönt att vara hemma. Jag trivs i Luleå men jag kommer aldrig trivas bättre nånstans än vad jag gör här hemma i gottne.
Igår när jag kom hem hann jag träffa mammsen och pappsen litegrand vilket var skönt och när dom hade farit mot stockholm så gjorde jag holmes och hennes bitch mat. Gud så gott det var egengjord potatisgratäng och kött. Mums.

Idag har jag holmes och ph varit och hämtat fotöljen ch mattan och sen varit ut en sväng till ströms och puttis. Shoppade dock inget, hade ingen inspiration. Sen blev det den ljuvligaste tacotallriken i världen och sen systemet och sen hem.
Ja här sitter jag alltså nu, funderar på att lägga mig och sova nån timme å ta igen all sömn som gick förlorad i veckan.
Ja det ska jag göra nu, Sov gott fool!

Som jag längtat efter detta.

MMS

Som jag längtat efter detta.


Tisdag gillar också min nya dator.

MMS

Tisdag gillar också min nya dator.


Framför mig nu

Detta har jag framför mig nu: Sömn, dugga, bil, övik, Holmes.

Trött

Gud vad trött jag är nu efter en hel massa plugg känner mig alldeless tom i huvudet. Måste nog vila ett tag sen får jag ta tag i det igen.

Sitter på föreläsning nu. Samma tr

MMS

Sitter på föreläsning nu. Samma tråkiga lärare och ämne som igår. Var pigg när jag vaknade i morse men inte längre, han är så sövande. Nörden spelade nyss en magnus uggla låt. Då började jag tvivla alltså. Allvarligt talat, hitta en intressantare människa, hur svårt kan det vara? Jag längtar till matteboken och soffan nu alltså. Och imorgon efter duggan blir det övik, längtar som sjutton nu. Hoppas pölsan sover hela vägen. Nu är det bara en kvart kvar. Sen ska jag äta nått jävligt gott.


Tisdag






Matte matte matte.

Nu har jag pluggat matte som bara den, känns som mina ögon blöder men det är faktiskt roligt för jag fattar. Lyllo mig va! Satt och kollade igenom tenta datumen och tydligen ska vi ha 4 matte tentor under det här året. Det borde man ju klara. Eller hur? Och vet ni vad när jag har klarat av den här matte duggan kommer jag hem till Övik och ska bara njuta av att vara hemma. För jag saknar det som sjutton. Är fortfarande lite deppig för att mams och paps inte kommer vara hemma men jag får säga åt dom att köpa lite pingvinlakrits åt mig på arlanda då kanske jag förlåter dom. Jajjemensan nu ska jag läsa lite mer matte innan pölsan och syster är tillbaka från boden för då blir det inte mycket till lugn och ro.

Weeeeiii!!

Nu har jag fått min nya dator. Det är lycka det. den är super fint och fungerar som en klocka. Hihi nu ska jag installera viva pinata. weei.

Ja, här sitter jag på föreläsning.

MMS

Ja, här sitter jag på föreläsning. Är super trött. Men om mindre än en timme får jag min nya dator som jag ska sitta och klappa på. Sen ska jag resten av dagen plugga som en galning. Har mattedugga på fredag. Känns som jag har hyfsat koll men en del grejer är lite svåra så det ska jag ta tag i. Nä nu ska jag engagera mig lite.


Bilder












Dagens dag.

Japp dagen har sett ut så här: En pölsa börjar jaga Tisdag och då vaknar jag, finns det nått underbarare sätt att vakna än av barnskratt? Haha ja det var härligt iallafall. Jag kom upp i tid och förmiddagen lästes lite matte och tog det lungt. Efter lunch så hade jag matte vilket var riktigt kul idag! Jag fattade ganska bra så nu hade jag tänkt att sätta mig och räkna igen. Jajjemen efter matten for jag och handlade till tacosen vi ska äta ikväll och sen förberedde jag den lite. Nu sitter jag och tisdag och njuter av lugnet. Eller det är nog tisdag som njuter inte jag. Jag saknar Pölsan.
Hon och syster for till boden för att hälsa på pappsen hennes, en liten roadtripp.
Till helgen ska jag hem till övik, tråkigt nog så är inte mamma och pappa hemma, saknar dom så det hade varit kul att träffa dom lite men samtidigt får jag mer tid att träffa kompisarna som jag saknar åh så mycket. Ska titta förbi hos mormor också och hoppas att hon bjuder på nått gofika. Nä nu ska jag ägna matteboken lite tid.

Pölsan har anlänt!

Igår vid tresnåret kom pölsan och syster. Vi åt pizza och gick ut på en prommenix, pölsan fick tillomed skejta lite. Hon är en riktig talang. Strax innan åtta i morse tyckte pölsan att det skulle vara dax för oss att kliva upp. Slöfockar såg jag att hon tänkte när hon såg oss. Vi har sovit på vår exinneboendes uppblåsbarajättesäng. Känner mig helt mörbultad i kroppen idag. Har en lektion vid ett så fram tills dess ska jag kolla på pölsan när hon bakar luftkaka.
Tisdag har föresten inte en lugn stund, Pölsan bara flyger efter henne, men tisdag är jätte duktig och snäll med henne så det går bra.


Det ÄR så kul att tvätta!

MMS

Det ÄR så kul att tvätta!


6 på morgonen

Yes, jag klev upp klockan sex. Pallrade mig ner till tvättstugan, upptäckte att strömen inte slås på förrns sju. Så här sitter jag och inväntar klockan sju. Lalalala. Tisdag har legat på rygg på min rygg inatt. mycket mysigt men också lite jobbigt när man inte kan röra sig. Nä nu ska jag kila ner till tvättstugan sen lägga mig och sova en timme i en säng utan lakan. Wiiiihoooo living the dream. Saknar Holmes.

Irreterad

Diskningen gjorde mig lite förbannad less och irreterad över en massa olika saker. Just nu skulle jag bara vilja skrika lite. Hur kan man bli arg av att diska? Jag skulle behövt lite holmes att prata bort irretationen med. Det finns ingen som kan få en att känna sig bättre än henne när man är less och förbannad.
Nä men nu låter det här nog värre än vad det är. Jag borde nog bara gå och lägga mig. Och det ska jag göra. Godnatt.

En vanlig tråkig lördag

Idag har det inte hänt nått roligt alls. Sov ut, sen for vi på storheden och gick på ÖB och störst ica och shoppade loss. Vi måste ju ladda upp med mat nu när Pölsan och Syster kommer instormandes imorgon. Har även hunnit städa lite nu ikväll. Kellerman och hans klass har phösarfest så jag och Tissan har tjejkväll. Så skönt att inte behöva göra nått.
Fast jag har faktiskt varit lite duktig, sorterat tvätten, dammtorkat, städat toan och plockat undan en massa.
Funderar även på att ställa mig och diska undan och då skulle jag haft en guld stjärna.
Imorgon ska jag kliva upp sex för att tvätta. Det känns ju kul. Men det är också skönt att få det bortgjort.
Nä nu ska jag pallra mig till diskbänken. Hoppas ni har en mer spännande lördagskväll än vad jag har.

Patrick 1,5

Haha vilken kung film det var. Såg att den bara hade fått tre av fem i nån tidning men nog fan va den bättre än så. Vi satt dock i världens minsta biograf och ändå hade den Sverigepremiär idag. Sjukt. Men men vill SF i Luleå hellre satsa på skitfilmer som arn och sånt så är det deras val.
Men hur som haver, se filmen! Nu ska jag hoppa i säng och sova, nog för att det enda jag typ har gjort idag har varit att sova så ska jag nog kunna sova lite till. Vi älskar att sova!

Utsikt

Kolla våran underbara utsikt från Trappuppgången.





Tisdag

Idag har Tisdag varit på en kort prommenix på gräsmattan här utanför.







Ledigfredag

Idag är vi lediga, riktigt skönt har sovit ut som fan. Är helt utvilad. Idag ska jag försöka plugga massa massa matte. Kanske dra en tur till störst ica och göra bort mig igen. Jag är sugen på nån god riktig mat.
Tisdag verkar lite trött efter gårdagens klickande, hon bara sover och sover. Man kanske kan lura till sig lite kärlek av hon.

Tisdag

Idag har jag varit på Djurmagazinet och handlat lite åt Tisdag. Jag köpte ett rött fint koppel som jag ska försöka vänja henne med så att jag kan ta med hon ut litegrand. Man vågar inte direkt släppa henne lös här i luleå. Hon blev lite förvirrad när jag tog på henne det, men när jag började leka med henne glömde hon bort det helt.
Tror att det kan bli riktigt roligt faktiskt om hon vänjer sig med det.

Jag köpte även en Klicker. Det är en liten dosa med en knapp som klickar högt när man trycker på den. Jag ska alltså börja med klickerträning. Klicker träning används mest på Hundar men det sägs att det fungerar på katter också.
Klickerträningen går ut på att man lär katten att klicket är något positivt och därigenom kan man lära henne en massa trix. Jag ska nog börja med dom enkla, ligg, sitt, rulla runt och liknande. Idag har jag försökt vänja henne med klickern genom att jag ger henne en godis varje gång jag klickar så vill hon ju hela tiden höra klicket.
Läs mer om klickerträning här. Detta tror jag kommer bli riktigt riktigt kul. Tisdag ska bli en cirkuskatt.



Man blir trött av alla påhitt.

Underbar dag

Idag har jag haft en  riktigt skön dag med HH. Vi gick som sagt ner till stan och det var sinnessjukt härligt. Hur skönt som helst. Vi gick runt på stan ett tag käkade lunch på sub o co och gick på stan lite till. Sen for vi hem till mig där Kellerman och pojkarna skulle så film. Det lät ju jävligt skönt men...
Gissa vilken film idioterna sätter på! Jo Harry Potter. Efteråt var jag så jäkla trött och uttråkad att jag somnade och sov två timmar. Finns seriöst inget tråkigare än Harry Potter, eller jo! Sagan om ringen. Fyyyyfaaan.
Ja men iallafall for HH hem efter filmen och då däckade jag i sängen några timmar, så jag är ganska nyvaken.
Vad ska jag äta? Jag är ju hungrig.

Galet

Galningen HH har nu bestämt att vi ska gå in till stan, allvarligt talat är det en bra ide? Det är ju super långt. Jaja jag behöver ju röra på mig. Men så här tidigt när man är så här trött.
Kellermans fotbollskväll med grabbarna blev ganska snabbt en fest här igår. Jag var nykter och ville mest gå och lägga mig men jaja. Det ser förjävligt ut här och jag hoppas att det är bort städat när jag kommer hem. Jag hatar ölflaskor. Varför kan dom inte dricka burköl istället? dom kan man ju iallafall panta.
Nä bara och bita ihop för nu ska jag på långpromenad. huvva.

Seg dag

Först matte sen ergonomi. Ergonomin som alltid brukar vara så rolig var riktigt seg idag. Ville bara till sängen. När vi hade slutat for jag förbi ica för jag tänkte handla och när jag hade lastat upp all mat vid kassan kom jag på att jag inte hade nån börs med mig, fan fan fan. Fick lov att springa hem och hämta börsen.
Bra med extra motion men också drygt. Idag ska jag bara ligga här i soffan och ha det riktigt skönt.

Pölsan is påväg


På söndag smäller det, hon har redan börjat gå mot Lule.

Gammal goding

Hörde nyss den här gamla godingen på ett gammalt Las vegas avsnitt på tv. Minns ni? De va tider det.


Mer norrskensröj


Mellanfest hos mig, Tisdag var poppis.


Men inte lika poppis som spriten och mackorna














...Och där tappade ni mig.


Min värdelösa soffa

Innan vi flyttade upp hit till luleå köpte jag ju en ny soffa som är helt värdelös, För det första är den här mycket mjukare än den jag provsatt i butiken och för det andra var det massa massa små trådar som stack upp ur tyget när jag fick den. Efter några dagar sprack även sömmen på ett ställe. Är riktigt besviken på unika hem i ö-vik där jag köpte den. Inte nog med att allt det där är trasigt på soffan utan mattan som skulle ta en veckan att få hem har inte dykt upp än och fotöljen som skulle ta fem veckor har inte kommit än och det har tagit typ sju veckor.
Säljaren verkar vara världens tidsoptimist och inte hälften han säger är sant. BUUU för unika hem i övik.


Sprucken söm.


Sprucken söm och ändå har jag försökt sy ihop den.


På flera ställen sticker sånna här trådar upp som man ogärna vill vara och dra i.

Tisdagar

Vet ni, tisdagar har blivit min nya älsklingsdag. Och vet ni varför? Jo för att då kan jag tanka hem en maaaassa serier att se. Jag är i himmelriket en gång i veckan. Efter tisdag går jag i ide.

Boden

Nu på morgonen har jag varit i boden på labb. Blev helt sinnessjukt tidigt så jag är super trött nu men börjar ett igen så det känns inte som nån ide att powernappa. Vägen till Boden var helt galen det var smockat med fartkameror och poliser efter hela vägen och hastigheterna ändrades hela tiden så man blev helt snurrig. Hoppas jag inte körde för fort nångång. Hemvägen körde jag typ 70 hela vägen iställe för att stirra ihjäl sig efter skyltar.
När vi väl kommit dit så visade det sig att det där var labbar som vi lika gärna kunnat göra här i luleå, så det kändes hyfsat värdelöst. men men vi behöver ju inte fara dit nå fler gånger.

Igår så blev jag lite sjuk fick super ont i huvudet efter första lektionen så jag fick lov att gå hem och lägga mig sen. När jag sen vaknade var jag genomsvettig, tror jag hade fått lite feber men på eftermiddagen kändes det lite bättre. På kvällen gjorde jag hemmagjorda hamburgare till mig, han på taket och kellerman. Dom blev riktigt lyckade tror jag ska göra dom igen. Jag luktar dock fortfarande lök om händerna.

Jag beställde även en ny data igårkväll. Riktigt skoj ska det bli att få en data igen men kommer inte få den förrns den 29 typ, det är lite surt. Nu ska jag snart iväg igen på matte, bara jag inte somnar.


Norrskensröjet

Här är lite bilder från igår. Det var galet kul.


Kvällens klädsel. Norrlandstema, lyckades jag?
















Det kommer mera...

Snart

Snart börjas det supas, haha jag är så snygg i min norrlandsklädsel. riktigt riktigt snygg.

Dåligt av mig

Jag vet att jag har varit dålig med uppdateringarna men har varit så otaggad när ryggen har varit så jävlig. Det börjar dock bli lite bättre och ikväll tänker jag till och med supa. Ikväll är det norrskensröjet med norrlandstema. Haha jag kommer vara så snygg i min pälsmössa. Med lite sprit i kroppen kommer jag nog ganska snabbt glömma bort ryggvärken. Först ska vi på alltså på sittningen och efter det ska hela klassen komma hit på mellan fest innan vi går ut på stuk. Jag måste alltså städa idag, det känns ju mindre kul. Ska göra mitt bästa.

Igår kväll hade Kellerman och jag bara myskväll vi åt god middag och sen degade vi bara framför tvn, riktigt skönt faktiskt.
Hade två ergonomiföreläsningar igår på eftermiddagen så nu har jag haft sovmorgon tredagar på raken vilket har varit riktigt riktigt skönt.

Det hände också en riktigt hemsk grej i ondagskväll. Kellerman han på taket, tallen, skåningen och några till var här och söp. Och som det brukar vara när folk super brukar ju folk springa ut på balkongen. Tisdag brukar ju som sagt inte få vara på balkongen men på något sätt hade hon lyckat smyga ut utan att vi sett det för när kellerman och gänget skulle gå så hittade dom Tisdag ute genomblöt! Hon hade alltså hoppat ner, FEM VÅNINGAR! Lite panik man fick men förutom att hon var dyngsur så hade katten inte en skråma. Vadå nio liv? helt sinnesjukt. Katten mår hur bra som helst men jag kommer aldrig lämna balkongdörren obevakad igen.

Ja, nu gick Kellerman ut för att försöka fixa bilen och jag ska nog snart ta en dusch och börja städa lite inför ikväll.

Sådärja nu hoppas jag att Puttis är nöjd med min uppdatering, imorgon kommer jag förhoppningsvist med lite roliga bilder från norrskensröjet. Så längta!

Ryggont och jävulskap

Idag efter lunch fick jag helt sinnessjukt ont i ryggen. Har haft problem med ryggen hela sommaren och några gånger har jag haft riktigt ont men dum som jag är har jag inte gjort nått åt det. Idag fick jag dock riktigt riktigt ont, trodde jag skulle kräkas av smärtan. När jag kom hem ringde jag vårdcentralen och jag fick en tid dit direkt. Tydligen har jag fått en inflammation i ryggen som jag måste bli av med sen kommer jag få lov att börja gå till sjukgymnast igen.
Borde nog börja komma igång med pilatesen igen, tror det skulle vara bra. men just nu måste jag bara vila bort inflamamtionen så det känns bättre sen måste jag träna upp ryggen igen.
Går på alvedon och ibumetin som fan nu, känner mig typ full haha. Fast inte roligt full utan bara tröttfull. Vill bara gå och lägga mig. Och vi som skulle ha fest ikväll, det kommer vi nog ha ändå men jag kommer inte vara så på G. Ska försöka gå och lägga mig tidigt iallafall. Jag får ladda för lördag istället.
Nu ska jag grina lite över min rygg och försöka få Kellerman att köpa godis åt mig.


Ingen sån här rolig fool ikväll.

Lunch

Idag har jag 3 timmars lunch så jag har både hunnit sova en stund och käka lite och nu sitter jag och ser på PB. Riktigt skönt. Ikväll blir det fest här, det ska bli riktigt kul. Massa öviksfolk. Weeei. Nä nu ska jag löka vidare.

Serier

Åh, jag är så lycklig. Nu börjar alla serier komma igång igen! Igår hade gossip girl, prison break och OTH säsongspremiär nu har jag massor att se, lycka lycka lycka. Det är svin många serier som har säsongs premiär i veckan så jag kommer ha fullt upp. Synd att jag ahr massa matte jag måste göra också, fy för det. Hoppas det släpper för mig snart.

Efter jag har sett klart på gossip girl så ska jag plugga matte sen ska jag äta räkor för heeela slanten. önska mig lycka till med matten!

Skola skola skola

Nu är jag hemma på lunch vi har haft tre timmars anatomi föreläsning nu på morgonen. Är så sinnes sjukt trött. Sent igårkväll kom Kellermans bror och kusin, super kul men dessvärre var man nog uppe lite försent och det känns verkligen idag. Klockan ett har jag mattelektion och efter den ska jag hem och sova. Sen ska jag, HH, hengu och kanske gotlänningen käka räkor, fatta vad gott! längtar som bara den. Måste även plugga en massa matte idag, kul liv.
Idag har vi skickat iväg min dator, känns så himla tomt, sitter vid kellermans nu men jag är så himla ovan med den. Snart ska jag köpa en ny super fin dator. Insåg även idag att vi skulle behöva en skrivare. Det är så sjukt mycket grejer hela tiden som man skulle vilja ha utskrivet.
Nä nu ska jag slö titta på tv sen back to school.

Världens segaste morgon

Gud vad trött jag och och gud vad jobbigt det var att kliva upp. Jag snoozade i två timmar så jävla trött var jag. Ett jävla under att jag kom upp i huvudtaget faktiskt. Idag börjar skolan på riktigt, det ska bli förjävla kul faktiskt. Först ska vi ha matte sen så har vi ergonomi. Weeei. Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag kvicknar till.

RSS 2.0